Farkas Flóriánnak, el kell menni a roma közéletből!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Igazi tetre kész becsületes és nem pénz éhes,hanem nép szerető és alázatos vezetőre!!!!!!!!!!
Re: szegények pártfogója
ha törtérténelmet akarunk írni a változás jegyében a roma társadalómban is mekkkel tenni le kell váltani a kiskirályokat
eszt csak összefogással lehetséges
Flórinak eleve nem szabadott volna bekerülnie a roma közéletbe. Most kínlódhatunk, hogy kirúgjuk, s végre megint csak az legyen, ami kezdettől fogva mindvégig volt: elvtelen talpnyaló + köztörvényes bűnöző.
Bűnözőket támogatni, azokkal egy követ fújni, a bűnöket elhallgat, elkövetni azt bizonyíték lévén el kell ítélni, nem pedig trafikokkal, földekkel, takarékszövetkezetekkel, közgépesítve lepénzelve megjutalmazni.
Re:
eleg szomoru hogy magyar orszag igy kezeli a romakat mint valami jarvany volna eleg szomoru mert kell tavozni minden honan nem ertem en ezt ???
Re:
Ez egy ARULO akit meg kell buntetni minimum 25fele keppen!!! Azert mert elarulta a ciganyokat, minden teren mert o miatta kelett hazajonni kanadabol ,o miatta nincs cigany kulturank, o miatta nincs fejlodes a ciganyok kozott,o miatta utalnak minket a magyarok, o miatta menekulnek mas orszagokba a ciganyok,o miatta mernek a fajgyulolok felemliteni minden ciganyt,o miatta nem jut el a pezn a ciganyokhoz ami miatt szindnak minket a magyarok,o miatta kell szegyelnunk a ciganyszarmazasunk, o miatta kellet ciganygyerekeknek csaladoknak meghalni,o miatta nem lehetunk biztonsagba es meg .........folytathatnam reggelig de minek mindenki tudja ezt csak nem mertunk tenni semmit se ellene es besokaltunk ha kell en szemely szerint ele allnek es szembekopnem es akkor meg jol is jarna!!!!!
Re:
Én valamit nem értek,Vajon miért most jönnek elő azzal,h dolga volt a törvénnyel?
Az elmúlt 15 évben nem nagyon hallottam róla ilyen híreket...
Szóval,miért most?
Re: Re: Daróczi Zsuzsa
Az a baj, hogy nem halotta nagyon más sem! Titkositva van harminc évre!Ez nekünk is új információ!
Re: Vendég, 90-es évek Fazekas suli
Sajnos ez az info-ha valóban Farkas Flóriról van szó, nem hiteles. Abban az időben-93-98 között kettőnk gyerekei jártak oda, a Fazekasba. Mind a 4 gyerek ( Fátyol Tivadar és én jómagam, Hága Antónia gyerekei) körzeten belüli voltak. Flóri pedig Szolnokon a Motor úti cigánytelepen lakott-.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |