A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

#276 Re: Re: Jó reggelt!

2012-07-24 10:49

#272: DK - Re: Jó reggelt!

Hol élsz? A rendőrők lebeszélik a sértettet a feljelentésről!

a niknevem XXX

#277 Re: Re: jobbik párt szivódjon fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-07-24 10:53

#275: - Re: Re:

Ne legyé mán ijen szó fukar!! Ugyis a jobbik párt megfog szüni, majd rá értek akor kusolni.

Akár...........................      mi ez a hoszu vonal, hogy véged van??  ++++++++++++++

a niknevem XXX

#278 Re: Re: Re: Jó reggelt!

2012-07-24 10:59

#276: - Re: Re: Jó reggelt!

Nekem irja meg, hogy az ügyésznek a 3 csapás szerint aztat kel e bizonyitani, hogy lopok vagy aztat, hogy nem lopok??

Én borsod-szabolcs-sopron megyébe élek. A rendőr meg rá akart ara beszényi, hogy mongyam meg aztat, hogy a Jóska tehenjét én loptam el.

Most mi a szabáj??

Vendég

#279 Re: Re: Re: jobbik párt szivódjon fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-07-24 11:06

#277: a niknevem XXX - Re: Re: jobbik párt szivódjon fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Google fordító nem tudja Magyar nyelvre lefordítani az írományaidat,így nem tudok neked többet írni,alfabéta!

Vendég

#280 Re: Re: Re: Re: Jó reggelt!

2012-07-24 11:32

#278: a niknevem XXX - Re: Re: Re: Jó reggelt!

Bazeg, az alkotmány bírósághoz kellene fordulnod! Erre nem gondoltál? Az majd megmondja! Bazeg.

a niknevem XXX

#281 Re: Re: Re: Re: jobbik párt szivódjon fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-07-24 11:39

#279: - Re: Re: Re: jobbik párt szivódjon fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem ismerem a Googli fordítókat, csak a kuglit, magyarán a te fejedet. Mi is lehet aba a kugliba, mindig ugy kong. Azér egy jól irányitot guritás megmutassa. Éppen most guritottuk ki a Jóskával és az jöt ki, hogy maga nem is nóóómális, mert nem tugya meg mondani a 3 csapás törvényerejü rendeletet.Ugyi most is válaszót, de minek????????????????????????????

Vendég

2012-07-24 11:39

Vagy az ombucmanhoz. Ccsak írg, hogy roma vagy, Vagy cigány. Má' teljesen összezavarodok.Mi is vagyok? Az onbucman vagy micsoda maj' segít! de legjobb, ha ellopod és kész! Nem szólsz senkinek: A rendőr úgyis fél tőled.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-07-24 11:45

XXX

#284 Re:

2012-07-24 11:48

#282: -

Én nem cigán vagyok, hanem oláj kettős álampógár, harmad vérig magía. Ako mit monnyak? Meg irnád meg hellettem a beadást??????????? A rosebet fét a rendör, mutkoris ugy szicsán vágot, hogy elfelettem, hogy fiu vatyok vagy jány.

Ne vezessé fére!!!!!!!!!!!!

Vendég

2012-07-24 11:55

Van itt egy kollégám, aki a cigány nak vallja magát. Pedig olyan magyar, mint a kisuujjam. Így megkapja a közgyógyot. Meg a segélyt is. Felesége tegnap is hozott egy nagy műagyag szatyor gyógyszert. Aztán kivittük Szerbiába a piarcra. Tudod Szabadkán van egy nagy piarc.

Vendég

#286 Re: Re:

2012-07-24 12:03

#284: XXX - Re:  

Az olájokat különösen, kiemelten szeretjük, főleg, ha oda teszik a x-et 2014-ben, ahová kell. Addig úgyis ki lesznek megfelelően képezve több irányból is. Ugye, oláj, te is tudod, mi a feladatod? Valamiért kaptad a kettős állampolgárságot, ne mindig csak a Gyurcsányt szeresd!

