El a kezekkel az igazság kimondójától!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Egyetértek!
Pálffy P. István kb. akkora köpönyegforgató, mint az összes többi kereszténydemokrata, meg jobboldali újmagyar.
P.István, a nagy kereszténydemokrata házasságon kívül gyártotta a gyermekeket, mint tiszta lelkű, gondolkodású keresztény. Az, hogy ő mára ennyire keresztény lett, mint egykori kommunista család sarja, az is érdekes, tiszta lelkű gondolkodás. Az pedig, hogy Kárpát-utcai lakos korában naponta 3 szatyor borosüveget vitt le a kukába, arra utal, hogy sok volt a borivó vendége, mert ő nem szereti, ez a szemén is látszik. P. úr nagyon tiszta lelkű, nagyon magyar - igaz, nálam nem magyarabb, még akkor sem, ha én a sört szeretem.
Ebből a litániából csak a bort iszik, vizet prédikál esetét akartam sarkítani, meg azt, hogy hogyan lehet a köpönyeget forgatni. Sajnálom, mert egykor kifejezetten nézhető, kellemes, jó humorú híradós volt. Melyik volt/van az igazi P.István?
Az MSZP pedig tényleg szégyellje magát, hogy nem állt ki kellőképpen párttársa mellett.
Re: Pofátlanok,hazugok,senkiháziak!Re:
#52: - Pofátlanok,hazugok,senkiháziak!Re:
Erre a bejegyzésedre mit lehet válaszolni?
felülvizsgáló orvosok azonnali felelösségre vonása megalázzák az e magyar népet
igazán szégyelheti az mszp hogy nem állt ki a pártársáért úgy látszik ők is megalkuvóak
számold már ki hány embert ölnek meg magyarországon lassú halálra itélve egy kéz mozdulattal szerinz
..
..
Re: igazán szégyelheti az mszp hogy nem állt ki a pártársáért úgy látszik ők is megalkuvóak
Mit keresel itt, te bajkeverő?
Re: ..
Még szép, 2012-ben, hogy nem küldik gázkamrába az embereket, de ha tehetnék, akkor lefogadom, hogy az a lelkes csapat, aki ennek a pártján van, meg is tenné.
Szerencse, hogy Európában ez nem lehetséges. Attól még borzalom, amit a kormány művel. Tollvonással, ha képletesen is, de halálra ítélik a nyugdíjasokat, rokkantakat. Ezt Te sem tagadhatod le!!!
leírta és bárgyú szemmel nézi, hogy hányan lesznek ezért öngyilkosok! Pusztulat jöjjön rájuk és a családjukat lássák ilyen állapotban!
Re:a lassú halál nem az? nem értem
a lassú szenvedés és halál nem az szerinted?
Re: Re: Re:
Egyetértek. Egyet pedig nem értek: mit keres egyáltalán itt, ezen a fórumon.
Re: Re: Re: Re:
#74: Egyetértésben - Re: Re: Re:
Mit nem értesz ezen? Ez egy pióca, mindenütt ott van, ahová nem hívják. Ez a nyílt fórum veszélye. Nem kell róla tudomást venni, akkor idővel lekopik.
| This discussion has been closed. |
amit ez a kormány képzel magáról.Igenis megalázzák a rokkantakat,éppúgy,ahogy mindenkit,aki nem nemzeti,nem fideSSnyik!ELÉG VOLT! ITT AZ IDŐ!