Tiltakozzunk a TEK nélküli háziorvosi praxis megszüntetése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Nem szeretnék más orvoshoz járni, várakozni a sok beteg ember között!
Az alábbi oldalon megtalálható a TEK nélküli Háziorvosok Országos Érdekegyeztető Konferenciájának a teljes videóanyaga is.
https://www.facebook.com/maradjonazorvosom?notif_t=page_new_likes
x
Mekkora álszentség, h azért kell megszüntetni, mert mi nem járunk ki a betegekhez. Mind dolgoztunk tek-es praxisban, alig volt indokolt házhoz hívás! Szinte minden vizit a "mellékes" begyűjtéséről szólt. Megalázó feladat, néhány száz forintért házhoz menő vérnyomásmérőnek és receptfelírónak lenni!! A 95%-uk be tudna jönni a rendelőbe az ellátásért, csak nem akar sorban állni...
Re: x
A háziorvosok függetlenül attól, hogy tartozik hozzájuk körzet vagy sem, a jogszabályi előírásoknak megfelelően betegeiket a rendelőben, szükség esetén pedig otthonukban kötelesek ellátni. Nyílvánvaló, hogy aki ágyhoz kötött, mozgásképtelen vagy súlyos beteg, azt a beteget az otthonában látják el a háziorvosok, a TEK nélküliek is.
Oláh Lajos
Kedves mindannyian!
Mindenki szabadon eldöntheti, hogy birkaként bégetve, leszegett fejjel ballagva nem vesz tudomást a közvetlen környezetét érintő változásokról.
VAGY
Kiáll a háziorvosáért és ezzel együtt SAJÁT MAGÁÉRT.
Részemről mélységesen felháborít, hogy bürokraták packáznak az íróasztal mögül több száz háziorvos vállalkozásával és több száz ezer beteg ÉLETÉVEL.
ÁLLJUNK KI MAGUNKÉRT ÉS EGYMÁSÉRT!!!!!!
AZ EGÉSZSÉGÜNK, AZ ÉLETÜNK A TÉT!!!
Herceghalmi istván
Támogatom a TEKN háziorvosokat sújtó jogszabály visszavonása vagy módosítása érdekében szerveződő demonstrációt és részt fogok azon venni.
Nem értem, hogy miért született ez a jogszabály, hiszen a betegek után járó " fejkvótát" a területi ellátást biztosító háziorvosokhoz átkerülő betegek után az államnak mindenképpen fizetnie kell azaz nem lesz megtakarítás.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Doktornő veled vagyunk!
Problémáinkkal, betegségeinkkel bizalommal fordulhatunk hozzá és Ő a lehető legjobban igyekszik segíteni rajtunk. Ezen felül a betegségek megelőzésére is nagy fokban törekszik, különböző szűrő vizsgálatokkal és helyben elvégzett (pl. vérvétel) szolgáltatásokkal igyekszik lerövidíteni a diagnózis felállítását.
Nekünk, betegeknek a továbbiakban is SZÜKSÉGÜNK VAN RÁ. A JÖVŐBEN IS SZÁMÍTUNK MUNKÁJÁRA!!!
Molnár Györgyné Bp. XIV., Vezér utca
Engedtessék meg, hogy abban bízzam meg, akit én választok!
Ráadásul én is a körzeti orvost hagytam ott... most akit otthagytam... ahhoz menjek vissza? Akiben megingott a bizalmam?
| This discussion has been closed. |