A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

#301 Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 17:52

#299: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Írjad,csak nehogy sírás legyen a vége...... Rólam lepereg,te dúlsz-fúlsz,felmegy a vérnyomásod,majd kikapcsolsz, ha válaszolok. Öreg vagy már mint az országút lukaska és ronda!

XXX

#302 Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 17:57

#300: - Re: Re:  MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Szégyejje magát mer csúfókodik egy ketős álompógárral. Látom joban van, már vót a mentő?

Ako mongya má meg, hogy a 3 csapás szerint ujjaban az ügyésznek kell bizonyitani, hogy nem loptam? És ha loptam akko aztat ki bizonyittya?

Mi az a 18 cm, ha az amire gondólok, anak mifelénk vásárhelyiben nem örünek enyire a jányok, mint maga.

Otan mifelénk 3 csapás semmi, iten az anyaországba meg be vanak ájulva tőle. Még se tugya senki, hogy most az ügyésznek kel bizonyitani aztat, hogy nem loptam, mer ezze egyet is tudok érteni, én mindigis eztet montam.

Kexológus

2012-07-24 18:03

Lukika vágya egy kukika.
XXX

#304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:03

#301: - Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Legyen bódog, hogy ujjra élesztik a Lipótot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

#305 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:06

Lukrécia

#306 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:09

Vendég

#307 Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:14

#306: Lukrécia - Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Nemes egyszerűséggel TRÓGER!

...és nemes egyszerűség nélkül??? - Egy hulla!!! Vagy NULLA!!!

Hagyjuk itt a francba, kutyából nem lesz szalonna...

Vendég

#308 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:23

#306: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Nemes egyszerűséggel? Nincs is nemed,lehet valamikor régen nő voltál,de az már a régmúlt!

Lukrécia

#309 Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:24

#301: - Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!  

Megkapod:

Amikor felpörögsz, gyermekkorom egyik kedvenc regénye jut eszembe: G.Hajnóczi Rózsa - Bengáli tűz című kétkötetes könyve. Az írónő évekig élt a Távol-Keleten és az ottani élményeit írta meg a könyvben. Na, ebből jut eszembe egy Epizód Flikéről, aki az utóbbi időben Anonim. Egy este vacsorameghívásuk volt egy gazdag helyi családhoz. Olyan vacsorát kaptak, amit csak a nagyon kedves vendégeknek tálalnak fel. Felhergelt majom agyvelejét. A majmot az asztalnál hergelikegy ketrecben, amiből csak a feje van kívúl. Amikor a majom a teljes őrületbe ért, meglékelik a fejét és a fortyogó agyvelejét a vendégnek felszolgálják. Egyszer ide jutsz te is két csita kép küldözgetése közben.

Még pár másik kedveskedésedhez is fűzök néhány gondolatot, aztán be is fejezem: Összehozol Vilmossal, nem kéne. Vilmos engem, mint barátot szeret, a szerelmet másnak tartogatja! Tudod, miaz, hogy barátként szeretni valakit? Gyanítom, nem.  Gayanítom azt is, hogy titkon belém vagy szerelmes, hiszen így akkor szoktak viselkedni az ovisok, vagy a második gyerekkorukat élők, amikor szerelmesek a másikba. Hú, hányszor húzta meg a copfomat az oviban a Kovács Ákos! Két copfráncigálás között kézenfogva mészkáltunk az ovoda udvarán.

Megint pofámba vágod, hogy nem bírok a véremmel, noha tudod, hogy egy éve temettem el a férjemet, a hátam közepére nem hiányzik férfi, se 12, se 18 centivel, pláne, ha olyan, mint te lehetsz. Azért tudsz te az ember érzékeny részébe taposni, ha forr az agyad! Most előjöhetsz még a fiam halálával is, ő már 3 éve halt meg, lehet vele viccelődni, véleményeddel ellentétben az élet rendesen megedzett, kibírom.

Azt viszont elmondanám, hogy nincs kedvem a továbbiakban viccelődni veled, mert viccelődni azzal lehet, aki különbséget tud tenni vicc és a trógerság között.

