A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#594: mamana656975 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Kedves Mindenki! A hívatlan vendég sikeresen(?) tönkreteszi lassan a topicot. Talán identitási problémái vannak. Nem kellene többet vele törödni.
Re: Re: Re:
Akkor nem gondolkodik az igazgató..... ezekről ugyanis egy személyben ő dönt. Vagy kevés a tanítási nap a tanévben, ezért hozzátesz még egyet. Meg kellene kérdezni tőle talán. Mindenesetre ezt én nem tartom poltikai ügynek :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#602: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
A Népek Atyja azt mondja, hogy "mi, kommunisták tényleg szeretünk embereket verni, mint 2006-ban is Budapesten"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#605: tolmács - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
A népek atyja nem szeret embereket verni, nem is szokott. Vele ellentétben én szívesen megdöngölnélek, de nem puszta kézzel, mert az nekem fájna.
Együtt 2014
Minden lehetséges eszközzel össze kell fogni, hogy ennek a hataloméhes, majdnem diktátornak az ámokfutását megállítsuk.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#607: hja... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Мне нравится убивать людей действительно. Вы хороший коммунист, поэтому я хотел бы убить вас только после того, вы убивали других.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#610: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
A Népek Atyja azt mondja, hogy ő valóban inkább ölni szereti az embereket. Mivel Ön jó kommunista, ezért csak azután öletné meg, ha már Ön megölt másokat.
Re: Re: Re: Re:
Politikai ügynek én sem tartom, de a körültekintés teljes hiányának igen. Már pedig én szeretném, ha választott vezetőink gondolkodnának egy kicsit döntéseik meghozatala előtt. Tételezzük fel, hogy az igazgató úgy dönt, nincs tanítás. Mi van akkor a pedagógusokkal? A téli szünet rájuk is vonatkozik, olyankor minden évben kötelező szabadságot írnak ki nekik. Most a 27-től 2-ig terjedő időszakból kiemeljük, és munkanappá tesszük nekik a 31-ét? Iskola, gyerekek nélkül. Mert az Ön logikája szerint ennek kéne történnie. Ilyenre se nagyon volt még példa.
Re: Együtt 2014
Да, товарищ Bajnai - это мой кандидат на пост премьер-министра в Венгрии!
Re: Re: Együtt 2014
A Népek Atyja támogatja az összefogást és Bajnai elvtársat jelöli ki Magyarország miniszterelnökének!
Éljen Bajnai, éljen Sztálin! (skandáljanak szépen spontán módon vagy lövetünk!)
Re: Re: Re: Együtt 2014
Ön gusztustalan szemét, távozzon erről a fórumról. Az ilyen megnyilvánulások fognak minket megerősíteni.
Re: Re: Re: Re: Együtt 2014
#615: békebarát - Re: Re: Re: Együtt 2014
Мы, друзья гуся, сильны и едины. Мы будем еще сильнее, когда вы будете расстреляны, как это делается.
Re: Re: Re: Re: Re: Együtt 2014
#616: - Re: Re: Re: Re: Együtt 2014
A Népek Atyja kijelentette, hogy a libabarátok erősek és egységesek és még erősebbek lesznek, amikor Önt majd agyonlövik, ahogy ez lenni szokott.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Együtt 2014
#617: tolmács - Re: Re: Re: Re: Re: Együtt 2014
Ön kezd túllőni a jó ízlés határán. Tipikus fideszjobbikos hozzáállás. Ha meg önnek valaki jogosan válaszol, ön felháborodik. Távozzon. Önnel nem fogunk együtt szavazni 2014-ben. Pont önöktől kell megtisztítani az országot. Menjen Azerbajdzsánba, vagy tőlem akár Svájcba is.
Re: Re: Mi az a büdöskomcsi? = anyád meg a hülye jobboldali kölke.
Te vén barom!!!
Ezt a büdöskomcsi miért egybe írandó ócskaságot, még hány fórumon akarod elsütni? Vedd már észre, hogy vastagon lekakálják a büdöskomcsizós ostoba pofffádat mindenütt, ahol hirdeted a semmitmondó szlogenedet.
TAKARODJ A JOBBIKHOZ V. JOBBOLDALHOZ, ahova odasz@rtak, ahova való vagy!!!
Re: Re: Re: Re: Együtt Magyarországért
#540: - Re: Re: Re: Együtt Magyarországért
Te biztos jó helyen blogolsz? Nem a cöf embere vagy?
Re: Re: Re: Mi az a büdöskomcsi? = anyád meg a hülye kölke.
#620: ari - Re: Re: Mi az a büdöskomcsi? = anyád meg a hülye kölke.
célja elijeszteni a tisztességes fórumozókat és valóban néhányan hányingert kapnak tőle.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#595: Ajha - Re:
Egy biztos, gyermekeim iskolájában tanítás lesz 1-jén, hétfői munkarenddel, és dec. 31-e helyett történik meindez. Önnek mikor volt tanítása szilveszter napján? Nekem sosem volt.