A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Akinek már nics veszteni valója...
Igaz, szegény vagyok, de a méltóságomból és az emberi jogaimból nem engedek!
Akinek már nem maradt semmije csak a méltósága, annak sok veszteni valója már nincs, éppen ezért írtam alá a petíciót.
A Fidesznél nem jobbb, hanem JÓ kell!!!
Az alkotmánytervezetükben az szerepel mint a Fideszében ("A hatalom a néptől ered"), vagyis azt kérik a szavazóktól - akik a hatalom letéteményesei - hogy a szavazatukkal hatalmat is adják az önök kezébe. Ugyanakkor frázisokon kívül semmi visszavonhatatlan biztosítékot nem adnak arra, hogy az ajándékba kapott hatalommal nem élnek vissza! Bizonyára van néhány olyan balga választó, akik még hisz a szép ígéretekben, a politikusokban, de én nem tartozom ezek közé, és rengetegen vagyunk ilyenek, akik nem kívánunk csöbörből vödörbe kerülni!
Béla
Re: Re: Re:
Nem, de ugatni egyszerűbb, mint gondolkodni. Ha nincs Bajnai és válságkezelő kormánya 2009-ben, akkor Magyarország összeomlott volna. 2010-ben Orbán is elismerte, de mivel ma ezt tagadni kell, mert úgy érzei, ma ez előnyösebb neki, tagadja és vele együtt tagadják a csahosok is. A csahosok, mint tudjuk, önálló gondolatokra képtelenek, de hűségesek gazdájukhoz, éppen azért, mert nem gondolkodnak.
Re:
Veled ellentétben én megtapasztaltam, hogy ebben az ország csak és kizárólag a Bajnai és csapata tud valamit tenni!
Ahogy más is írta: ők már bizonyítottak! Ha csak annyit nézek, hogy ők megerősítették a magyar fizetőeszközt, pedig a kormányzás átvételekor világválság volt, majd ezt a javulást a fidesz néhány nap alatt sikeresen szétverte, ami meg utána következett, az maga a rémálom! Tehát jöjjön a BAJNAI! Én már régóta kampányolok neki (nekik - végül is magamnak, a családomnak!)), ugyanis az üzletem ablakában ott van az EGYÜTT2014 jelképe! Ha te azt komolyan gondolod amit leírtál, akkor kérlek szépen: írd alá a saját halálos itéletedet! Mert ugye azt írtad, hogy előbb írod alá a halálos ítéletedet, mint, hogy támogasd a Bajnaiékat!
Re: Re: EZT TEDD KI AZ ÜZLETED ABLAKÁBA
Magyarország-ról 10 percen keresztül láthatta mindenki mi folyik itthon.
Szégyenletes!! Én ezért értek egyet ezzel a peticióval.
A demokrácia vágyálom és az eléréséhez kész vagyo
részt venni ebben a küzdelemben.
Szeretném,ha kapnák üzenetet,mikor hol tart
fórumot Bajnai Gordon.
ha nem esik messze a lakhelyemtől,szeretnék elmenni.
Zalaegerszegen élek és ez a város sajnos 1990 óta nagyon megváltozott.Rossz irányba. Nagyon sok a fidesz szimpatizáns,pedig rengeteg munkahely meg szűnt és ez a folyamat még most is folytatódik.Nagyon erős a jobbik ,az árpádsávos zászló még a rendőrség előtt is kint van már régóta.Micsoda szégyen!
| This discussion has been closed. |
VÁRUNK MINDEN MAGYART!
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/szh120108.jpg...