VÁDOLOM!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
okoska
De legalább kiírjátok itt az interneten magatokból ami fáj!Kiordibáljátok magatokat,aztán megy minden tovább.
Egy régi nóta átköltve:
"Mit látsz a téren
szorítja öklét mintegy 200 tüntető.
Hé öreg tüntető
ne szorítsd így az öklödet
mert a vérnyomásod felmehet.
Lazítani,próbálj meg lazítani,
nem győzlek tanítani,hogyan csináld.
Kell egy kis áramszünet,időnként mindenkinek..."
naívak vagytok
vendég
...
Re: okoska
#77: okoska - okoska Marhaság,azt hiszitek,ezt a szaros kis petíciót,bárki komolyan veszi.Ha összejöttök a tüntetésen kb. 200an vagytok.Jót röhögnek rajtatok.200 embernél egy falusi búcsúra is többen mennek.
Szentigaz. Szerintem ezek maguk sem gondolják komolyan ezt a sok baromságot, amit itt összehordanak..
Re: Re: Re: Re:
Csak azért írok, mer' megnyugszom. Mer' azt mongyák a szociológusok. Levezetem a feszülséget. Mer' 10000 Volt
vagyok.
Éppen az előbb cseszett le az asszony, hogy haggyam már azt a számítógépet! Gondoltatam, úgy megcsapom, mint a
10000 Volt. De aztán lenyugottam, inkább kikasztráltatom magam kémiailag.
Re: Re: okoska
Te VENDÉG és okoska , van neked deviza alapú kölcsönöd, szakitották el tőled a gyermekeidet, van miből enned, fizeted a száláidat, és még takarékoskodnod is sikerül? Szerinted ez marhaság amit itt a kétségbe esett emberek leirnak? Mi a francot keresel ezen az oldalon? Fröcsög belőled a rossz indulat! Keress magadnak egy másik oldalt ahol a hozzád hasonlók irnak kva okos dolgokról.
Horthyt nemzeti hősnek tekintik! Szegény nagypapám még jó , hogy nem él a II.világháborúban minden nap elvitték a nyilasok és jól elverték mi volt a bűne? 5 évig volt Szibériában hadifogoly!Ha nem osztrák tisztek lettek volna elszállásolva náluk akkor még az unokáit se láthatta volna mert megölték volna.
Sajnos hazánkban demokráciának vége !
És ha nem történik valami csoda akkor az elszegényedő embereknek vége , hiszen Orbán célja számomra egyértelmű csak a gazdagokra van szükség és akkor ez az ország lesz az új KÁNAÁN! De nem nekünk. Csak ennyi az észrevételem.
Na ne...
én már egy megfáradt öregasszony vagyok,sok mindent mg és átéltem,s büszkén vallom,hogy soha nem voltam egyetlen egy párt tagja sem.Viszont hivő ember vagyok.
A Rákosi rendszerben voltam kicsi,a Kádárban már nagyobbacska,sőt fiatal házas,aztán jöttek-mentek a kormányok,de egy dologgal kéretik mindenkinek tisztában lenni.Olyan kormány még sosem regnált,amelyikkel az épp aktuális alattvalók elégedettek lettek volna.Mert egyik kormány sem ad ingyen kosztot és kvártélyt,mindig dolgozni kell,vagy legalábbis célszerű,mindig pénzből éltünk és az sose volt elég.Miért is nem?Mert az ember egy gyarló állatfaj és nem jut eszébe,hogy mindenből csak annyija legyen,ami kell,mert felhalmozunk,mert habzsolunk,ha valami nincs meg azonnal akkor már depressziósak és agresszívak leszünk.Nem célom,hogy a jelenlegi kormányt dicsőítsem,se rokona, se boldog őse nem vagyok egyik FIDESZ-es kormánytagnak,de írjon ide az,aki jobban tudná csinálni,úgy,hogy az Ő munkájával is mindenki elégedett legyen.
| This discussion has been closed. |