Rokkantvadászat...

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Rokkantvadászat... petíció automatikusan generált fórumtémája

LBM

#351 Bocsássák meg, hogy csak ennyit tehettem

2012-05-01 22:48

Tisztelt Rokkantak!

Mélységesen együtt érzek Önökkel! Hónapok óta tehetetlenül figyelem a történéseket, így jutottam el erre a fórumra is. Sajnos nem tudok rajta változtatni, bárcsak tudnék. Egyet tehettem : http://munkaeropiac.blogspot.com/2012/05/rokkant-helyzet-1.html
Higgyék el, még többször megteszem, mert az embereknek fel kell figyelniük arra a szörnyűségre ami Önök ellen irányul.
Nagyon sok erőt kívánok, és hitet, hogy átvészeljék a jelen időket.
Tisztelettel: LBM
jasmyn

#353

2012-05-03 12:01

Rokkantnyugdijas voltam!Éppen ma kaptam meg az elutasitó határozatot,miszerint a problémáim,az 5 éve fennálló egészségi problémáim nem problèmák.Aszerint az orvis szerint,aki a felülvizsgálaton csak és kizárólag-mivel válófélben vagyok és egy kórházi kezelést a válóperi tárgyalásaim miatt nem tudtam vállalni- a magánéletemre vonatkozó kérdéseket tett fel. Innentől kezdve ki vagyok dobva az utcára,dögőljek éhen egy 5 éve ,minden évben keresztben szétvágott,hálózott
hassal,plussz az állandó kilátástalanságiatt pszichiátriai kezelés alatt állok.Ennyi.Ja és két tartósan súlyosan beteg státuszú gyerekkel.Köszönöm Magyarország 16évig húztam a rabigát itt.Többet mit akarnak még??????
jasmyn

#354 Még valami!

2012-05-03 12:18

Mi a különbség az üzem orvos ès a "szakhatósági orvos " között?Mert annak ellenére hogy rokkant voltam (vagyok) ,próbált elmenni dolgozni.Minden alkalommal az üzemorvosin "buktam "meg,mert nem voltam alkalmas a munkákra! Ezt magyarázza meg nekem valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!
300

#355 Szemet-szemért!

2012-05-03 14:41

Már most is késő,ezért cselekedni kell!
Egyenes harcban elveszünk,a pénzharácsoló bűnszervezettel szemben!
Minden lehetséges eszközt be kell vetni,ezért alkalmazni kell a saját,sunyi,aljas,ellenünk irányított harc modorukat!
A ellenség listája:a felülvizsgálatot végző bizottsági tagoktól egészen a "törpe teknőc"-ig terjed.
Itt megjegyzem,Tisztelet a kivételnek!
Mert biztosan vannak közöttük becsületes emberek is,de mivel nem adnak hangot ellen véleményüknek,illetve hallgatólagosan együtt működnek,ezért bűnösök,amiért felelniük kell!
Nem elkergetni kell a kormányt,hogy aztán elszaladjanak az országtól ellopott pénzekkel,ezek népírtást végeznek,ezért terroristák,számukra a legenyhébb büntetés is a halál!
A népharag tornádóként söpörjön végig ezeken a bűnözőkön!
cherri

#356 Re:

2012-05-03 23:19

#28: -

Én is hasonló cipőben jártam, 53 évesen csak engem a szüleim segítettek, mivel a 33 éves lányom is munkanélküli, 3 éves kisfia van, még szerencse, hogy a vejemnek van munkája. (egyelőre) Nemrég viszont találtam valamit, ami segít megoldani a problémáim egy részét, tudok a lányomnak segíteni, és már mosolyogni is tudok.  Szívesen tájékoztatom/tájékoztatlak, ha érdekel a dolog. Név, e-mail cím, telefonszám és/vagy skype elérhetőség megadásával ezen az e-mail címen kérhető további információ: cherri1958@gmail.com

