Hála és köszönet Orbán Viktornak
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
#103: O(ld)Man for a New Age -
Ezt melyik oldal nevében tetszett írni? Ha a jobb oldal nevében, akkor el tetszett kicsit rugaszkodni a földtől, a valóság talajáról, ha pedig a baloldal nevében tetszett írni, akkor kicsit erősebben kellett volna fogalmazni.
Re: MHGY (V)
A 94 000,- Forint nyugdíj sok! Havi 47 000,- Forintból kényelmesen meg lehett élni! Tehát ezt már meg kellene adóztatni, vagy elvenni belőle! A legközelebbi békemeneten felhívjuk Orbán Viktor figyelmét, hogy nálad még van tartalék elvonható pénz.
Re:
Milyen a máltai betegszamár? Én még nem láttam. Olyan, mint az egyik birkám, amelyik 2 napja tüsszög? Mondta is a szomszédom, hogy pollenallergiája van, majd meggyógyul.
Re: MONDJON LE ORBÁN VIKTOR!!!!!!!!!!!!
AZT MONDOD, HOGY HA ORBÁN VIKTOR NEM LENNE, MI LENNE VELÜNK???????? AMI ADDIG VOLT ÉS AZ MINDEN TÉREN JOBB VOLT!!!!!!!!!!
Re:
Még az a szerencse, hogy ez volt a heti groteszk, mert majdnem meginogtam
Re: Re: MONDJON LE ORBÁN VIKTOR!!!!!!!!!!!!
#109: MHGY (V) - Re: MONDJON LE ORBÁN VIKTOR!!!!!!!!!!!!
Te semminek nem tudsz örülni? Nem tudtad, hogy Orbán Viktor olyan, mint a jóságos nagybácsi a családban. Ő érted dolgozik, érted van. Ha ezt nem érted, akkor mit értessz, érted?
Na, agyamra ment a meleg, Viktor, segíts, te mindentudóóóóóóóóóóóó!!!!!!!
Viktor
Viktor
Ebböl a már elviselhetetlen magyarországi helyzetböl ki fog vezetni, EZ a missziója.
Védö Szüz Máriánk vigyázza minden léptét, Családját.
Wabrosch Katalin
Re:
Kedwes Katalin!
Te lenni ennyire buta, vagy te csak humort akartál belevinni Orbán Wiktor éltetésébe?
miklós
Re: miklós
Magyar ember megtanul helyesen írni. Magyar ember nem alázza a másikat. Jóérzésű magyar ember nem rasszista.
Re:
Ne aggódj, nem fogsz összefutni vele, hacsak nem lesz akkora szerencséd, hogy véletlenül egy üdülőhelyre szervezitek a nyaralást. Akkor viszont strandra sem biztos, hogy el tudsz menni, mert le lesz nekik zárva az egész, hisz nyaral a család. Spontán találkozhat vele majd néhány kiválasztott, megbízható beépített ember, akik "véletlenül" összefutnak vele a strandon és még megfelelő kézfertőtlenítés után kezet is foghatnak vele. Remélem, engem el fog kerülni ez a ceremónia.
Re:
Kedves Katalin!
Nem sötét Ön egy kicsit? Vasárnapi misén osztották Önre a papok ezt a feladatot?
Wabrosch Katalinnak
Az EU már belátja, a nemzetek őt követik, utánozzák, csak a saját belső ellenségünk hőbörög.
Az előző 8 év alatt gyarmati sorba jutottunk, ha nem Orbán lenne a miniszterelnökünk,már nyugdíjcsökkentés, fizetéscsökkentés lenne, mint a görögöknél.Nekem Gyurcsány 10 %-kal csökkentette a nyugdíjamat azzal, hogy elvonta a 13. havit. A párom 200000-rel kapott kevesebb fizetést éves szinten. Mi sem vagyunk gazdagok, de a felszínen tudunk maradni. Ezért hálásak vagyunk.
2014-ben is rá fog a normális többség szavazni!
| This discussion has been closed. |
Re: 98-AS HOZZÁSZÓLÓ A FŐBUZI!!!!!!
#100: reális - 98-AS HOZZÁSZÓLÓ A FŐBUZI!!!!!!
Még csak nem is betegség, egyszerűen más állapot. Ezt a 98-as is tudja, csak cukkolja a rasszistákat, azok meg ugranak mindenre, mivel nem gondolkodó, csak irányított, vezetett birkák.