deviza alapú csalás ellen

deviza alapú csalás ellen / Közlemények / Az Európai központi Bank elnökének tájékoztatása / Hozzászólások


Vendég

#26

2013-10-27 17:38

A levél tartalma és panasza jogos! Sajnos én nem vagyok biztos abban, hogy Európában senki sem hallott erről a csalás sorozatról! Szerintem tudják! Egyszerűen Európa szemétdombja lettünk, ezért lehet ellenünk minden következmény nélkül, a legkülönfélébb csalásokat elkövetni bűntettlenül.

Vendég

#27

2013-10-27 17:59

Nagyon tökéletes, nem hátrálunk...

Vendég

#28

2013-10-27 18:59

Istenem! De jó lenne, ha sikerülne a tisztességes eljárás!

Vendég

#29

2013-10-27 19:01

Nagyszerű Írás! Köszönjük a bátor kiállását, hogy fölvállalta a tömeges méretű bűnténysorozat feltárását!
Tisztelettel: Kovács Zoltánné

Vendég

#30

2013-10-27 19:15

Forintban kaptam én is a hitelt .

Vendég

#31

2013-10-27 19:35

Én is beleestem a BANKCSAPDÁBA!!!!
BABCSÁNY LÁSZLÓNÉ!!!

Vendég

#32

2013-10-27 20:44

ÜDVÖZLET ÉS TOVÁBBI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS-, S MEGOLDÁS KERESÉS SVÁJCI (?) DEVIZA ÜGYEIMBEN!
Előbbre lépés ügyben, kárvallottságunk okán! S hogy hátha sürgősebben fogják kivizsgálni jelzett ügyeinket! * Európai Központi Bank (European Central Bank) * e mail: info@ecb.europa.eu
A(z) deviza alapú csalás ellen petíció szerzőjének minden aláírót érintő közleménye. Elolvasásához kérlek nyisd meg a következő oldalt: http://www.peticiok.com/read/7357/14771110
Menyhért Péter úr alkalmankénti leveleihez hozzászólásom ... Önök felé is!
Tisztelettel, Peticiok.com ... és Tisztelt Európai Központi Bank (European Central Bank)!
Reagálásom, fenti Link megtekintése után: Csak huza- vona van a Deviza hitelek okán. Érdemben semmi-lyen eredmény nincs. Egyik ezt mond, a másik megcáfolja, s viszont. Ennyi, amit leszűrhettem az alkalmankénti levelezésükből. Ám a Deviza- illetőleg annak nevezett Svájci hitelt kitalálók elleni fellépések sehol sincsenek.
Kérdeztem már többször is az Ön levelezési rovataiban: A Svájcban élő honfitársaink, s a Svájcban élő Svájci állampolgárok, s Vezérkara tud.- e arról, hogy az ő pénznemükkel, a svájci frankkal milyen jogtalan és embertelen "Hitel" akciót- akciókat bonyolítanak le a nálunk élők- élősködő Bankok?! Arról néma csend van.
Svájci e- mail címeket kérek és várok, mert hozzájuk akarok már fordulni eddig megoldatlan Hitelemmel kapcsolatban: amelyben még álmaimban sem láttam egy fia svájci frankot, ám fizetem öt éve, s még jóval több van fizetni valóm - állítólag - mint amennyit anno 2007- ben számláztak nekem! Örülnék, ha az Ön- Önökhöz érkező leveleket el is olvasná(k) s ha érdemben válaszolna(válaszolnának rá!
Egyéb iránt én is Csepel- közeli nyugdíjas vagyok, s becsapott állampolgár. Akinek az OTP- hiányos egyenlegértesítőket küld, és szeptembertől duplára felturbózott havi törlesztő részlettel akar a nyomorba, éh- és fagyhalálba küldeni! Tiltakozó leveleimre pedig érdemtelen, még az OTP alkalmazottak- ügyintézők számára is hasznavehetetlen, ill. nem egyértelmű intézkedést eredményező választ küld.
Ami nem több a semminél, csak annyiban, hogy még lejjebb taszít a miattuk idáig fajuló anyagi helyzetem lépcsőfokain. Mi lenne, ha erről is hallatnák hangjukat Önök is, hiszen embertömegekkel teszik ezt a Bankok! S Ön- Önök még mindig ott tartanak a Petíciójukkal, ahol, és ahonnan elindultak. Vagyis a béka ...
Nem csak nyilatkozni kell(ene) végre igazunkért, hanem követelni is emberi jogaink s a tőlünk csalással kisajtolt anyagi javaink visszaszerzését-, visszaszolgáltatását (!) az ebben érdekelt – s eddig kibúvó - felelősöktől!
Követelni a jelzett hitelek újra átvizsgálását, a már befizetett, s az állítólag még náluk tartozásként fennálló összeget újra vizsgáltatni kellene! Az Egyenlegértesítők hiányosságai önmagukért beszélnek!!!
Miért kell százszor megrágni- megrágatni ezt, amikor már régen kötelezni kellett volna a jelzett Bankokat a kártalanításra, s hogy térítse vissza azon összegeket, amelyek már a háromszorai lettek a tőlük hitelként felvett összegeknek. S itt már nem csak a Svájci- Deviza hitelekről van szó:
Gondolom nem csak nálam van így, avagy hasonlóképpen! Íme: A Tartozásrendező Hitelem 329.000 Ft- ot- már négy éve fizetem, közel 10.000Ft/ hó. S még mindig (!) 206.000 Ft fölött van az állítólagos követelésük! Csak nagyjából számolva: évente 120.000 FT- ot fizettem be, az négy év alatt 4x 120.000Ft. Összesen: 480.000 Ft. s még mindig, mint írtam fentebb, 206.000 Ft fölött van (?) a (szerintem csak vélt) tartozásom!
Mert kamat ide, kamat oda, már az uzsora kamattal számolva is horribilis összeget nyertek csupán rajtam! Hát a többi, megszorongatott adósokon vajon mennyit? Tudom, kamat az mégiscsak jár, no de ez már nem kamat- hanem alávalóság a Hitelező Bank(ok)tól!
Na, ezzel foglalkozzanak már! Ne csak erre - meg arra hivatkozzanak, Kedves Menyhért Péter úr és többiek, hanem megtörtént valós tényeket is közöljenek, s közöltessenek (!), és azokat, mint megoldandó- és orvosolandó embertelenséget tetessék jóvá!
S ami a fő: ne engedjék (!) ne engedjük: hogy a Hitelező Bankok Vezérigazgatóinak zsebébe vándoroljanak ezen horribilis összegek; legyen nekik is mondjuk, egy éven keresztül csupán a „létminimum” Na, akkor majd rájönnének mekkora gazemberség az, amit most tesznek velünk, adósokkal, s természetszerű, hogy a családjainkkal is!!!
Üdvözlettel, jókívánságokkal ... és végre már, ténylegesen segítségnyújtó választ is várva,