Imotej

#357 BOCSÁNATOT kérek minden magyar állampolgár társamtól

2012-05-04 09:04

Nemrég csináltam egy videó klipet, amit feltettem a YouTubra.
SZERETNÉM ha minél többen látnák.
Ezért arra kérek mindenkit hogy TERJESSZE.Talán valamiben ez is segíthet.
Beteszem ide a linkjét és ha nem is itt megnyitni de bemásolni a keresőbe és úgy meg tudjátok nézni.
http://youtu.be/TMtlhHLnj4I

Vendég

#358

2012-05-04 13:35

szemét mocskos alja emberek azok akik ezt a mocskos törvényeket hozták a rokkantakkal kapcsolatosan. a már amugy is beteg és rossz egészségi állapotban levő emberekbe mégegyet belerugnak, most már nyiltan kivánják azt hogy megdögöljünk. ezeknek a mocsadékoknak kivánom, hogy minden fájdalmat át kelljen élniük majd akkor megtanulják talán mi is az. és most már elvesznek tőlünk mindent, megaláznak mindenkit, azt próbálják sulykolni az emberekbe, hogy a rokkantak tehetnek az ország bajáról. de ez nem igaz mert ezek a mocskos szemetek hoznak egyre szarabb és szarabb döntéseket. teljesen kicsinálják a rokkant beteg embereket, lehetetlen helyzetbe hozzák őket, most már az éhhalál fenyeget, meg a hajléktalanság meg a téli kihülések, meg az ellátatlanság, mert a rokkantak kevés pénzéből még gyógyszerre sem telik nemhogy számlákra meg erre arra, ezért nyiltan felvállalom azt, hogy ezek a mocsadékok népirtást végeznek a beteg rokkant embereken. jöhet értem a fekete kocsi is amiért én ezt le merem irni, de igy van és nyiltan fel merem vállalni a véleményem. mindent elvesznek tőlünk, megröviditenek bennünket, az éhhalál küszöbére löknek, elveszik tőlünk azt a lehetőséget is, hogy legalább a gyógyszerekkel kissé enyhiteni tudjunk egyáltalán a fájdalmainkon, nehezen fér meg az agyukban, hogy nem szórakozásból szedjük a pirulákat cukorka helyett. ez amit velünk csinálnak ez tudatos népirtás erre már nincs is más szó, ezt pedig legutoljára a náci németek csinálták.
gold

#359

2012-05-04 13:45

Kedves Imotej.
Szomorú dolog ez.
üdv. 1 sorstárs

Ezt a hozzászólást az oldal adminisztrátora eltávolította (Részletek)

2012-05-04 23:34


vendég

#361 1 hozzászólás

2012-05-05 14:08

... milyen jó, hogy a csórótól kell elvenni a nyugdíjas szelvényt aki csak 27000-et kap annak nem jár!!! Egyeseknek jár másoknak nem. De jó,hogy kivételezés van!!!
300

#362 Tízezren hagyták veszni a rokkantnyugdíjukat + Videó

2012-05-05 15:03

http://mno.hu/belfold/tizezren-hagytak-veszni-a-rokkantnyugdijukat-1073658

Székely Ildikó majd akkor is legyél cinikus,ha a kötél a nyakadra kerül!
LBM

#363 Re: Tízezren hagyták veszni a rokkantnyugdíjukat + Videó

2012-05-05 23:19

#362: 300 - Tízezren hagyták veszni a rokkantnyugdíjukat + Videó

Mennyire gusztustalan ez a cikk, meg nyilatkozat...

"Székely Ildikó hozzátette: az új minősítési rendszer attól jobb a réginél, hogy az egészségi állapot mellett figyelembe veszi a szociális körülményeket, sőt még az adott térség munkaerő-piaci helyzetét is."

