Rokkantvadászat...
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
vénember esete
hát igen
Forradalmat kell csinálni!
"A semmi ágán ül szivem,
kis teste hangtalan vacog,
köréje gyűlnek szeliden
s nézik, nézik a csillagok."
Megszavazták
Re: Megszavazták
#184: Mozgáskorlátozott - Megszavazták
Kedves mozgáskorlátozott olvasd a jogiforum.hu rokkantság rehabilitáció rovatát, hogy szinte csak erről beszélünk. Az sajna nem megoldható számunkra, hogy a MEOSZT rábirjuk az érdemi képviseletre. Próbáltuk...
Re: Re: Megszavazták
Köszönöm a válaszod,minden fórumot elolvastam ami a törvénnyel kapcsolatban megjelent eddig a neten.Tegnap megtaláltam a kérdéseimre a választ. http://www.parlament.hu/irom39/05000/05000-0098.pdf
ezen a linken.Remélem sok embernek tudok evvel segíteni aki 57 éves és III.csop.-ba tartozik.
Nagyon szívesen cserélek bármelyikkel,átadom minden bajomat,és megyek vissza dolgozni,mert én nem féltem soha a munkától.kiváncsi lennék ők mihez kezdenének 27000 ft-al,egy főiskolás és egy 11 éves gyereket egyedül nevelve.
Ébresztő Magyarok.
Re: vénember esete
#177: jogiforum - vénember esete
Valószinü adminisztrációs hiba történt, már a kora miatt sem volt aktuális a behivása. Sajnálom!!! És sirok
A férjem 60 éves volt aug.ban-őt is behivták. 40 %-os 43 év munkaviszonya van. Az orvos azt kérdezte maga mért jött??
Véglegesitették.Ez volt szeptemberben.
Így fordulhat elő, hogy a több éve beteg ember egy év alatt meggyógyul a rákból!!
Szeretném tudni ,mennyi aláírás szükséges a benyújtásához?
Köszönet az orvos házaspárnak akik értünk dolgoznak és őszinte véleményükkel megtámogatják az egyébként is föladni készülő emberek mindennapjait!
Üdv. mindenkinek
| This discussion has been closed. |
dolgoztatni,hogy nincs meg teremtve részükre olyan munka-
hely ahol biztonságban tudnának lenni.Részükre biztosítani a gyógyszerek be szedését.Mert azt biztosan
el nem hagyhassa.Teremtsék meg előbb részükre a megfelelő
munka helyeket.Na persze az egészségeseknek is és a fiataloknak főként.Ne higgyék az Urak és Hölgyek hogy,olyan jó ma 53740ft-ból élni.amikor Ők milliókat keresnek.Ezt akarják elvenni?Inkább a milliókból ki kellene pótolni.Aki egészséges és jól él ne ítélkezzen a betegeken.Egy rokkant nyugdíjas aki fél a jövőtöl.