Állatvédőké legyen az ajkai ebrendészeti telep! Síntért többet ne
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Ajka Mikes u 7 8400
#3: xmariox - Ajka Mikes u 7 8400
Kedves xmariox én papíron írtam alá nem itt!!!!
Ajka Mikes u 7 8400
Ma volt a hírekben is,az ilyen emberrel én azt csinálnám(fogat fogért elv)olyan körülmények között tartanám ahogy ő tartotta a kutyákat,stb.
Jogilag,10 évet adnék neki,börtön,soha többet nem engednék neki tartani sem házi kedvencet,de még lábas jószágot sem.Gonoszka
Minden ebrendészeti telep legyen az állatvédők irányítása alatt, mert őket nem érdek, hanem szeretet vezérli!
Nagybátyám dolgozott a sintér telepen... a telep tulajdonosa a boltoktól, supermarketektől kapja a lejárt szavatosságú kutyatápokat, macskatápokat, konzerveket, amiket a kutyáknak adhatnának, ... ehelyett azonban a kutyák a menzákról érkező MOSLÉKOT kapják... a konzerveket pedig Devecserben eladja jó pénzért... továbbá nem kapnak semmilyen meleg takarót az alomba, csak a hideg kövön fekszenek, pedig egy jó akaró hölgy még fürdőszoba szőnyegeket is vitt nekik egy alkalommal, 2-3 zsákkal. Azokat sem kapták meg nyomorultak. Én láttam őket, hogy milyen helyzetben vannak.. még futni sem vihetik ki őket az ott dolgozó közmunkások. Be vannak zárva, mint egy börtönbe.
IGENIS LEGYEN NORMÁLIS EMBEREK KEZÉBEN A TELEP, AKIK SZERETIK A KUTYÁKAT, ÉS FOGLALKOZNAK VELÜK... soha nem szánnék ilyen sorsot nekik, amilyen van.. :(
Országunk szégyenének tartom,hogy ilyen meg történik,nem először,remélni merem csak,hogy utoljára.Nagyon bízom a méltó,igazságos ítéletben is.Elég az állatkínzásból és a sintérekből, nemzetünk szégyene az ilyen.Az is,hogy ilyen létesítmények léteznek, és emberek ezért még fizetést is kapnak?A sok önkéntes állatvédő,mentő meg mehet a sz...t eltakarítani utánuk,már elnézést.
Sintértelepek bezárása!
Nagyon drukkolok, hogy e petíció hatásos legyen. Ne legyen több sintér telep sehol az országban! Osztom ahol lehet!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reálisnak üzenem: hajrá! Senki sem tart vissza attól,h. segíts az embereken!!!
Re:
Reális, remélem az "emberekkel" (Németh Timeáékra gondolok) is foglalkozni fognak és reményeim szerint letöltendőt fognak kapni, csak hogy legyen idejük végiggondolni cselekedeteik súlyát!
Amúgy ha egy ember bajba kerül (anyagi/egészségügyi/lelki) bármikor lehetősége és joga van segítséget kérni szemben egy kiszolgáltatott állattal, aki csak remél és tűr!
| This discussion has been closed. |
szó