Vendég

#287 Re:

2012-07-24 12:05

#285: -

Kollégád??? Te már ahhoz a nemzedékhez tartozol, akinek az apja sem dolgozott egy percet se!

XXX

#288 le a jobbikkal

2012-07-24 12:10

Szóva azéé idegyüvünk a zanyaországba és nem tugyák megtájékoztatni minket a 3 csapásról. Akko minek rángatak bele minket a ketős zálampógárságba? Bussza hosztak vitek minket, csak gyüjünk ketős álampógárnak.
Most it vagyunk és a jobbikosok cigának néznek minket, méér, mit vártak, hogy a Rocsild báró jön??
XXX

#289 Re: Re: Re: le a jobbikkal!!!!!!!!!!!4

2012-07-24 12:18

#286: - Re: Re:

Mink asse tuggyuk ki a Gyurcsány, csak aztat, hogy mindenki sitre akarja vágni a 3 csapással. Most akkó kinek kel bizonyitani, hogy nem lopok? A 3 csapás szerint már az ügyészségnek? Mer edig ugy vót, hogy aztat kelett bizonyitani az ügyészségnek, hogy ha lopok? És aszt hogyan kel bizonyitani, ha lopok is meg nemis? A zanyaországtól nem kapunk tájékoztatót rendeset. Akko mi van, mindenki aszt csinnyál amit akar?

Vendég

#290 Re: Re:

2012-07-24 12:21

#284: XXX - Re:

Inkább lopd el és Kész így jártak. a magyarok csak dógozanak! Ez a lényeg!

XXX

#291 Re: Re: Re: le a jobbikkal!!!!!!!!!!!!

2012-07-24 12:51

#290: - Re: Re:

Nem ércsük egymást. Én ketős magíar vagyok már utlevélem is van. Átjötünk a szeb jövő mozgalom miat, de most nem tugyák meg mondanyi, hogy mi a 3 csapás? Mutkor mikor szicsán vágot a rendőr, na azaz 1 csapás megvót, de én kettős álompógár vagyok már. Jogok kelenek pontosan nekem, nem csak ixelj ide meg ide!!!!!!!!!!!!!

Az ügyész mit bizonyit a 3 csapás szerint? Aztat, hogy én nem lopok? Vagy aztat, hogy ő vagy én lopok? És aztat kibizonyiccsa, hogy te lopsz, mer van alapos gyanum, mer elbeszélsz a kérdesem melett. Ha mást nemis, de az időmet lopod!!!!!

Vendég

2012-07-24 13:05

Így jártá. Oszt Jónapot!
XXX

#293 Re: le a jobbikkal

2012-07-24 13:14

#292: -

Végre egy korepciós válasz! Eztet monta Zorbán Viktor is mikor átatta a ketős álompógárságit. Akor lehet, hogy cimbik vagyunk? Hát ménem szótá????????? Oszt jónapot, hát ez a jelszónk ebből rájövök.

Vendég

#294 Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 14:08

#260: MHGY (V) - Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

NEM CSAK ÍRNI,DE MÉG SZÁMOLNI SEM TUDSZ FA SZOPÓ. "ERIDJ" SÖTÉT VISSZA A FÁRA,FARBA-PAPÁT JÁTSZANI,TE BUZERÁNS!

Lukrécia

#295 Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 14:39

#294: - Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!  

