Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

VisualJia

#51 Barom vagyok xD

2012-08-21 15:54

Már bocsi, de az FMA nem félbe lett hagyva, ha utánanéztél volna annak így van a sztorija: Elkezdtek egy anime-t, de a rajongóknak nem tetszett mert nem a manga-t követte, ezért azt abbahagyták és elkezdték előröl csinálni ami már pontosabban követi a manga-t. És ne hidd hogy nem olvastuk el a petíciót cica ^^ Ha nem tettük volna akkor elég pofátlanság lett volna idejönnünk, nem? :3 És kösz a barom jelzőt, de inkább nem reagálok rá, én ennél értelmesebb vagyok...látom ez rólad nem mondható el. És egy szóval sem mondtam hogy az összeset úgy adják majd le, feliratosan, csupán kifejtettem a véleményem, hogy én utálom magyarul nézni. Nem hordtam le senkit, ez csak egy vélemény, ami nektek is van :3 Ja és még valami. Attól hogy kevesebbet adnak ki az nem azt jelenti hogy csődben van hanem hogy valószínűleg egyszer majd csődbe fog menni. Viszont amíg ez nem történik meg, addig inkább örülni kéne, majd akkor sírjon a szátok ha semmit sem adnak ki. Egy csóró országtól örülhetünk hogy ennyit kapunk ^^
NANA

#52 Cím

2012-08-21 17:13

Andinak annyiban van igaza, hogy tényleg nem rég hoztuk létre ezt a petíciót, de annak ellenére még is úgy beszéltettek rólunk mintha bármit megtudnánk tenni. :/ Nem is vártuk el hogy egyik napról a másikra történjen is valami változás. Szóval abszolút nem tudom honnan jött ez a változási ötletek, mert az tény hogy most lesz majd 1 hónapos ez a petíció, nem tudom mi a fenét vártok el, ettől egy rövid egy hónaptól. Ha nem is figyel ránk a média az sem baj, de látom hogy sok rajongónak tetszik ez a ötlet. De neked is pont az a szórakozásod hogy beleköpni mások levesébe és rögtön kijelenteni, hogy nem történt semmi változás... Kicsit járjatok már utána hogy mióta is üzemel ez a petíció, csak ennyit kérnénk!
Csak megjegyzem, hogy a Mondó magazin mellé már nem jár DVD , utoljára DVD hírt a mangafantól, nagyon régen hallottam. Ha jól tudom, pont a Kukucska kalandjai volt az, amit utoljára ki is adtak. :) Ha nem tévedek! Ha pedig igen, akkor bocsánatot kérek! De nekem nem kell itt okoskodni senkinek sem, mi csak a véleményekre vagyunk kíváncsiak! A másik pedig, hogy Andinak abban is igaza van, hogy sokan vannak azok akik nem szeretik a többi hangot, csak a magyar hangot szeretik, ezt illik is tiszteletben tartani! Ki mit szeret és hogyan, az mindenki tartsa meg magának véleményeként!

Nem szeretnék veszekedéseket, szóval még egy hasonló piszkáló bejegyzés a rajongók előtt, törölni fogjuk őket! Mert nem veszekedni akarunk itt, nem vagyunk kíváncsiak lenéző véleményekre sem!

VisualJia

#53

2012-08-21 17:30

Szerintem nem arra gondolt hogy csak ettől nem lett semmi, hanem hogy rengeteg ilyen petíció van/volt és semmi eredménye. Higgyétek el, én nagyon is örülnék ha az Animax nem lenne ilyen szar, bár azt nem támogatom hogy híreszteljük. Mint mondtam, így is elég sok a pózer, én örülök hogy úgymond egyedi vagyok így, nincs ínyemre hogy ez is olyan divat szintet érjen el mint az emo. És most nem a Mondo magazin az isten, nem csak a magazintól lehetett DVD-t szerezni. Most lehet arra kenni hogy bunkó vagyok és ez a szórakozásom, én csupán leírtam a véleményem ^^ Sajnálom ha támadásnak vettétek :3
NANA

