Összefogás társadalmi párbeszédért a Pannónia u.-i óvoda sorsáról

Összefogás társadalmi párbeszédért a Pannónia u.-i óvoda sorsáról / Közlemények / Nyílt levél a 13. ker. önkormányzat képviselőtestületének: Indítvány a Pannónia u.-i óvoda hasznosításáról / Hozzászólások


Vendég

#1

2013-10-01 14:31

Hajrá!

Vendég

#2

2013-10-01 16:38

t.kocsis csaba!
teljes mértékben támogatom a levelet. ez már őrület, h. alig van zöld terület a kerületben, annak ellenére, h. többéves fásítási programon is túlvagyunk, de a mérhetetlen autóforgalom, az lassan elnyomja a levegőt is. 9. emeleten lakom a kassáklajos utcnál. minden nap -ha bírnám- fekete ragados"port" törülgethetnék a lakásban. az ablakokról, meg az erkélyről nem is beszélve.mindent megtennék azért,h. azon a környéken maradjon meg a zöld terület. annyira fontos a kerületnek a pénz? nem az emberi élet, a jó levegő, a fontosabb? körülötttünk is amit lehet telket értékesítenek, pl. a volt honvádkórház mosódájőnak telkét is eladték, ahol csak dudva és parlagfű nő. kérem véleményemet figyelembe venni.
tisztelettel kezdeményzésük iránt
üdvözli takács ferencné
gidófalvy lakótelepről

Vendég

#3

2013-10-04 16:08


Az óvóda léte nagyon fontos, mivel a bölcsődék szigorúan csak 3 évig kötelesek gondoskodni a gyermekekről. Nem tudom, a lakótelepen mennyi az igény?

Vendég

#4

2013-10-04 17:49

a fenti levelet minden szempotnból támogatom! kérem az élhető lakókörnyezet fenntartását és a fák továbbélését
tisztelettel
takács ferencné
gidófalvy 17.