Mi lenne ha az egészségi állapotot vennék figyelembe? Talán azt kéne. Munkaerőpiaci helyzetet? Mért olyan van? A munkaerőpiac annak sem ad kenyeret aki egészséges, a munkaügyi központok, meg pont tesznek az emberekre. Három hónap segély, és ha tanulni akarsz felnőtt fejjel és a munkaügyi központ segítségével, majdnem hogy kipenderítenek onnan... Munkaerőpiac?... Ugyan már... Már betegállományból is kirúghatják az embert, mert frankó az új munkatörvénykönyve...  Szabadságra nem mehetsz, de aláíratják, és beteg sem mer lenni az ember mert kirúgják. Mégis hol van Magyarországon az a munkaerőpiac ahol eltűrik a munkáltatók, hogy valaki krónikusan beteg, és ezért rendszeresen orvoshoz kell járnia, vagyis időközönként kimarad a munkából?

És hogy hisztéria? Hát olyan embereket raknak ki a rendszerből akiknek hiányzik a végtagja, meg aki annyira "nem" beteg, hogy a munkábaállást már meg sem éri... Gusztustalan, gátlástalan, embertelen, és még cinikus is. Az ilyet beültetném egy napra a vizsgálóbizottsághoz figyelőnek, mert lehet hogy papíron valami így néz ki, de személyesen már nem...

Arra is kíváncsi lennék, hogy mégis kik rakják össze a betegségek %-os megállapítását? Mert én úgy elképzelem, hogy leültek és kigondolták:

"áh! Mankóval jár? Attól még ülőmunkát biztos, hogy tud végezni. Nem rokkant. " Hogy hogy jut be a melóba az már kit érdekel? Hogy nem alkalmaznák sehol eleve, kit izgat?

vagy: "Gerincsérve van? Nenjen irodába dolgozni, ott nem kell emelni. Nem rokkant. " Hogy csak az ülés, állás, járás okoz fájdalmat, nem számít. Van fájdalomcsillapító oszt jó napot...

"Keringési betegség, 9-12 műtét az elmúlt években? Hát ha tud még járni, akkor nem rokkant!"

Máshogy nem lehet, mert ha valóban orvosilag döntenének, akkor nem történhetne meg az, ami jelenleg folyik a felülvizsgálatokon.

Az édesanyám amikor annó leszázalékolták, azért ment oda, mert keringési, máj, cukorbetegség, és három gerincsérv tombolt a szervezetében. Már akkor is elutasították, mert azt mondták neki, hogy fogja meg az orrát, meg guggoljon le. A guggolást visszautasította, mert megmondta, hogy ha ő most itt leguggol, onnan fel nem kel, hívhatják a betegszállítót. Erre kicsavarták a szavait és azt kérdezték, hogy akkor ő most megtagadja a vizsgálatot. Ő meg mondta, hogy ha le kell guggolni akkor igen. Elutasították. Aztán fellebbezett, és persze nyert. Ugyanis az ember azért kérelmezi a rokkantosítást, mert örül ha eljut A-ból B-be. Ha guggolgatni tudna, akkor bizonyára még nem érezné úgy, hogy rokkant. Megfogni az orrát? És az mit dönt el? Hogy beteg-e a mája? Na ennyit erről.

És hozzátenném, nem vagyok érintett a dologban, nem azért háborgom. Anyukám már betöltötte az 57-et én meg még nem vagyok rokkant. Egyszerűen csak borzalom ami folyik.

 

 


Vendég

#364

2012-05-06 21:34

http://www.youtube.com/watch?v=hU3IinIaTuM

Épp a mai társadalmi helyzetről szól .
300

#365 Két év haladékot kérne a kormány a Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályoknak való megfeleléshez

2012-05-07 03:08

http://richpoi.com/cikkek/hazai/ket-ev-haladekot-kerne-a-kormany-a-nemzetkozi-egeszsegugyi-rendszabalyoknak-valo-megfeleleshez.html

Haladék?
Bezzeg a rokkant nyugdíjakat azonnal ellopják a jogosultaktól!
Ha tehetnék visszamenőlegesen is!
Hosszú időre nem kellene terveznie ennek a kormánynak,mert így vagy úgy ,de el fog tűnni!
Szemét népnyúzó banda,húzzatok a náthás p....ba!