#54 Cím

2012-08-21 17:53

De akkor sem kell lenézni másokat, csak mert vannak olyanok akik nem más hanggal nézik az animéket. A DVD nem csak a mondóhoz értettem, de ne csináljunk már ebből vitát. Mi leírtuk mit gondolunk, csak el kell tudni olvasni, a másik pedig már leírtam már egyszer, hogy ha nem is érünk el ebből semmit az sem baj, legalább láttam és meghallgattam a rajongókat, nem úgy mint egyesek, hogy lenézik ezt. Ne kelljen már még egyszer elmondanom, de szinte ugyan ezt. De amint látom neked ez a szórakozásod, mint leírtad magad. Nap 24 órájában itt lógsz, hogy ilyen hamar válaszoltál... Mindegy. Nem akarok vitát! Mindenki más örülne a változásnak, de a változás nem egy hónapon belül jön el, talán soha nem jön el! Annyit elárulok, hogy kezdetként nem is akartuk ezt a petíciót, de a rajongók kedvéért létrehoztuk. Ha valami nem tetszik, nem kell véleményt alkotni vagy aláírni esetleges elolvasni, ott az X és csókolom!
VisualJia

#55

2012-08-21 18:52

Hát ok, most nem kell kiakadni xD És bocs már hogy takarítás közben gépezek :'D De az nem 24 óra :3
yuuki00

#56

2012-08-26 19:43

Remélem elérünk valamit ezzel a peticioval tényleg nagyon szeretném hogy tegyenek uj animéket. Nagyon szivesen megnézném mégegyszer a Spiral-t, Read or Die animét meg sok másat ^^
van 2 mangám s ha lenne lehetöségem akkor vennék mangákat s anime DVD-ket
toa whenua (HT)

#57 Re: Mikor még...

2012-08-30 14:12

#31: Mordecai - Mikor még...

én is szeretem a megaman tn warriort mert legalább ez is japán meg akartam nézni de ez fos hiba jelentés mindig megakadályozza

NANA

#58 Cím

2012-09-02 23:44

Elnézést a késői válaszért, de nem mindig fordulok meg itt, meg hát nekünk is vannak apró dolgaink, így tényleg elnézést! VisualJia: Az már a te magad problémája, hogy takarítás közben is, de gép előtt vagy. Nem az mi dolgunk, hogy te mettől, meddig vagy gépnél. :/

Yuuki00: Mi is így szeretnénk, ha ebből lenne is ténylegesen valami, de ez sajnos nem rajtunk múlik egyáltalán. Pusztán csak egy felhívás a médiára,piacokra hogy lehetne valamit tenni, hiszen sok rajongó van ország szerte, így látni fogják hogy igen, sokan szeretik az animéket,mangákat és valamint a DVDket is szeretik megvenni. Csak hogy a média és a piac mennyire foglalkozik velünk, már innen is látszik. A jogok lassan le fognak majd járni az Animax csatornán, hogy mi lesz ezek után azt nem tudni. Haláltuca az van, ismétlés hátán vagyunk, de ha nyomon követed a vetítéseket, biztosan te is rájöttél, hogy semmi újdonság a hello kitty kívül, csak az ismétlések mennek. :/ Sajnos. De mi igyekszünk annyi emberrel megismertetni ezt a pet. ahány emberrel/rajongóval csak lehet! :)

toa whenua (HT): Sajnos van ilyen, de olcsó áron még(azt hiszem) beszerezhető. Utoljára én a Lurdy házban láttam, már ha nem tévedek. Azt nem tudom hogy még ott van e a polcon, de igen olcsón hozzá lehet jutni.
vorox

#59 Re: whenua!

2012-10-13 16:30

#7: Zsolti-kun -

igazad van a zsarnok cégeket fel kéne robbantani!!!!!!!!!

 

skrall

#60 Re: whenua

2012-10-13 16:39

#11: NANA - Cím

igy igaz ferilatosan én kikaidert néznék!

tuma

#61 Re: whenua

2012-10-13 16:49

#21: NANA - Cím

ja mert az animaxon sohasem adják le! föleg a folytatását nem!!!!!!!!!!!!!!!!

