Liszt Ferenc – Ferihegy Repülőtér jó hírének megőrzéséért

cumulus

#1 Ryanair

2012-11-25 14:42

A Ryanair miatti sátorváros és börtönöket idéző kerítés kordon kialakítása minősíthetetlen, ízléstelen és esztétikátlan!!!
Én nem szeretnék ilyen körülmények közt repülőre ülni!

dd

#2

2012-11-25 16:18

Melyseges szegyen!!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-11-25 17:03


Fizi Miska

#4 A "Nemzeti Ügyek Kormánya" ismét bizonyított!

2012-11-25 17:08

Mélységesen egyetértek a kezdeményezéssel! Úgy is, mint (Budapesetet imádó) jóérzésű magyar ember, úgy is, mint a repülésért még mindig rajongó, repülőmérnök végzettségű de már már területen alkotó mérnök.
Az AirPortal vonatkozó FB-os cikkét meg is osztottam, az alábbi gondolat kíséretében:
"Kasszátok meg, ilyen ország márpedig tényleg nincs még egy, talán csak Afrikában...
Mi értékeset lehet még direkte tönkre vágni, vagy tönkremenni hagyni, kedves mindenkori magyar kormányok?" De, kénytelen vagyok itt az ügyben a legnagyobb felelősséggel a jelenleg is regnáló "Nemzeti Ügyek Kormányát" vádolni.
Amit ezzel a magukra akasztott cégérrel művelnek, az a bicskanyitogató cinizmus netovábbja szinte minden területen.
E konkrét ügyben:
1.) Tudható, hogy Varga Mihály személyesen tárgyalt Oszkó Péterrel a Malév sorsáról, majd a tárgyalásokat egyszerűen megszakította.
2.) Tudható, hogy rendelkezésre állt egy előkészített anyag, mint lehetséges forgatókönyv a csőd előli előremenülésre.
3.) A Malév valóban csak egy része a történetnek. Most már úgy fest, az ország legforgalmasabb kapuja, és a magyarországon zajló légiközlekedés sem érdekli a kormányt, miközben ezer más dologba előszeretettel avatkozik (pofázik) bele.
4.) Elképesztő, hogy nem fogják fel ennek az erkölcsi romboláson túl, Euró milliárdokban kifejezhető, és a gazdaságot - de mondhatnám akár a kultúrát is -, közvetlenül is, de közvetve szinte minden szgletében pusztító hatását.




Vendég

#5 Re: A "Nemzeti Ügyek Kormánya" ismét bizonyított!

2012-11-25 17:10

#4: Fizi Miska - A "Nemzeti Ügyek Kormánya" ismét bizonyított!

Az MSZP-SZDSZ kormányoknak talán nem kellett volna tönkretenni a Malévet (és aztán 200 millió forintért eladni egy orosz "befektetőnek")

Az meg milyen "érdekes", hogy az az MSZP-s Oszkó pont a WizzAir igazgatóságában csücsült most májusig..

Le Future

#6 A polgári repülés

2012-11-25 17:45

A polgári repülés túléli az uralmi rendszereket éppúgy, mint a demokráciák megvalósulásait, függetlenül attól, hogy mely légitársaság megszűnésének okát ki miben látja. Eljött az idő mikor már csak rajtunk múlik individuumokon, hogy összerendezzük-e önálló akaratainkat és a valós üzleti környezetbe valós légitársaságot teremtünk valós hazánknak - valós tettekkel.
Nobody

#7

2012-11-25 21:22

Nagyon derék, hogy a saját nemzeti légitársaságunkat hagyjuk csődbe menni, miközben a kedves japán Suzukinak csaknem csontig benyalunk- pl. autópálya-bekötést ígért Viktor az M1-re a Gerecsén keresztül. Nem tudom Viktornak milyen érdekeltsége lehet a környéken. Ennél nagyobb faszságot nehezen tudok elképzelni. De amíg ez a kormány lesz, még ezt is túlszárnyalhatják.
repülős Teri

#8 Vissza a MALÉV-ot

2012-11-25 21:37

Feriheky (Lisz Ferenc repülőtér) hanyatlása a névváltoztatással mélyrepülésbe kezdett, majd a pokol fenekére zuhant. Volt szerencsém ebben az évben kétszer is repülni, mióta a MALÉV csődbement. Nem mondom, hogy 3 repülőre való ember"tömeg" volt a reptéren, mert akkor vádolható lennék hazugsággal. Röviden: siralmas volt az egykor csodás reptéren lenni. Mindig a gépem indulása előtt 2 órával előbb kimentem régen a reptérre, mert nagyon szerettem nézelődni. Most inkább sírni lett volna kedvem.

Vendég

#9 Re:

2012-11-25 21:54

#7: Nobody -

Nagyon derék, te Senki, hogy az Orbán-kormánynak kellett volna megmenteni a Gyurcsány-Bajnai kormányok által gallyra vágott Malévot is.

Amanda

#10

2012-11-25 23:39

Mint volt Malév dolgozó, nagyon örülök ennek a petíciónak és teljes mértékben támogatom. Köszönöm, hogy elindítottátok és remélem, lesz foganatja, további jó munkát!
Üdv/Fazekas Andrásné