Felhívás Székhelyi József mellett, a rasszizmus ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Mi is Somogyból. Ismerek olyan pestieket, akik szintln szeretik.
Re: Szégyelld magad, te bunkó állat!!!
#102: Szégyelld magad, te bunkó állat!!!
Azt elhiszem, hogy a magadfajta ocsmány büdöskomcsi férgeknek nagyon tetszett az, hogy ez az SZDSZ-es büdös zsidó Szarhelyi a magyar Himnuszt gyalázta. Az izraeli himnusz ugyanilyen átköltésével - Szarhelyi stílusában - meg valamiért (miért is??) bajotok van....
Az izraeli himnusz Székhelyi után szabadon
Nagyon büdös SZDSZ-es zsidó ez a Székhelyi
A zsidó himnusz Szarhelyi nyomdokait követve
Szarhelyi egy különösen büdös SZDSZ-es zsidó
Re: Re: Szégyelld magad, te bunkó állat!!!
#1453: - Re: Szégyelld magad, te bunkó állat!!!
Mink meg az Orbáviktort meg tégedet szeretünk, te drága jó ember. Mink erdéjiek szeressük az ijen kulturált faszikat mint te is vagyol.
Re: Szarhelyi egy különösen büdös SZDSZ-es zsidó
#1457: - Szarhelyi egy különösen büdös SZDSZ-es zsidó
Imádlak te drága kulturált ember. Ojan jó ijen szépeket olvasni amiket te irsz napmint nap. A kultura csöpög belöled elöl hátul.
Székhelyi művész úr ismert mondását rendszeresen kiforgatják az antiszemita férgek. Hajrá, művész úr! Önnel van minden jóérzésű ember.
Re:
Szarhelyi József ismert Himnusz-gyalázását rendszeresen próbálják bagatellizálni vagy megvédeni valamiképpen az ocsmány büdöskomcsi férgek. Szarhelyi Józseffel a magyarellenes, zsidóbuzi büdöskomcsik vannak csak.
Szomorú, hogy csak ilyen kevesen írták alá ezt a petíciót még.
Re:
Vannak, akik elrettennek, amikor elolvassák annak a negatív figurának, akit embernek semmiképp nem neveznék, a hozzászólásait. Így voltam ezzel én is, ezért is nem szívesen nézek be az oldalra.
Továbbra is Önnel vagyunk és van minden jóérzésű ember!
Re:
Tévedés: az ocsmány büdöskomcsi férgek vannak Szarhelyi Józseffel. Azok nem is jóérzésűek és nem is emberek. Azok férgek, mint te is vagy, te förtelmes büdöskomcsi zsidóbuzi.
Re: Re:
Mi van, senkiházi, nem vagy kipihenve? Vagy éppen túlpihent vagy? Nem engedett magához közel az asszony? Netán nem kaptad meg a heti óriásbrokit? Bármelyik variáció az igaz, egy mindenestre tény: nalad kevés aljasabb embert tudok elképzelni. Még szerencse, hogy nem ismerjük egymást személyesen. Ez nekem mindenesetre szerencse.
Egy tisztelője.
Re:
Szarházi büdös zsidó, ma még nem is rúgtam belé virtuálisan. Most bepótolom.
Egy utálója (a sok közül).
Re: Re:
Én meg beléd tudnék rúgni, 5x akkorát, mint te a művész úrba. Beteg állat vagy.
A művész úr egyik tisztelője a sok közül
Gondolkodjatok már! Nézzetek be az OV c. szexoldalra!!!
Áh, ahelyett, hogy összejönnénk, itt ilyen széthúzások vannak?
Mennyivel jobb lenne egy hűvös szobában: egy jó kis szex!
Székhelyi művész urat is szeretettel várom, imádnám a klnlgs. péniszét!!!
Válaszoljatok ez ügyben! Az OV c. oldalon már jeleztem, nekem minden mindegy, mert én mindenes vagyok, csak szex legyen.
Re: Gondolkodjatok már! Nézzetek be az OV c. szexoldalra!!!
#1473: szeximádó - Gondolkodjatok már! Nézzetek be az OV c. szexoldalra!!!
Hali, szeximádó! Azért remélem, hogy ennyire nem vagy igénytelen, hogy az OV farkával is beérnéd. A Székhelyi brokijával én is kiegyeznék, ebben egyetértünk.
Re: Re: Gondolkodjatok már! Nézzetek be az OV c. szexoldalra!!!
#1474: bi - szexőrült - Re: Gondolkodjatok már! Nézzetek be az OV c. szexoldalra!!!
A művész úr klnlgs. péniszével már én is kiegyeztem egy párszor..., amikor az asszonyai várandósak voltak.
Sajnos, amúgy Ő egy feleség- és családszerető úriember, úgyhogy várhatom, mikor jön náluk a következő baba...
Addig viszont Benneteket várlak, egyrészt az élmény miatt, másrészről, hogy ne menjek ki a formából.
| This discussion has been closed. |