Nem lehet mindenki olyan tökélet(len)es, mint te. Lehet, hogy tudsz helyesen írni, legalábbis helyesebben, mint Vilmos, de ha a kettőtök emberi viselkedését mérlegre teszem, hát te elő se keveredsz a sötét lyukból, Vilmost pedig személyesen ismerem tehát kiállok érte. Ne tartsd magad olyan sokra, mert emberileg senki nem vagy, ezt a beírásaid alapján biztonsággal le merem írni. Hányszor fogadtad meg, hogy nem írsz ide és tessék, újra és újra itt vagy, beleböfögsz mindenbe. Ezt másnak jóérzésű ember nem tudja nevezni, mint böfögésnek. Órákra visszafogod magad, aztán a felgyülemlett gyűlölködés kitör belőled, mint a Vezúv. Nem fogsz minket lerombolni, mint a nevezett hegy Pompeit. Naphosszat máson sem töröd a fejed, mint hogy mivel kellemetlenkedjél. Kellemetlenkedjél légyszi a szomszédaiddal, a munkatársaiddal, a családoddal, valahol remélhetőleg jól szájbavágnak érte. Megérdemelnéd. Minket hagyj békén, menj a dolgozók esti iskolájába és ott tanítsd a magyar nyelvtant. Nekem nem kell, én megtanultam. Addios

Vendég

#296 Re: Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 16:18

#295: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Nagyon nyalod ennek a sejtkupac(kukac)nak a szebbik felét! Csak nem az új "apucit" vadászod?Ez lenne a kiszemelt "áldozat"? Vagy az anyai ösztöneid tengenek túl benned? Tanítsd meg neki a francia nyelvtant,akkor legalább lesz valami haszna a mihasznának és nem szorulsz a macskád lefetyelésére.  Adidas nyögdíjas.

XXX

#297 Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 17:04

#296: - Re: Re:  MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Na én is ép ehhe szeretem vóna hozászóni. Már megin elbeszél más felé? Mi köze a kukacoknak a macskák lefetyeléséhez?

Job lene, ha má tud irni, hogy megirná aztat, hogy a 3 csapás lehet, hogy a francia nyelvre vonatkozik és nem ara, hogy az ügyésznek kell bizonyitani, hogy nem loptam? mer eddig aztat kelett nekik bizonyitani, hogy loptam.  Ezt szeretném pecizen tunni.  Ez olyan nagy baj egy kettős álompógártól? Akko csak az ixelésre kelenénk jog tudás nékül?

Lukrécia

#298 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 17:25

#296: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!  

Filike, megint túllőttél a célon. Nem kicsit, nagyon. Tudtam, írtam is, hogy gyűjtöd a gyűlölethalmazt, hogy egyszerre törjön ki belőled, de ez már mindenen túltett. Miből csináltak téged? Mert emberből nem, az biztos!!!!!

Lukrécia

#299 Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 17:31

#297: XXX - Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!  

Kedves mr. vagy mrs.XXX!

Filiszteus fedőnevű sértegető fórumtárs a lényeget nem érti. Nincs itt semmi három csapás, egy csapás kellene, de az nagy - a fejére. Az ember tajtékzik, forr benne a méreg és gyűlöl mindenkit. Főleg Gyurcsány Ferencet, aki pedig védelmébe veszi, az az ördögtől való rossz. Csak azt kérdem, hogy hogy lehetek én az ördögtől való rossz, mikor ő az ördög? Nem értem, magyarázza már el valaki. Ezt az embert védtem én? Mit tettem, mit tettem??? Óh, én gyakorló balga. Ígérem, nem fordul elő többé. Még ezt az embert próbáltam meg emberi oldalról közelíteni? Nem értem magam, már megin az áldott jó szívem...

Akartam ide írni egy asszociációt, de lebeszéltem magam. Ha eddig csak forr Filiszteusban a méreg, ha azt leírnám, ki is törne belőle az állat. Ha felhatalmazást ad rá, leírom. Még ha a nevét nem is adja hozzá, csak azt, hogy írjam. A stílusból úgyis ráismerek.

Vendég

#300 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 17:44

http://gallery.site.hu/d/4968068-2/vigyor.gif...

#298: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Úgy látom a lényegre tapintottam! 18 cm és más semmi,a vágyad csak ennyi és csönben elmenni......

http://gallery.site.hu/d/2499147-2/th_1137325324-1.gif...