 

baranus

#62 Re: Cím

2012-10-13 16:53

#32: NANA - Cím

ja de a 1. része volt ladva csak a cybeastos nem? mert talán valamikor régen a 2. 3. 4. és a 5. évadot láttam talán!

skorpio vx

#63 Re: whenua

2012-10-13 16:58

#33: Zsolti-kun -

hát ezt az ismerem de a suliba láttam belőle egy ilyen játékot de attól lettem ideges hogy a tanár nem akarta hogy elvigyem magammal!

NANA

#64 Válaszok

2012-10-13 19:02

skrall: Feliratos animéket mindenki nézne/nézi(neten). Volt is pár anime amit tényleg le is adtak magyar felirattal, nem is volt vele gond. Viszont, hallottam olyat, hogy valaki nagyon akarta szinkronosan az adott animét. Valaki feliratosan és más hanggal szereti nézni, valaki pedig követeli a magyar szinkron! Mi egyiket sem ítéljük el! De nem hiszem hogy a közel jövőben lesznek e feliratos animék, ha választani akarok akkor inkább hozzák be a Spiral-t, mely tényleg jó anime volt.

tuma: Folytatásokról, vagy újraindításokról sajnos nem hallottam! Bár én is jobban örülnék neki, ha a félbe hagyott animéket újra leadná valamelyik csatorna! Viszont a Dragon Ball Z-t az egyik csatorna leadja, de sajnos nem olyan mint amilyennek mi azt elképzeltük! A részek meg vannak vágva, nem vágatlanul adják le! Sajnálom, ha csalódás kellett okoznom, de ha még is csak meg szeretnéd nézni, akkor azt a Viasat 6-os csatornán tudod nyomon követni. Ennél frissebb animékkel nem tudok szolgálni, viszont nyomon tudod követni a műsor újságot itt: http://animax.blogol.hu/ Remélem tudtam segíteni, valamennyire.

baranus: Én úgy emlékszem hogy csak az 1.évadot adták le, netalán a második évadját is. Csak annyit tudok mondani, hogy abba hagyták, nem ment tovább az anime. Hogy mi miatt, azt sem tudom. De szerintem csak ez a első és az egyetlen anime ami félbe maradt.

he84

#65

2012-10-17 00:20

Az egyik Mirokus oldalon találtam rá erre a petícióra. Nemrég aláírtam. Ám szeretném, ha cserébe ti is aláírnátok az enyémet (ami remélhetőleg nem nagy kérés, főleg hogy ezt itt én is aláírtam), előre is köszi:
http://www.peticiok.com/inuyashatfolytassakmagyarul
Ám mielőtt aláírjátok, kérlek olvassátok el a leírását! Köszi. Mint az ebből kiderült, én főleg az InuYasha magyar folytatását szeretném elérni már több, mint fél éve elérni. Őszintén szólva nem vagyok nagy anime és manga rajongó, de az InuYashát kivételesen nagyon megkedveltem és néhány 80-as, 90-es évit is szeretek klasszikusokként. Talán néha még visszanézek ide, de nem biztos. És persze reméljük, ez a petíció (is) sikerrel jár előbb-utóbb.

NANA

#66

2012-10-20 14:43

Köszönjük, hogy aláírtad, valamint hogy rábukkantál erre a petícióra! Ugyan azt tudom csak ide is elmondani, amit írtam a te petíciódhoz! Majd néha én is megyek hozzád, ahogyan tudok! Annyit még hozzáadok, hogy sokan szeretik/szerették az InuYashát, ha te féléve küzdesz azért hogy elérjed azt amit szeretnél, akkor elmondom hogy sokan vagyunk rajongók, akik még ennél több éve is küzd az InuYasha Folytatásáért! Az Animax csak néhány részt tudtak csak előre vinni, de többre nem mentek(103.részt láttam én utoljára!)
Andro

#67 Animék, és élőszereplős cuccok

2012-10-21 00:30

Én szívesen vennék ilyen régi animéket, mint Sailor Moon, Candy Candy, Dragon Ball, Manóvári manók, Helló Sandybelle!, és társai. Amik anno az 1990-es években mentek az rtl klubon.

