Farkas Flóriánnak, el kell menni a roma közéletből!

A magyarországi cigányság részére!

A Nemzeti Roma Összefogás szervezet, elhatárolódik az ORŐ elnökétől Farkas Flóriántól, akit 1975-1982 között, háromszor ítélték el, felfüggesztett, és végrehajtandó szabadság vesztésre egyaránt. Aki köztörvényes bűnöző, többszörösen eljárási kegyelemben részesült (3). Farkas Flóriánnak, nincs joga, ahhoz, hogy ma a magyarországi cigányságot képviselje! Nincs joga ahhoz, hogy az Országos Roma Önkormányzat vezetőjeként csupán az önös érdekeit képviselje! Nincs joga ahhoz, hogy az Európai Unióban, a magyarországi cigányság élethelyzetét jobb színben tüntesse fel, mint, amilyen a valóság!

Farkas Flóriánnak, el kell menni a roma közéletből, nem tartunk rá igényt!

Kérlek, titeket aláírásotokkal erősítsétek, meg a fent leírtakat.

Daróczi Zsuzsa

Budapest, 2013. 07.14.

Az aláírással engedélyezem Daroczi Zsuzsa, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.