Felhívás Székhelyi József mellett, a rasszizmus ellen

Vendég

#1351 Re: Re: Re: Szarhelyi menjen Izraelbe és próbálja meg a zsidók himnuszát átkölteni!

2012-05-21 19:34

Vendég

#1352 Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-21 19:49

#1347: Székhelyi József imádó - Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

Csak nem azt mondod, hogy tetszik neked, ahogy a Hatikvát (izraeli himnuszt)  átköltöttem  Szarhelyinek, az undorító SZDSZ-es büdös zsidónak nyomdokainak haladva?   Ennek igazán örülök...

Ennek örömére haladjunk kicsit tovább a nemes művészetben. Az eredeti izraeli himnusz így szól:

Míg mélyen a szívekben,
A zsidó lelke vágyakozva néz,
Míg előre vágy  kelet felé,
Még Sionra tekint a szem.

Szarhelyi József, az ocsmány SZDSZ-es büdös zsidó szellemében pedig:

Amíg a zsidó hímvessző mélyen
a vaginába vágyakozva áll,
De míg előre kell fizetni érte,
Addig, Sionra  tekintve, kiverjük inkább magunk.

Vendég

#1353 Re: Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-21 20:35

Vendég

#1354 Re: Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-21 22:17

#1353: - Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

Nem, kérlek szépen. Szarhelyi József, az SZDSZ-es büdös zsidó a gusztustalan állat. No meg azok is, akik petíciózgatnak mellette.

Vendég

#1355 Re: Re: Re: Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-21 22:28

#1354: - Re: Re: Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami... 

A gyűlölködés megmérgez. Te mérgezett vagy, de nagyon. Voltál te már 5 percig boldog életedben? Ismered az érzést? Nem hiszem. Sajnállak, kispöcs.

Békesség...

#1356 Re: Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-21 22:55

#1352: - Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

Ez nem is rímel, írj egy másikat, vagy ehhez sem értesz?

Vendég

#1357 Re: Re: Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-21 23:02

#1356: Békesség... - Re: Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami... 

Tengerparton áll egy nő, kezében egy kő.

Halkan mormolja imáját, a tenger nyaldossa a térdét.

Mondhatnád, hogy a végén nem rímel, de:

Nyugi-nyugi, nincs itt agály,

versem rímel, ha jő a dagály.

Azért ez jobb, mint kispöcsé, nem?

Vendég

#1358 Re: Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 00:17

Békesség...

#1359 Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 00:44

#1358: - Re: ...de ahhoz jobban oda kell figyelned!!!

Igen, az eredeti - ugyan nem azért, mert szerintem -, de rímel!  Hiszen ez így természetes.

Vendég

#1360 Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 01:57

#1359: Békesség... - Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

Szerinted a "szívekben", "néz", "felé" és "szem" szavak rímelnek?  Ivritül lehet, hogy rímel, de én a magyar fordítást költöttem át Szarhelyi nyomdokain haladva.

Békesség...

#1361 A gyönyör kapujában...

2012-05-22 02:12

Míg a Tokaj hímvesszeje a nektárját csöpögteti mindenhova,
Addig a zsidó mélyen a vaginába hatolva nem pazarolja.
Nem minden a demográfiai hullám, ezt nagyon helyesen tudja,
ezért hímvesszőjét kellemes mozdulattal mind-mind mélyebbre dugja.

Nem az a fontos most néki, hogy tizenöt milliós legyen az ország,
hanem, hogy szíve hölgye számára is kitáruljon a szép mennyország.
Felsóhajt karjában kedvese, elérkezvén a gyönyör kapujába,
és befogadja a kilövellt nedűt utolsó cseppig vaginája...

Békesség...

#1362 Re: Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 02:21

#1360: - Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

Bocs, de azt kérdezted, hogy az "eredeti rímel"?  Az pedig rímel, ahogy kell.

Írtam neked én is egyet, a szavaid fellelhetők benne, 20 szótagos minden sor, azért vergődtem vele eddig.

Remélem tetszik, már csak a korrektség miatt is?

Jó éjt.

Vendég

#1363 Re: A gyönyör kapujában...

2012-05-22 02:29

#1361: Békesség... - A gyönyör kapujában...

Míg egy tetves büdös zsidó csöpögteti mérgét mindenhova,
Addig egy másik tetves büdös zsidó veri, csak veri.
Nem minden a demográfiai hullám, ezt nagyon helyesen tudja,
hisz az arabok úgyis túlszaporodják őket és akkor végre megfizetnek bűneikért.

Nem az a fontos most a kampóorrú görénynek, hogy Izrael tovább húzza még kicsit ,
hanem, hogy buzitársa számára is kitáruljon a szép mennyország.
Felsóhajt a zsidó pederaszta, elérkezvén a gyönyör kapujába,
és befogadja a kilövelt nedűt utolsó cseppig segge.

