A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
CSAK A JOBBIK!!!
Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Kedves Jobbik Párt!!!
Szép jó estét kívánok!
Tisztelettel szeretném bejelenteni, hogy amint ma ballagtam a bánya felé itt Tatán, 1000 bocs, de véletlenül beleléptem egy kupac Turulsz@rba, amit azonnal felkaptam és óvatosan hazaszállítottam. Isten engem úgy segéljen, még a bakancsomról is az utolsó szemig lekapartam, ami ráragadt és az egészet betettem egy hermetikusan záródó nejlon zacskóba, amelyet a piros-fehér csikós nyakkendőmmel díszítettem fel.
Szeretnék választ kapni rá, hogy e nemzeti kincset hova szolgáltathatom be, illetve, hogy a TEK jön ki érte?
Köszönettel és mélymagyar 10telettel: Turulsz@rkeverő Koppány, aki Álmos Előd Ond Kond Tas Huba és Töhötöm köbükunokája
Te jobbikosbarom!
Re: Kedves Koppi!!!
Szeva, üdvüzüllek! Rohanok a turulsz@rért, oda ne add senkinek! Mi van kiírva a kaputelóra? Addig is tedd be a fagyasztóba, Isten áldjon.
Re: Re: Kedves Koppi!!!
#1957: zagyalágyula - Re: Kedves Koppi!!!
Siess, mert elviszi előled a von-ító sereg, oszt neked csak a zagy marad.
Menjünk vissza Ázsiába
Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit aki különb mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen mintha itt sem lettünk volna.
Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.
Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!"
Ady Endre, Nagyváradi Napló - 1902. január 31.
A Dakota Szabadságharc - a zemberek kárára!!!
Ők már rájöttek, hogy tévedtek!
Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CSAK A JOBBIK!!!
| This discussion has been closed. |