Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
éljen az ATV az legalább nem manipulált szar hanem a valóságot mondja Gyurcsány elvtársnak is kéne egy tv :D:D
Re:
hazádnak rendületleneül légy híve ó magyar bazd be orbánt a kénsavba had rohadjon meg a cigány. ámen
Nem szavaztam annak idején az EU-hoz csatlakozásra, eléggé bizalmatlan voltam .
De amit a rólunk szóló parlamenti vitában láttam hallottam az minden rossz érzésemet felülmúlta.
Re: Re: idióta
idióta vagy 3633 gabor, hol voltál a fülkében anno? hozzád hasonló hozzászókl is inkább dolgozzanak ne pedig a segélyt meg a buli leszázalékolásos rokkant nyugdíjat lessék, paraziták vagytok
Re:
orbánnak távoznia kell ne kertelj te senkiházi viktorfasz szopó féreg
Re: Re: Re: Re: idióta
#3645: Gábor - Re: Re: Re: idióta
látod ezért vagy idióta gabor
Re: Re: Re: Re: Re: idióta
#3648: - Re: Re: Re: Re: idióta
Azért káromkodok, mert mindig nyomjátok a süket dumát, nem a kérdésre válaszóltok. Azt kérdeztem, már sokszor, hogy mi jó nektek orbánban? A 2% áfaemelés vagy az egy kulcsos adó amiből kivonták az adójóváírást a szegények kárára? pl a minimálbéresek nettója kb 62000 ft. Mi az isten fasza jó nektek ebben? Ti elmebetegek. Ti szivacsagyú orbánisták.
Re:
Szia!
Te is hallgattad? Én, és a férjem is egyetértünk. Alá fogjuk írni a peticiót. ( egy kicsit beleolvasok a véleményekbe amik elég érdekesek. némelyik elkeserít )
| This discussion has been closed. |
magyarok.