Némethné Pető Ilona, Szigethalomról! * szigethyilona@gmail.hu * 06.70.422.2239

SZÉP NAPOT! Köszöntök Mindenkit örömmel ... és pár soros bemutatkozásommal ... is! -
- 63 éves vagyok, két felnőtt gyermek édesanyja, s három unoka „Nagyija”. Nyugdíjasként még, saját felvállalásból, saját alapítású Civil Irodalmi és Művészkört vezetek, kiadványokat szerkesztek, s adok ki magán- és közösségi jelleggel. Legtöbbször saját anyagi erőmből!
Magán- és közösségi örömökről, sikerélményekről; irodalmi-, művészeti- és családi eseményekről is közlök híreket. Ám, gondokról- bajokról, országosan sokakat érintő „HELYZETJELENTÉSEK”- ről is!
Szeretem a verseket, szépprózákat, krimiket; írom is őket. A Természetet is szeretem! Fotózom, festek, grafikázom. Újságot is szerkesztek, 'SZIGETHY HÍREK címmel. Unokázom is gyakorta ... S a X. Szabadtéri ILONA NAPOT szerveztem, ez év, aug. 19- én, hétfőn, 13 órától- kb. 18- ig; a Bp. Lágymányosi Hídnál lévő Nemzeti Színház CSIGA Kilátó előtti parkjában, s oldalteraszain.
A Meghívón minden fontos adatot feltüntettem, s küldtem, amerre sikeredett, az interneten keresztül:
ILONA NAPI PIKNIKRE … ÉS ORSZÁGOS TALÁLKOZÓRA … hívtam – elsősorban – az ILONA keresztnevű Petőket, s testvéreiket, családtagjaikat, továbbá, a vállalkozó szellemű Társakat és a Tisztelt Érdeklődőket, szép országunk bármely (!) tájáról, helységeiből; 2013. augusztus 19- én, hétfőn, 13- tól 19- ig, Hétvége- s az Augusztus 20- i Ünnepnap; az „Alkotmányunk és Új Kenyér Ünnepe” között tarthattuk meg. Sokan eljöttek, hoztak irodalom- és zene- barátokat, -művelőket, alkotókat; énekest, zenészt, ismerőst! Családtagokat is. Több kiadványunk (b)első oldalain az ott készült fotókból közöltünk, válogatást! - Érdeklődj róluk Te is ... -
Üdvözlettel és szép napokat kívánva, Némethné (N.) Pető ’Szigethy Ilona, Szigethalomról!
Elérhetőségeim: szigethyilona@gmail.hu * hu.netlog.com/ilonapetoszigethy * 06.20.997.2345 * 06.70.422.2239
ildi

#33

2013-10-27 20:48

Sok sikert és drukkolok, hogy sikerüljön!!! - mert sikerülnie kell.
A videót is megnéztem, talán többen felvilágosodnak (mert meg is osztottam, hátha hajlandó megnézni az, akit érint vagy akit érdekel, hogy mi folyik a színfalak mögött).
Mindenesetre reménykedem, hogy SIKERÜL!

