Tiltakozás a kecskeméti csendrendelet ellen

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-05-08 21:37



Vendég

#102

2012-05-09 13:57

Majd ha a szuleitek idosek lesznek es a tombolo fiatalokm rugdossak a keritesuket es ordibalnak a hazalott..... akkor milesz majmok???? mindenkinek megvan ajoga a szorakozashoz es a piheneshez is, a hely tulajdonosok rontjak el az egeszet...
Szülő

#103 Előbb a kötelesség, csak utána a jog!

2012-10-27 23:15

A vendéglősök csak azzal foglalkoznak,hogy BENT legyen rend,ami az utcán történik,azt meg oldja meg a rendőrség!Teljesen mellékes,hogy bent isszák hülyére magukat a "szórakozni vágyó" primitívek! Merthogy szórakozás=jól berúgni,majd összeokádni,szarni mindent ami jön,másnap meg semmire sem emlékezni!A menő nőstény az utcán nyomul orálisan egy vadidegen kannal,akiről csak annyit tud, milyen kocsija van.Kint a sötét sarkokban piszkítanak,hánynak,dugnak éppúgy,mint a kutyák.Reggelre tele vannak ezek a rendkívül kulturált és igényességről árulkodó zugok használt kotonnal,szarkupacokkal,okádás-tócsákkal.
NA EBBŐL VAN ELEGÜNK!A csendrendelet egy csapásra megoldja a dolgot,kitakarodnak a kutya módjára viselkedő egyéb állatok a belvárosból.
Lehet újra házibulikat szervezni,apuci-anyuci hálójában okádni,fürdőkádjába szarni,meg a WC-n dugni,ha ilyen fenemód igényesek és önérzetesek tetszenek lenni. Ja,hogy kevés apuci meg anyuci partner ehhez?Akkor ideje lenne felnőni,emberként viselkedni,kulturáltan mulatni-szórakozni!
Én is szülő

#104 Re: Előbb a kötelesség, csak utána a jog!

2012-11-17 19:33

#103: Szülő - Előbb a kötelesség, csak utána a jog!

Jászberényben hasonló problémák miatt 2013.01.01-től életbe lép a csendrendelet!A belvárosban korlátozott nyitvatartás lép életbe. Máris siránkoznak a bizniszben érdekeltek, hogy mennyi alkalmazottnak kell felmondani, mennyi család megélhetése forog majd veszélyben. Szóval ugyanaz a panasz, mint a "nyerő"autómaták esetében. Azt nem számítják, mennyien pihenhetnek éjszaka nyugodtan, mennyivel lesz kevesebb az éjszakai "erőslegény" az igénytelen viselkedés,a kukaborogatás,hányás,közretületi szeméremsértés(huggyozás), ordítozás részegen stb.

Hajrá Jászberény!