deletedzsihotep
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Sén Totegami#27 Mar 14, 2013, 21:35
Re: Re: nem vitatkozni akarok!
#2: - Re: nem vitatkozni akarok!
már megvan annyi;)
Sasori#28 Mar 15, 2013, 09:52
[email protected]
Én csak azt nem értem, hogy minden moderátor azt írja, hogy:Megkérik őket, hogy legyenek azok, mert segítenek másoknak.
ŐT HOGY LEHETETT MEGKÉRNI????
ŐT HOGY LEHETETT MEGKÉRNI????
watashi#29 Mar 15, 2013, 10:09
.
egy moderátor igazán figyelembe vehetne egy ártatlan levelet. -.- de gonosz dzs neem, áh, miközben kötelessége lenne -.- nem mintha tocsilla nem tiltgatott volna engem -.-
Vendég#30 Mar 15, 2013, 10:14
Szerintem is ez a moderátor semmit sem ér.
Nem értem, hogy vehették be!?
Nem értem, hogy vehették be!?
Vendég#31 Mar 15, 2013, 11:32
Re: .
a gonoszok gonosza a legkisebb bűnért is lecsukat, a szupersötét modi : a gonosz Dzs
Vendég#33 Mar 15, 2013, 12:36
Engem is tiltott már ok nélkül!!
Vendég#34 Mar 15, 2013, 12:55
Igaz
nicolll#35 Mar 15, 2013, 13:43
szerintem..
Szerintem mikor modinak választották, még normálisan viselkedett. Csak aztán a fejébe szállt a hatalom.. :)
Meg érdekes egyébként, hogy pont egy modi a korát se árulja el :D Mivel már nagyonrégen regizett ebire, és 16 év felett lehet valaki moderátor, szerintem már jóval idősebb az átlagnál.. Így nem érti meg a játékainkat, ami nekünk poén, neki nem..
Meg érdekes egyébként, hogy pont egy modi a korát se árulja el :D Mivel már nagyonrégen regizett ebire, és 16 év felett lehet valaki moderátor, szerintem már jóval idősebb az átlagnál.. Így nem érti meg a játékainkat, ami nekünk poén, neki nem..
Sén Totegami#36 Mar 15, 2013, 14:45
a gonosz dzs
ezt a levelet küldözgetjük mostanában ellene:
Kedves felhasználó!
Azért írjuk ezt a levelet, mert elegünk van egy bizonyos moderátor igazságtalan tevékenységeiből. Csak hogy néhányat említsek:
- Nem válaszol a levelekre. -> nem azért vannak a modik, hogy segítsenek??
- Ok nélkül törölte többször is a farkasos szerepjátékot
- Tiltott egy felhasználót, amiért újra megnyitotta
- Tiltott egy másikat, amiért linkelt az üzenőfalon. Pedig mindenki ezt csinálja!
- Tiltott, mert kérdezni mert xy valamit levélben.
- Panaszkodott rá valaki a fórumon, Törölte és Tiltotta az illetőt.
- Megkérdeztük többen, mit lehet tenni egy igazságtalan moderátor ellen. Egyszerűen törölték a hozzászólásokat, válasz sehol.
(És ezek csak egy 28 fős falkában történt esetek!!)
Kedves felhasználók, a moderátorok Értünk vannak, vagy azért, hogy visszaélve hatalmukkal elrontsák azon kellemes perceinket, amelyeket az ebneveldén tölthetünk?
Ha eleged van Dzs rémuralmából, írd alá a petíciót, írd le a véleményed!
Segíts nekünk, terjeszd a levelet!
a végén ott van ennek az oldalnak az url-je
Kedves felhasználó!
Azért írjuk ezt a levelet, mert elegünk van egy bizonyos moderátor igazságtalan tevékenységeiből. Csak hogy néhányat említsek:
- Nem válaszol a levelekre. -> nem azért vannak a modik, hogy segítsenek??
- Ok nélkül törölte többször is a farkasos szerepjátékot
- Tiltott egy felhasználót, amiért újra megnyitotta
- Tiltott egy másikat, amiért linkelt az üzenőfalon. Pedig mindenki ezt csinálja!
- Tiltott, mert kérdezni mert xy valamit levélben.
- Panaszkodott rá valaki a fórumon, Törölte és Tiltotta az illetőt.
- Megkérdeztük többen, mit lehet tenni egy igazságtalan moderátor ellen. Egyszerűen törölték a hozzászólásokat, válasz sehol.
(És ezek csak egy 28 fős falkában történt esetek!!)
Kedves felhasználók, a moderátorok Értünk vannak, vagy azért, hogy visszaélve hatalmukkal elrontsák azon kellemes perceinket, amelyeket az ebneveldén tölthetünk?
Ha eleged van Dzs rémuralmából, írd alá a petíciót, írd le a véleményed!
Segíts nekünk, terjeszd a levelet!
a végén ott van ennek az oldalnak az url-je
Vendég#37 Mar 15, 2013, 16:11
Delete Dzsihotep!!! :@
Vendég#39 Mar 15, 2013, 18:06
szerinem logikus mert tényleg azért van a modi hogy segítsen és nem azért hogy csesztessen!
Vendég#41 Mar 15, 2013, 19:45
Re: nem vitatkozni akarok!
#1: Meli - nem vitatkozni akarok!
mit tom én!
Betti#42 Mar 15, 2013, 20:10
Betti
néha igazuk van a modiknak de általában igazságtalanok. azt mondják azért vannak hogy segítsenek aztán nem válaszolnak a kérdésre. csak kedvtelésből letiltanak.egyik barátnőmet rengeteg ideig letiltották (mondjuk akkor meg volt az oka) és mivel nem tudott felmenni megszűnt a felhasználója.
azt hiszik mivel modik azt csinálnak amit akarnak
azt hiszik mivel modik azt csinálnak amit akarnak
This comment has been removed by the person who wrote it.
Vendég#45 Mar 16, 2013, 08:07
egyetértek én is mindenkivel hiszen ezek a moderátorok minden egyes kis apróságért tiltanak és ha ez még nem lenne elég ha segítséget kérsz nem segítenek sőt még a leveleinkre se válaszolnak
senki#46 Mar 16, 2013, 08:39
Re: Dzsihotep
Nekem csak úgy kitörölte a felhasználómat, pedig nem is káromkodtam benne!
"B"#47 Mar 16, 2013, 09:25
Re: .
Héj,legalább ő válaszol a levelekre,és barátkozik,amit mr dzsihotep őfelségétől nem tellik...
Vendég#48 Mar 16, 2013, 09:45
Elegem van belőle!Le vele!
Nika:)#49 Mar 16, 2013, 12:35
--
Kicsit elszállt magától...
nehogymár a majom rázza a ketrecet könyörgöm..
ekkora nyomorékot -.-" engem is tiltott párszor aztán amikor megkérdeztem,hogy miért egyszerűen még egyszer letiltott...
nehogymár a majom rázza a ketrecet könyörgöm..
ekkora nyomorékot -.-" engem is tiltott párszor aztán amikor megkérdeztem,hogy miért egyszerűen még egyszer letiltott...
| This discussion has been closed. |
[email protected]