Akik azt szeretnék, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból


Vendég

#451

2015-11-24 09:41

Ez az EU nem az emberek erdekeit szolgalja A meg nem valasztott vezetok a cionista vilaguralomra tõrõk érdekeit védik. Làsd migráció!

Vendég

#452

2016-03-19 20:02

Mert ez az ún. Európai Unió velejéig romlott magyarellenes bűnszövetkezet. Egyetlen célja a több mint ezer éve alapított, jól bevált nemzetállamok leküzdése, megszüntetése, az ugros eliminandos esse újabb kísérlete és a frank-német-római birodalom lepel alatti újraalapítása - természetesen mindíg a mi kárunkra.

Vendég

#453 Re:

2016-04-26 17:06

#83: -  

 De akkor ki marad ??

 


Vendég

#454

2016-05-08 10:38

Az Európai Unió a globális nagytőke támadása ellened és a gyerekeid ellen. Egy percig se gondold, hogy érted létezik. Ragadj meg minden alkalmat a védekezésre, írd alá ezt a petíciót, és a népszavazáson is vegyél részt!

Vendég

#455

2016-07-27 08:11

Az EU nazi szuperhatalom, ahol elmebeteg dontesekkek terrorizaljak a tagalamokat, hatterben a bildenberg tittkos elite tarsasag vezetes a teljes nepirtast tervezi. amit mar megkezdtek a katonai gepekrol 24/7 leszort gyilkos kemiai anyagokkal, es az uzemanyagok alkoholal valo felhigitasaval, ami gyilkos kemiai vegyuletek kerulnek a kozvetlen legkorunkbe. A nagy energiacegek megalapitottak es tamogatjak penzel es fegyverrel az iszlamot, hogy a vegso csapast merje az emberisegre, menekulteknek alcazva magukat. ez egy regi terv az amerikai nazi tamogatoktol. Az onmagukat elittnek nevezett szornyetegek mar elhagytak a helyszint, mentik csak a sajat szaros eletuket.

Vendég

#456

2016-07-30 11:44

mert az eu egy nagy kamu, a harmadik vilaghaburura vagyis nepirtasra keszulnek, a club of rome titkos tarsasag iranyitasaval akik a torok eredetu rotchild es rockefeller koztudott nepirto manipulative elmebeteg vilaguralomra torrekvo pszihopatak tarsasaga. az eu unios tamogatasok 50 millio euro hetente magyarorszagnak ami ugy tunik hogy egy ujgazdag reteget alkotott magyarorszagon kiszolgaltatva az orszag lakossagat az eu nepirtasi programjanak amit a cia es az olajtarsasagok altal megalapitott islam barataival akarnak vegrehajtatni, kemiai es vegyi tamadas alatt vagyunk mar, ha nem vennenk eszre. george koszos bush otlete alapjan, az uzemanyagokat felhigitjak alcoholal ami fatalisan karos gazokat es vegyi keverekel terjeszkednek a levegonkben rakot es halalt okozva a markukba rohognek ezek a satanista naci pokolfajzatok, es corrupt csalo zombik tarsasaga. a tudati minoseg feudalsta primitive mateiralsta demonnokal megszalt elveszett magyar egyenei akik satannak dolgozva romlasra visszik az orszagunkat, kisajatitjak foldeinket, megszallas ala veszik udolohelyeinket, csak snobizmust onteltseget hirdetve roboljak a magyar kollective tudatszintet.


Vendég

#457

2016-08-12 11:34

Azokhoz az orszagokhoz akarunk tartozni akik hozzajarultak szetdarabolasunkhoz,es azota is kihasznalnak minket es gatojak fejlodesunket.Nem kell tartoznunk senkihez de ne engedjuk ,hogy
idegen orszagok intezkedesei hatarozzak meg jovonket.A magyar elelmiszeri termekeknek vezeto helyen volna a rangjuk.
28 ev utan koltoztem haza11 honapja Ausztraliabol.
Udvozlettel
Repkenyi Csaba