A választói összefogást támogató nyilatkozat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
1974-ben a barátnömmel bejártuk Erdélyt. Székelyudvarhelyen az akkori református papnál laktunk. Nagyon sok szép erdélyi népdalt tanulunk meg töle. Hosszas könyörgésre, mert akkor Magyarországon tiltva volt, és mi mindenképpen meg akartuk tanulni, megtanította a Székely himnuszt. Hozzátette viszont, hogy ez egy müdal és az igazi székelyek ki nem állhatják.
Ön is futball rajongó a jobboldalról vagy csak neveletlen?
Re: Re: Ha esetleg nyerne Bajnai 2014-ben, akkor nem félnék a jövőtől
#1744: - Re: Ha esetleg nyerne Bajnai 2014-ben, akkor nem félnék a jövőtől
Te félbolond, már azt sem tudod, hogy te vagy a tata? A tata azt jelenti, hogy vén trotyli, nem azt, hogy nyanya.
Re: Re: Együtt 2014!!!
Drága Lukréciám! én egy romatikus lélek vagyok pláne a gyönyörű macskáktól. Ezt küldöm neked
Re: Re: Re: Együtt2014...
Mi van öreg kitört rajtad a féltékenység? Azt hiszem trikót terjesztenél te, ha volna kinek. De nincs. Sz@rügy! Ott a marok marcsa ránts rá! Esetleg kaphatsz egy kis gyulai kolbászt a szájadba.
Nem is kicsit hasonlít. Nagyapám bányász volt, erre szoktak úgymond kocsmázni. Nagyon keményen dolgoztak, azt hiszem, hogy ezt sokan elképzelni sem tudják.
http://www.youtube.com/watch?v=cu63fPashUQ
Re: Re: Re: Re: Együtt2014...
#1760: Gyula - Re: Re: Re: Együtt2014...
Akkor a trikó miatt titkolózik biztos? De miért szemétkedik, lehet, hogy azt is amiatt?
Én meg azt kívánom, hogy dögöljön ő éhen az orbán kormányzása alatt, ha vénségére ilyen barom. Még azt sem tudja tán, hogy mi a jó és a rossz közti különbség? Egy érzéketlen fatuskó.
Re: Re: Re:
Bizonyítsd be, tedd fel a Székely himnuszt is! A Kárpátia együttes is játssza rendszeresen!
Re: Re: Re: Re: Re: Együtt2014...
#1762: zizi - Re: Re: Re: Re: Együtt2014...
Nehogy felhúzd magad egy ilyen semmire nem való barom miatt Zizinger!
AZ EGYÜGYŰ 2014 TÁMOGATÓINAK SZERETETTEL!
:
Ha az ÀRÀT lopta el akkor ezek szerint a libáknak nem lett ára. Vagy az ÀRÀT kifizette, akkor meg jó. A libák hol voltak?
Az eladónál? A vevönél? Vagy békésen legelésztek a libalegelön? Egyáltalán mi lett a libákkal? Valami föleg ha sok, csak
úgy nem tünik el.
Re: :
#1768: néhány újabb gondolat a libákról - :
Megzabáltad, te barom.
Re: :
#1768: néhány újabb gondolat a libákról - :
Ne tettesd magad hülyébbnek, mint amilyen vagy, büdöskomcsi. A libák árát a gazdák nem kapták meg. A libatolvaj cége, a Hajdú-Bét viszont megkapta.
: :
#1769 #1770
Én ugyan meg nem ettem, mert nem szeretem.
A pénz a Hajdú-Béthez kitöl jött és minek az ellentételezése volt? A gazdák kinek adták el, csak úgy hozomra az állatokat ezerszámra. Mindeközben még mindig nem tudom, hogy hova lettek az állítólag ellopott libák? A gazdáknál nincsenek, a Hajdú-Bétnél csak pénz van. Ez van leírva #1770-ben.
Re: : :
#1771: néhány újabb gondolat a libákról - : :
"A Hajdú-Bétnek beszállító libatenyésztők évekig hiába követelték a mintegy öt és fél milliárd forintos kintlévőségüket"
Re: Re: Együtt 2014!!!
Hagyd már azokat a buta libákat, nem is értem hogyan lehetsz ennyire oda értük?! Neked már véntyúk való! Vakarj össze egy párat a szemétdombon, oszt' kotkodálj velük, vagy kukorékolj, bánja a kánya.
Re: Re: Re: Együtt 2014!!!
#1773: by - Re: Re: Együtt 2014!!!
Tudod, ez úgy van, hogy ha az ember elér egy bizonyos kort, akkor a régi dolgokra vagy emlékszik, vagy nem, vagy jól emlékszik, vagy elferdített emlékképei vannak a dologról, amit valósnak hisz. A napi dolgokr nem emlékszi vissza, 5 perc után kihagy, az viszont, ami gyerekkorban történt vele, tisztán beugrik - vagy azt hiszi, úgy történt a dolog. Minél többször elmondja, annál inkább valóságnak hiszi. Családunkban öregedett meg pár ember, a jelenséget jól ismerem. A különbség annyi, hogy ők JÓ EMBEREK voltak pozitív gondolkodással és tele emberszeretettel ellentétben ezzel a beírogatóval, aki egy megkeseredett ember és fröcsög belőle a gyűlölet. Fejébe vette, hogy Bajnait gyűlöli és ez az érzés benne napról napra erősebb. Szegény ember...
Re: Re: : :
Kiadta feladatba a debreceni FIDESZ ennek a lejárató hazugságnak a megírását.
| This discussion has been closed. |
#1748: - Re:
Gondoltam, hogy sikert fogok aratni a mondandómmal.