Élőszereplősként mehetnének ázsiai sorozatok/filmek, hiszen sok van, amit nem ismernek. Persze felirattal, mert ismerve az ázsiai filmek magyar szinkronjait, hát... azok elég meredekek. Én nem igazából koreai történelmire gondoltam, azokkal tele van az M1. Inkább modernebbekre, akár koreai, akár japán, akár kínai, stb. Amcsi meg elég megy a többi adón.

Bár kétlem, hogy kellő támogatás híján egy ilyen csatorna megélne itthon, hiszen az animék és a filmek megvétele, leszinkronizálása/feliratozása sokba kerül, ahogy a mangák megvétele, fordítása is, meg a kiadás is. Ráadásul kérdés, hogy a régebbieket vennék-e, néznék-e az emberek. Szóval, szerintem ez nehéz dolog, de én támogatom azért.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-10-22 16:31


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2012-10-22 19:04


Tegyünk meg mindent!

#70

2012-10-23 01:08

Bocsánat! Muszáj volt törölnünk 1-2 hozzászólást, nincs szükségünk linkekre, avagy lenéző hangnemet adni nekünk, valamint oktatásokra!

he84

#71

2012-10-27 12:14

Válaszoltam Nanának az én petíciómnál! Kicsit rövidebben itt is. Nem értem, mi rosszat tettem és nem néztem le senkit sehol se! Honnan tudjam én azt, hogy te és akár esetleg mások látták-e végig a sorozatot? Erről nem volt egyértelmű infó sehol, csak jót akartam! Nem értem, hogy ez miért ekkora baj? Elegem van az ilyenekből, akik így félreértenek, akik főleg, vagy csak a rosszat látják, amikor csak segítek! Nem értem, ezért miért kell engem lenézőnek tartani és kioktatónak, meg ilyesmi, csak mert segíteni próbáltam, nem vagyok gondolatolvasó! Azt hittem, inkább örülni fogsz és rendesebb vagy és leszel, még akkor is, ha végig láttad a sorozatot!
NANA

#72

2012-10-28 12:36

Mondták már neked, hogy nagyon erőszakos vagy? ^^ Nem ismersz és jó lenne ha be is fognád a nagy szádat, sokat hallottam rólad, nagyon sokat! Azt is, hogy mások oldalát szekálod folyton! Főleg az InuYasha oldalakat! Ja és még valami, jó lenne ha nem szólnál bele abba hogy mi milyen hozzászólást töröljünk és melyiket ne töröljük! Ezzel Zsolti-kun is egyetértett velem, hogy töröljük a hozzászólásodat! A mi petíciónk nem csak az INUYASHA animéért küzdünk, hanem sok minden másért! Ha pedig annyira jó szívű akartál volna lenni velünk, akkor feltetted volna azt a kérdés, hogy linkelhetek be ide linket? DE ezt nem tetted meg, hanem pofátlanul ide pofátlankodol és belinkeled azokat a linkeket melyeket én már láttam! A saját petíciódon segíts az embereken ahogyan csak akarsz, DE NE ITT! Mi is szoktunk segíteni, de nem mások petíciójába írjuk meg a segítségünket! -.-"
ehlek

#73 Re: whenua

2012-11-01 13:39

#45: Erer08 -

ja de a digimont ugysem nézem én de az inuyasha folytatását azt válalom!

takadox

#74 Re: whenua

2012-11-01 13:41

#47: NANA - Cím

hát igaz hogy az a+ tv csatorna sokkal hiresebb volt min sajátjába az animax és a digimon után a rendes narutora váltották!

tamás

#75 Re: whenua

2012-11-01 13:56

#64: NANA - Válaszok

ezt tőlem szedted?