Vendég

#366

2012-05-08 17:38

Üdvözlet!

Szeretném megtudni, lehetséges-e az,hogy egy gerinccel megműtött 36 néves leszázalékolt ember az képes lehet-e arra, hogy focimeccseken rohangáljon, úgy mint a többi egészséges focista?
Én azt gondolnám, hogy az ilyennek meg kellene húzni magát.
Lehet ezt jelenteni bárhová? Mert szerintem sáros egy kicsit


Vendég

#367

2012-05-08 18:55

Dr. Lanczendorfer Erzsébet te mocsok a kurva anyád gyereked ha méd nem dölött megy nagymamit és papid rohadjanak el a pokolnan. orsos segjukát kinyalod de az emberek éhezését leszarod. Ja havi 1 millióból de rodhadó kóró. ÁTTKOZOTT LEGYEN CSALÁDOD.
csokika

#368 Halál Orbánra!

2012-05-08 19:07

Ha a forradalom nem tiporja el a TEK ÁVH -s bandát, az baj. Lámpavasra családtagjaikkal együtt. Áttkozott legyen minden fideszes és szavazó. Nyugodtan öld meg egy gyerekét; megtudja mi a szenvedés.

Egy VOLT kiszolgáltatott
Alaposan büntessék is meg a rokkantsági nyugdíjjal csalókat!
Vendég

#369 Szigorú rostálást a rokkantnyugdíjasok között!

2012-05-09 03:40


Vendég

#370 Re: Tízezren hagyták veszni a rokkantnyugdíjukat + Videó

2012-05-09 03:49

#362: 300 - Tízezren hagyták veszni a rokkantnyugdíjukat + Videó

Remélem, hogy mégis kivizsgálják az esetüket és a csalókat majd szépen lecsukják, ill.  visszafizettetik velük az elcsalt pénzt. Akár vagyonelkobzással is.


Vendég

#371 Re: Szigorú rostálást a rokkantnyugdíjasok között!

2012-05-09 03:54

#369: Alaposan büntessék is meg a rokkantsági nyugdíjjal csalókat! - Szigorú rostálást a rokkantnyugdíjasok között!

Magyarország nagyon sokat költ a rokkantsággal kapcsolatos ellátásokra, és európai összevetésben borzasztóan alacsony a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási aránya. A nemzetgazdasági tárca számításai szerint akár tíz százalékkal is nőhetne a GDP, ha ez a helyzet változna - írja az Index.hu.

A nyugdíjban részesülők negyede, 2,926 millió emberből 728 ezer rokkantsági nyugellátást kap. A rokkantnyugdíjasok csaknem fele a normál nyugdíjkorhatárt még nem érte el - olvasható a kormany.hu-n a Nemzetgazdasági Minisztérium által közzétett elemzésben. Mindez azt jelenti, hogy a munkaképes korú magyarok mintegy 12%-a kap rokkantsági ellátást, ami kiemelkedően magas szám.

Az unióban csak Svédországban éri el ez az arány a 10%-ot, további kettőben a 8-at. Az OECD-tagok között 5,8% az átlag, az egyik legjelentősebb régiós vetélytársnál, Szlovákiában 6,3%, a magyar értéknek alig több, mint fele

Ezt a hozzászólást az oldal adminisztrátora eltávolította (Részletek)

2012-05-09 11:21


Ezt a hozzászólást az oldal adminisztrátora eltávolította (Részletek)

2012-05-09 11:33


Ezt a hozzászólást az oldal adminisztrátora eltávolította (Részletek)

2012-05-09 11:38



Vendég

#375 Re: Re: Re: Szigorú rostálást a rokkantnyugdíjasok között!

2012-05-09 14:32

#373: 300 - Re: Re: Szigorú rostálást a rokkantnyugdíjasok között! utána néznél a hiteles adatoknak,belátnád,hogy hazugság az egész,

Persze, nyilván az OECD direkt az "orbán banda"-nak hamisította ezeket az adatokat. :)))  Hallottál már az OECD-ről, te söpredék?