ÁLLANDÓ KÖZÖSSÉGI BOLHAPIACOT A FŐVÁROSBAN!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Tárgy
Amit a DK "politikusai" támogatnak, azt én NEM! Ettől függetlenül az a véleményem, szükség van a bolhapiacokra az országban többre is, de a DK-s hazaáruló söpredékre NINCS!
Rossz mecénás lett választva... Halva született petíció.
Re: Tárgy
Ön mit tett és tesz a bolhapiacokért? Ne itt ekézze a kezdeményezőket, ők legalább tesznek valamit az ügyben - szemben önnel.
Azért írtam alá ezt a petíciót, mert a világon semmi kivetni valót nem találok abban, hogy emberek kicsinyke összegekért látszólag fölösleges, értéktelen tárgyakat áruljanak - amint a petícióban megfogalmazták, ez a világ minden pontján, a legszebb városokban is bevett szokás, pont mi, magyarok vagyunk a kivétel???
Nick
Ha nem sikerül megtalálnod az igazi okokat, nyugodtan fordulj orvoshoz, kérj segítséget! Jobbulást neked!
E R E D M É N Y É T ?!!! - A "N I N C S T E L E N -
S É G E T S Z E N V E D Ő K E T ÍGY ÉS MÁS GYALÁZATOS MÓDON AKARJÁK "ELTÜNTETNI" A HATHATÓS
ÉS TARTÓS SEGÍTSÉGNYÚJTÁS HELYETT! TILTAKOZUNK!
MÁR NEM AZ ORSZÁG HÁZA AZ, AHOL ILYEN A "TÖRVÉNYALKOTÁS" !!! KATONA ANTALNÉ Családja és
Barátai v é l e m é n y e !
A hajléktalanokat nem kitiltani, hanem problémájukat megoldani szükséges.
1 tanácsot szeretnék adni! Talán egyeztetni kellene Orbán úrral, hogy az ócsai lakóparkot biztosítsák rendelkezésükre, s közmunka keretében a környező földet dolgozzák meg a mindennapi megélhetésükhöz.
Te Fülesedény ! Szerinted ez itt a saját hülyeségednek fenntartott, reklám helye ?!
Re: Nick
Kedves Zokszó!
Majdnem mindennel egyetértek, csak a megszólítással nem! Mitől kedves az, aki csak böfögésre, hányásra és köpködésre képes?
Engem ez arra emlékeztet, mint amikor a gyermekét meggyilkoló nőre "édesanya"-ként hivatkoznak.
Még szerencse, hogy nem Ön határozza meg a létünket.
Még szerencse, hogy a kormány minden agyamentsége nem teljesül!
(Eszenyi marad a Vígben, most drukkolhatunk, hogy egy ripacs ne vehesse át az Operettet, ahol életemben ha 6-7x jártam!)
Én majd azt kérem az ünnepekre ajándéknak, hogy az ilyen embereket gondolkodásra tanítsák az égiek!
Háááátha sikerül!
Gedeon
Úgy tudom most a bolhapiacról van szó. Ha ennyire idegesít a DK , akkor ne vegyél részt ebben a petició-ban! Csak azért , hogy megpróbáljál egy közösségbe belerugni felesleges ürügyet keresned.
| This discussion has been closed. |