Vendég

#1364 Re: Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 02:31

#1362: Békesség... - Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

Remélem neked is tetszik az én változatom, már csak a korrektség miatt is.

A szótagokat nem számoltam, de szerintem ez így is elég jó.

Békesség...

#1365 Re: Re: Re: Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 02:34

Vendég

#1366 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 02:37

Vendég

#1367 Re: Re: Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 03:34

#1358: - Re: Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami... 

Így éjjel 2 óra táján nem sok kedvem volt értelmező szótár szerepébe bújni, de ha nem ismerted, leírom őjra, úgy igazi eredetiben:

Az iskolában a tanító néni mondja a gyerekeknek, hogy kap egy ötöst, aki mond egy szép verset. Móricka majd kiugrik a padból, úgy jelentkezik. A tanító néni azt mondja neki, hogy: Móricka, Te nem mondhatsz berset, mert csúnyán beszélsz, biztosan a versed is ilyen lesz. Móricka megígéri, hogy nem lesz benne egy csúnya szó sem, majd elmondja a verset:

Tengerparton áll egy nő, kezében egy kő.

Halkan mormolja imáját, a tenger nyaldossa a térdét. (itt vége)

A tanító néni megdícséri Mórickát, egyetlen kifogást emel, mint mondja: a vers nagyon szép, Móricka, csúnya szó sincs benne, ahogy ígérted, a hiba csak az, hogy a végén nem rímel, mire Móricka:

Nyugi-nyugi, nincs itt agály, versem rímel, ha jő a dagály.   (Hi-hi-hi)

Azt hittem, elsőre is érthető lesz, de ha nem, hát nem.

Vendég

#1368 Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 03:41

#1359: Békesség... - Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami... 

Alább leírtam - virtuális értelmezőszótárral - a gyengébbek kedvéért.

Vendég

#1369 Re: Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 03:43

#1360: - Re: Re: Székhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami... 

Kispöcs, mindennek van határa, a humornak is. Tudni kell, hogy hol a határ, ez neked nem megy. Dugulj el.

Vendég

#1370 Re: Re: A gyönyör kapujában...

2012-05-22 03:46

#1363: - Re: A gyönyör kapujában... 

Ezen kár volt eddig vergődnöd, mélyen színvonal alatti. Vagy plagizáltál netán, mint Plagibá?

Vendég

#1371 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami...

2012-05-22 03:49

#1366: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Szarhelyi nyomdokait követve, még lehetne belőled valami... 

Jól elbeszélgetsz magatokkal, 7fejű. A baj csak az, hogy az amúgy sem túl nagy agyad így szétoszlik a 7 fejben, ami aztán abból kijő,  hát, arra nemigen lehetsz büszke. Hát így történik, hogy se humor, se kedvesség, csak irígység, gyűlölködés 1000-el.

Vendég

#1372 Re: Re: Re: A gyönyör kapujában...

2012-05-22 05:00

#1370: - Re: Re: A gyönyör kapujában...

Sajnálom, ha neked nem tetszett. Én csak művészien átalakítottam  (mint Szarhelyi, az SZDSZ-es büdös zsidó a Himnuszt) egy büdöskomcsi féregtársad  #1361-esben publikált művét. Neki legalább tetszett, nekem is tetszik  és ez a lényeg.  Neked biztosan nincs művészi vénád, te nagyon ocsmány büdöskomcsi tetű.  (Lehet, hogy súlyosbító tényezőként még zsidó tetű is vagy?)

A plagizálást meg meghagyom Gyurcsánynak,  aki nemcsak éjjel-nappal  hazudozott, hanem a diplomamunkáját is a volt sógorától lopta.

Merényi

2012-05-22 08:18

Már elnézést kérünk, de mi az ami folyik itt?  Ez teljességgel méltatlan Székhelyi Józsefhez. Kérjük, hogy igyekezzenek az un. vitájukat valami elfogadhatóbb mederbe terelni, mert így a beírók magukat minősítik le.

M.H.GY., M.H. Székhelyi
Vendég

#1374 Re: Re: Re: Re: A gyönyör kapujában...

2012-05-22 08:18

#1372: - Re: Re: Re: A gyönyör kapujában... 

Nemes egyszerűséggel az utolsó bekezdésedre: HÜLYE

A többit pedig szóval sem lehet illetni. Nem vagyok zsidó, de ha az lennék, büszke lennék rá. Sok zsidót ismerek, mind rendes ember, veled ellentétben. Igaz, téged nem ismerlek, nem is vágyom rá, hogy megismerjelek, a beírásaid alapján ilyen igény nálam sosem merül fel. Egybizonyos szint alá az ember nem megy le, te pedig mélyen szint alatt vagy.

Vendég

#1375 Re:

2012-05-22 08:23

#1373: Merényi -  

Teljességgel egyetértek.