Kárpátaljaiak nyilatkozata
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Mikor születhetett Ön?
Lehet, Ön még nagyon fiatal.
Tudnia kell, hogy Kárpátalja népe teljesen törvényes, nagy részvételi arányú, 80 % körüli igen szavazattal, népszavazáson döntött 1991. december 1-jén arról, hogyan kíván Ukrajnán belül élni. Csakhogy a népszavazási eredményből következő kormányzati döntéseket az ukrán kormányzat elmismásolta.
Re:
Tisztelt 31!
Tudom, most divat kelet felé tekinteni, de én nem ezt tenném. Belga és svájci példát hoznék fel, ahol különböző anyanyelvű emberek sokasága él úgy, hogy csak a saját anyanyelvét ismeri (flamand, olasz, német, francia) ráadásul, ha valami "idegen" nyelvet tanul az nem a másik államalkotó nemzet nyelve. Ennek elllenére teljes életet élnek, hivatalos ügyet intéznek, nem jut eszükbe ócsárolni, becsmérelni a többi nemzetiséget, és őket sem akarják kitoloncolni. Remélem egyszer Önnek is módja lesz ezt megtapasztalni, és talán változik a szemlélete. Kérem higyje el, hogy engem nem zavar -sőt kimondottan tetszik- amikor kis falvakban az idősek keverik a magyart a szlovákkal, vagy a svábbal, és így tudunk beszélgetni! Ettől még teljesen rendes emberek, és büszkék is lehetnek rá, hogy megőrizték nemzeti identitásukat, továbbá nem sajnálom tőlük a feliratokat pl. Potraviny tovar, és a Faluházat, állami támogatást sem!
Tisztelettel:Bodnár Sándor
Re: Kárpátalja
Tehát ez egy más csoport, felhívja a figyelmet a nagyhatalmak elvakult döntéseire. A csoport márc. 12-én indult, a petíció ezen e dátumon található. www.facebook.com/groups/peaceukraine/.
A kárpátaljai magyarságnak szövetségeseket kell szerezni nemcsak a magyarság körében, hanem a gondolkodni képes
embertársaink között is szerte a világon.
Reménykedem abban, hogy így lesz.
Tisztelettel
Vengrinyák János
ISTEN ÁLDD MEG A MAGYART !
14-4-5
Aruloink uralkodnak fölöttünk 24 éve már!
Segítés a www.tejfalussy.com honlap ajánlásával
Tárgy: Segítés a www.tejfalussy.com honlap ajánlásával
Tisztelt Petíció Szervező(k)!
Szeretnék segíteni a Kárpátaljai Magyaroknak a www.tejfalussy.com honlapon közzétett tudományos mérésekre alapozott létvédelmi információkkal. Kérem, hogy továbbítsák üzenetemet az Önök által felsorolt Kárpátaljai Magyar Szervezetekhez. Köszönöm!
Verőce, 2014. 04. 05. Tisztelettel: Tejfalussy András
Ö maga jó ember és beéri azzal, hogy lelke mindíg kész a jóra..
Elöre!!!!
Kérlek, Nemzettestvérem,Magyarországot és az igaz hitű Magyar embereket ne vegyétek egy kalap alá evvel a haza áruló kormánnyal!Mert ha rajtunk múlna, már ma Magyar föld lenne Kárpátalaja, Erdély, Felvidék és Vajdaság is!Nekünk a lelkünk sír értetek és mindent meg teszünk,hogy a Magyar Nemzet újból EGGY és BONTHATATLAN legyen!
| This discussion has been closed. |