A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN

Lukrécia

/ #295 Re: Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!

2012-07-24 14:39

#294: - Re: Re: Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!  

Nem lehet mindenki olyan tökélet(len)es, mint te. Lehet, hogy tudsz helyesen írni, legalábbis helyesebben, mint Vilmos, de ha a kettőtök emberi viselkedését mérlegre teszem, hát te elő se keveredsz a sötét lyukból, Vilmost pedig személyesen ismerem tehát kiállok érte. Ne tartsd magad olyan sokra, mert emberileg senki nem vagy, ezt a beírásaid alapján biztonsággal le merem írni. Hányszor fogadtad meg, hogy nem írsz ide és tessék, újra és újra itt vagy, beleböfögsz mindenbe. Ezt másnak jóérzésű ember nem tudja nevezni, mint böfögésnek. Órákra visszafogod magad, aztán a felgyülemlett gyűlölködés kitör belőled, mint a Vezúv. Nem fogsz minket lerombolni, mint a nevezett hegy Pompeit. Naphosszat máson sem töröd a fejed, mint hogy mivel kellemetlenkedjél. Kellemetlenkedjél légyszi a szomszédaiddal, a munkatársaiddal, a családoddal, valahol remélhetőleg jól szájbavágnak érte. Megérdemelnéd. Minket hagyj békén, menj a dolgozók esti iskolájába és ott tanítsd a magyar nyelvtant. Nekem nem kell, én megtanultam. Addios