Szórakozom éjfél után. Pont!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Szórakozom éjfél után. Pont! petíció automatikusan generált fórumtémája

Peppino

#51 Napiredet nincs ?

2013-02-10 19:23

Nagyon szeretném ,ha az Önkormányzat végre mindenkinek megmondaná ,hogy mikor kell felkelni , reggelizni , mit ehetek , mikor kell munkába indulni ,vacsorázni, meddig nézhetem a TV-t,mikor kell lefeküdni aludni , és szabad -e horkolni nyitott ablak mellett csak nehogy társadalom ellenes legyek.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2013-02-23 09:53


Izé.

#53 Re:

2013-03-29 18:23

#7: -

Kedves Uram/ Hölgyem!

Attól,hogy valakinek kevesebb pénze van,mint Önnek, nem lesz automatikusan igénytelen szakadék,hogy az Ön szavaival éljek. Higgye el nekem, több ilyen emberrel beszélgettem,és hiába,hogy nincs sok pénzük,emberségből példát mutathatnának, mert a családjaik,barátaik mind - mind összetartóak, és nekik ez óriási kapaszkodót jelent. És még beszélgetni is lehet velük,mert szórakoztatóak,és kedvesek.

És sajnos munkahelyek szűnnek meg, és egyre több embernek csak a 120 ezres fizetés jut, és napról napra él, és  becsülettel küzd a családjáért, hogy a gyerekei ehessenek, ihassanak, öltözhessenek, szórakozhassanak, járhassanak egyetemre, hogy legalább nekik adódjon meg az a lehetőség, ami neki nem, és kellemes, barátságos légkör van otthon náluk, mert látszik rajtuk, hogy szeretik egymást, mégha nincs tízezres ruházatuk, és járművük.

Ezek az emberek legalább tesznek valamit azért, hogy a szeretteik jól érezzék magukat, és becsületes, tisztességes, érző embert faragnak belőlük.

Az én barátom családja is ilyen, és befogadtak maguk közé, és vigyáznak rám, érdekli őket, mi van velem, és tisztelnek, amennyire csak egy nőt tisztelni lehet.

Természetesen nem akarok általánosítani, biztos vannak a jómódúbbak közt is becsületesek, tisztességesek, csak hát tudja kedves Uram/ Hölgyem, ez ember fia/ lánya azt hiszi el, amit lát.

Én nem vallom magam se liberálisnak, se bigottnak, se semmilyen párthoz, vallási felekezethez tartozónak, de inkább olyan emberrel tartom a kapcsolatot, aki becsületes és őszinte, és hiába, hogy nem telik neki erre meg arra, sokkal őszintébb, mint az, aki bent feszít a luxusmercijében, és lop, csal, hazudik, átver, azonkívül pedig egy beképzelt ember.

És igen,  inkább járok ilyen helyekre, ahol olcsón megkapom a sört, és barátságosan fogadnak, mint egy olyan helyre, ahol kinéznek, netán ki is dobnak csak azért, mert Doors-os pólóban, orrpiercinggel, Krishnás táskában, szakadt farmerben, bakancsban, Örkényt olvasva Aurórát dobok be a zenegépbe.

 

De ez csak az én véleményem.

 

Tisztelettel.