Akik azt szeretnék, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból

Aki egyetért a kilépéssel az írja alá ezt a petíciót, és mindenkit kérek, hogy segítsen a petíció terjesztésében/ megosztásában. Sajnos kevés idő maradt a cselekvésre, ezért SOS-ben kell lépni!!! Az fb-én van csoportunk is. A csoport neve megegyezik a petíció nevével: Akik azt szeretnék, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból. Párt szimpátiától függetlenűl várunk mindenkit a csoportba aki azt szeretné, hogy Magyarország lépjen ki az Európai Unióból.Minnél több tagot kellene toborozni, hogy petíciót tudjunk benyújtani a kormánynak, és ezzel elérni, hogy legyen népszavazás a kilépést illetően.

Az aláírással engedélyezem Nagy Lajos, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.

3000 olyan embernek fogjuk reklámozni ezt a petíciót, akik más petíciókat megnéznek az oldalunkon, de ezt a petíciót még nem látták.