[GM]Ares visszahelyezése a Teambe

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) [GM]Ares visszahelyezése a Teambe petíció automatikusan generált fórumtémája

Legyen Titok

#1 Vélemény!

2013-09-17 06:19

Sziasztok!

Szerintem nagyon jó GM volt, figyelt az emberekre a kirúgását nem értettem egyik napról a másikra kirúgták...
Én szeretném, hogy újra a Team tagjaként látni!

Vendég

#2

2013-09-17 20:17

Én csak annyit tennék hozzá hogy játszottam mind a két oldalon és igen egyet értek vele hogy Ares a munkáját úgy végezte hogy egy két Tisztelt Team Tag igazán követhetné illetve követhette volna a példáját.Köszönöm

Vendég

#3

2013-09-21 21:49

Elég sarkított számomra ez a történet így!
Viszont felmerült bennem pár kérdés:
-Amennyiben ez így igaz ahogy leírtad, akkor dongo miért nem ment el a végsőkig az igazáért-becsületéért?
-Hamár nem tett meg mindent akkor biztosak vagytok benne, hogy ő is ezt akarja? Esetlegesen a teljes igazság kiderülésében is benne van?
-Miért van az, hogy teljesen más sztori kering a játékon belül a kirúgásáról?
Dongo

#4 Re:

2013-09-21 23:25

#3: -

Miert milyen story kering rola?

 

Mellesleg koszonom szepen! Rettentoen jol esik, hogy jo par jatekosnak tetszett az amit csinaltam es ahogyan. Tehettem volna sokkal de sokkal tobbet is viszont megvolt kotve a kezem. Persze amikor az embernek elege van a tehetetlensegbol ez lesz a vege... Ares GM hosi halalt halt. Kirugtak, DE cserebe egy artatlanul orok bannal jutalmazott jatekosnal belattak, hogy hibaztak es lecsokkentettek 30napra.

Sajnos a peticionak nem lesz eredmenye mivel nem fognak visszavenni es eppen ezert nem is kuzdottem az igzamert mert nem is akarok visszakerulni. Egy korrupt, ocsmany banda. (tisztelet a kivetlenek mert azert van) Pont egy olyan GA rug ki aki titkos adatokat ad ki csak ugy telefonon keresztul? Meg lehetne sorolni, de mar nincs kedvem se erom mivel semmi ertelme.

Koszonom ezt a kezdemenyezest, rettentoen jol esik es sajnalom hogy en nem voltam olyan szurke, egyhangu, semmit csinalo GM.

 

Ave, Dongo!


Vendég

#5

2013-09-22 06:11

Dongo, ha ez ténylegesen így van ahogy leírtad, akkor már végkép nem értem miért nem teszel meg mindent az igazadért? Miért nem borítod ki a bilit? Derion egyik vezetőjeként, miért nem teszel meg mindent ha nem is magadért akkor a játékostársaidért (hisz ők megteszik érted, itt a bizonyíték), hogy méltóbb emberek üljenek magasabb beosztásba, és a korrupt mocskos banda eltünjön végleg?

Hamár rákérdeztél, akkor te is tisztába vagy vele, hogy minden egyes kirúgást-kitiltást számos story ölel körbe. Most legalább 3 verziót fel tudok sorolni amit eddig hallottam, és pont ezért írtam, ha ténylegesen ez a valós sztori ami itt van akkor miért is nem teszel meg mindent!


Vendég

#6

2013-09-22 12:22

Azt hiszem mindannyian tudjuk kiről beszélt Dongo.Egy bizonyos GA-ról akinek nem kis mértékű istenkomplexusa van és azt hiszi ő mindent átlát és okosabbnak gondolja magát mindenkinél.Pedig csak egy hájas,öntelt bunkó,akinek már rég mennie kellett volna ebből a team-ből.
Kyara

#7

2013-09-24 11:29

Hát Dongo.... Most nagyot csalódtam. Hittem benned, a hozzáállásod, a munkavégzésed alapján, de nem az az ember vagy, akinek mutatod magad, ez most egyértelműen kiderült. Kérlek meséld már a többieknek azt is, hány esetben beszélt veled Anu, teamtaghoz nem méltó viselkedésed miatt, az utolsó eset előtt. És arra is megkérlek, ha már rágalmazol és vádaskodsz, azt is meséld el, mire alapozod azt a kijelentésedet, hogy a team korrupt, ocsmány banda. Ne úgy akard a saját hiteled megmenteni, hogy olyanokat sározol be, akik a legjobb szándékkal próbálnak tenni a játékért. Ez szánalmas és szégyenletes. Amit teamtagként tettél, azt most lenulláztad a szememben ezzel a kommenttel, és ezek után egyértelmű, hogy nincs helyed a teamben, és talán soha nem is volt. Sajnálom, hogy valaha bíztam benned.


Vendég

#8

2013-09-25 05:29

Hát ezen besírtam Kyara :D Team taghoz nem illő viselkedés??Pont tőled látni ezt tényleg vicc.Ki is az aki a kedves párjával (Axor) végigtrollkodja mindkét szervert?Akik nem ismernek azoknak beadhatod ezt a jókislány dumát,de ne gondold,hogy mindenki beveszi.És a team,mint segiteni akaró társaság???Igen voltak köztetek olyanok is.De akinek nincs elég mélyen a nyelve Anu seggében,azt ilyen olyan indokkal eltávolitjátok,lásd Ares.Szóval menjél szépen filmet nézni ha érted mire gondolok és mielőtt elitélsz másokat nézz tükörbe,ha meg tudod tenni hányás nélkül.
Kyara

#9

2013-09-25 07:57

Igen, képzeld "kedves" MÉGANEVEMSEMEMREMFELVÁLLANI, én tudok tükörbe nézni. És Te? Az én bűnöm az, hogy amikor az éjszaka kellős közepén rámsuttogtál, hogy vagyok e, visszaírtam, hogy éppen filmet nézek, de mondd. De ez a történet már 100 féle színezett verzióban ment tőled tovább. De éjjel filmet nézni, és közben mégis visszaírni valakinek ts-en, hátha komoly gondja van, és segíteni kell, az biztosan nem teamtaghoz méltó volt, de a fórumon lehet cigányozni, az helyes, igaz? Akik ismernek, tudják, hogy a szívemen viselem a játék sorsát, és nekik nem kell beadnom a jókislány dumát. Te meg sosem ismertél, csak terjeszted a trágárságaidat és rágalmaidat, és adatokkal élsz vissza (egy önéletrajzra célzok, ugye tudod melyikre) és nem is akarlak ismerni, mert erre a szintre nem akarok süllyedni :P És hidd el, Arest - és senki mást - nem azzal kell védeni, hogy visszatámadsz a hazugságaiddal, mert ez őt nem menti fel a tettei alól, sőt, minősíti, ha ilyen barátai vannak. A legkönnyebb "Anu seggére" hivatkozni, de csak hogy láss, ha még az elvakultságodban lehet ilyenről beszélni egyáltalán, Dongo az itteni kommentjében is megszegte az általa aláírt - büntetőjogi felelősséggel járó - adatvédelmi nyiltakozatot, ami nem csak a játékban, hanem mindenhol tiltja a más játékosokról szerzett adatok kiadását, és a tiltások és annak mértéke is ide tartozik. És attól, hogy már nem team tag, még most is érvényes, úgyhogy nem tudom még miről beszélünk.