Vendég

#34

2013-10-27 22:19

Menyus! Az első mondatban zavar van."Én XY fordulok Önhöz, mint a nemzetközi bankszektor becsapott, félrevezetett képviselőjéhez" -így nem jó. Én vagyok a becsapott, félrevezetett polgár, aki az elnök úrhoz fordul. Nem ő van becsapva..."Én, mint a becsapott, félrevezetett emberek képviselője, fordulok...

A levél szerintem jó, amennyire én meg tudom ítélni. Elég rafinált.- Ők a sajtó, TV-csatornák elérésében biztos, hogy nem nyújtanak segítséget, de legalább megijednek, legalábbis remélhetőleg ...A magyar ügyészség jellemzése nekem nagyon tetszik...

Ügyelni kell, hogy az idegen nyelvre fordítás, gépelés, levélforma, titulusok, a formai külsőségek kifogástalanok legyenek! Morvai Krisztina is adhat praktikus tanácsokat, mit, hogyan kell ilyen "nagyságokkal" intézni, hogy megfelelő arculata legyen a dolgoknak. A forma nagyon fontos az ilyen "nagyságok" megközelítésekor.

Nagyon tetszett az egész riport! Az egyetlen büntetőper szisztémája ragyogó!! - T. Riporter Úr esetében, minden megfogalmazásnak bizakodó, sikeres kicsengést javasolok: Nem "sikerülnie kellene" hanem "így lesz!"... Nem adnék támadási felületet a bankoknak: a másik fél /a kölcsönfelvevők/ legalább olyan hibásak... NEM! Ha igen, akkor is tagadjuk...

Én nem vagyok adós, de ezt rettentő fontos nemzeti ügynek tekintem. Nagyon szorítok!

Isten legyen Áldással munkájukon, értünk!
Csókásy Éva, Szeged

Vendég

#35

2013-10-28 03:10

Remélem lesz válasz...kivizsgálás és eredmény!

Vendég

#36

2013-10-28 06:03

Gondoljátok ,hogy ezt ott nem tudják ??

Vendég

#37

2013-10-28 06:25

Mindenben egyetértek! Azt viszont nekem senki sem tudja bemagyarázni, hogy az " ANYABANK VEZÉREI" UTÁNA NÉZTEK annak a ténynek, hogy a válságos helyzetben hogyan lehetséges egy " EGYIK LEGSZEGÉNYEBB ORSZÁGBAN" ilyen nagy haszonra szert tennie a "leánykának, különös tekintettel a válságosabb időkre!
Egy példa hogy tisztábban lássunk! Ez olyan mintha anyuka, apuka nem akarná észrevenni-miközben fillérre beosztják a konyhapénzt- hogy a kölyöknek honnan van újra és újra pénze - a drága holmikkal, kütyükkel hazatérő családtagnak megpattant és fényesen el van eresztve, miközben nem pénzkereső!
Csoda kellene ahhoz, hogy felébredjen a bakárönérzet.
Útkereső

#38

2013-10-28 06:31

#34: -  

 Én jónak érzem.

Úgy vélem azzal, hogy Menyus feltételezve azt, hogy a nemzetközi bankszektor vezetői is át vannak verve a jóhiszeműségünket hangsúlyozta. Így kimenthetik magukat- egérút- és intézkedhetnek nyugodt felső testtartással mint jóhiszemű és igazságos, becsületes felsővezetők.!


Vendég

#39

2013-10-28 06:56

Már a Román kormány is intézkedett a devizaalapú hitelek miatt a bankokkal szemben ! Törvényileg a csalás megállításéra és a jogkövetkezmények megállítása érdekében. Csak a sunyi magyar pénzügyérek /pecérek/ akarják a kormányt is megvezetve elsumákolni a döntést.
Ezek úgy eladnak minket a kapott jutalékért, mint anno JÚDÁS adta el Jézust !!!

Vendég

#40

2013-10-28 08:51

Egy közös tisztességes utat szeretnénk! Segítsen, hogy Európai Uniós, svájci, angol, német, francia, holland, belga, oszták, tv stábokkal, hírügynökségekkel, újságírókkal, bank-szakemberekkel fel tudjam venni a kapcsolatot, mert mi a saját hazánkban hiába tiltakozunk.

Vendég

#41 Re:

2013-10-28 08:57

#37: -

Bocsánat, de Őn szerint van bankárönérzet? Ugyan kérem.........


Vendég

#42

2013-10-28 12:38

Tisztelt Menyhért úr! Teljességgel egyetértek. Valószínűsíthető, sorozatos minden követ megmozgató feljelentéssekkel célt tudunk érni. Sok kitartást magam is Önnel vagyok. Tisztelettel Soós Sándor

Vendég

#43

2013-10-28 21:33