Ég veled

Vendég

#310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:31

#309: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Úgy gondolod? Az én idegrendszeremnek semmi baja,ellentétben a tiéddel. Nehogy te kapj itt egy agyvérzést,matuzsálem!

http://gallery.site.hu/d/2499147-2/th_1137325324-1.gif...

Lukrécia

#311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:33

Vendég

#312 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 18:41

#311: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

Én szerelmes beléd? Ez volt a nap vicce! Húzogasson meg téged a görcs vén banya! (Vagy a vilipatkány,szigorúan baráti alapon!)

A 309-et két részletben kapartad,az első felére írtam,tahó-nyanya!

Bíró

#313 Kiütés!!!

2012-07-24 19:16

Knock Out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
box
Vendég

#314 Re: Kiütés!!!

2012-07-24 19:29

Miki

#315 Re: Re: Kiütés!!!

2012-07-24 19:33

XXX

#317 Re: Re: Kiütés!!!

2012-07-24 20:24

#316: - Re: Kiütés!!!

Ez a Katona Miklós, mi???  vagy miki és agyon verték, mer nem monta meg a ketős álompógárnak, hogy a 3 csapásban már az ügyésznek kell bizonyitni aztat, hogy nem lopok. Mer eddig forditva vót régen, hogy aztat kelett bizonyitnia, hogy lopok. De sose tutta, lehet azé váltosztaták meg ezel a 3 csapásal????

Miki má unom, hogy senki nem tugya eztet a jogot.

Vendég

#318 Re: Re: Re: Kiütés!!!

2012-07-24 20:30

#317: XXX - Re: Re: Kiütés!!!

Nem látod,hogy egy madár? Luk-réce!

XXX

#319 Re: Re: Re: Re: Kiütés!!!

2012-07-24 21:04

#318: - Re: Re: Re: Kiütés!!!

Má elnézést, de igy kiütve tiszta Miki, KO, KAPUT++++++++++++++++++++++++ majd gyujtok gyertyányt a sötétbe.

Akkor má ez se nem fogja megmondani, hogy mi van a 3 csapással??? Hogy az ügyésznek ujjaban aztat kell bizonyitni, hogy nem lopok és nem aztat, hogy lopok, mint a régi csunya időkbe.

Akko minek a ketős álompógárság, csak hogy leixeljek ezel a sok ixszel? Jogi segitcség nyista? Szép kis anyaország!!!

MHGYF

#320 Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-07-25 08:52

Ép testben, ép lélek = Gyurcsány Ferenc!!!

Vendég

#321 Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-07-25 11:16

#320: MHGYF - Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Bazeg, miért gondolod, hogy ezeket a legyeket elhajtjuk az újak kevésbé szívják a vérünket?

Egy ilyen templom egere országban? Csak 242 milliárd dollárt vittek ki offshore-ba. Ez komoly!

MHGYF

#322 Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-07-25 12:30

#321: - Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Vazze, azééé gondolom, hogyha ezeket a legyeket elhajtjuk, hogy az újak kevésbé szívják a vérünket, merrr azok mán hátha kiszívták, amit lehetett. Azt nemtom, hogy ilyen templomegere országban, hol találhatták azt a 242 milliárd dolcsit. Ez komoly? Lehet, hogy akkor varázslók és visszavarázsolják. Hurrá! Ezééé bízom bennük, most még jobban is, hogy megosztottad velem ezt a fontos információt.  Csak halkan, te honnan tudod ezeket??? Csak nem...???

Vendég

#323 Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-07-25 14:10

#321: - Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! 

Érthetetlen, összefüggéstelen hozzászólás.

M.H.GY.

#324 Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-07-25 14:11

#322: MHGYF - Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! 

Jó voltál!

Mindhalálig Gyurcsány!

Filiszteus

#325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-25 15:25

#311: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

kedves Lukrécia!

Röviden: hónapok óta, mióta Szerénke megkért rá, nem írtam a fórumokra és azelőtt is mindig csak Filiszteus aláírással

Üdvözlettel

Filiszteus