Állatrendőrséget Magyarországra!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re:
marhaság, mert attól h az emberek szegények, még nem lesznek kegyetlenek az állatokkal..aki meg igen az igenis büntetést érdemel , embertelen ember jogai konkrétan nem érdekelnek senkit normál esetben..persze ez is értékrend kérdése hogy valaki az amúgy kegyetlenkedő(akár emberrel akár állatattal szemben) személy jogait védi szembern az áldozattal...a gazdasági helyzetre fogva az embertelenséget..érdekes másoknak ha nincs pénz a zsebükben sem jut eszükbe kiszúrni egy állat szemét, kitörni a lábait pl (ez csak egy tegnap felfedezett eset)
aki meg így éli ki a bajait, az igenis menjen börtönbe, mert semmi garancia nincs h nem teszi meg ezt egy emberrel is..
a negatív hszeknek üzenem, ha ti nem vagytok állatkínzók, titeket nem érint a kérdés, egy esetleges állatrendőrség nem fog titeket felelősségre vonni.ha meg azok vagytok és azért ellenzitek, hát akkor értem a problémátokat :)
Igen! Éppen ideje már valamit tenni a sok állatkínzó ellen! Nem hiszem el,hogy embereknek nevezett valamik idáig jutottak,hogy szegény,védtelen állatokon élik ki szadista ösztöneiket! Lépjünk,és ne hagyjuk!!NAGY SZÜKSÉG VAN AZ ÁLLATRENDŐRSÉGRE!!
Magyarországon,mert elszaporodott a kegyetlenkedő
állat kínzók társasága.
minden fontos lenne csak nem az állatok védelme. remélem nem így lesz.
Re: Egyetértés
Nahát, János! Itt kellett, hogy összefussunk, hogy végre valamiben egyetértsünk?!
Azonnal ki- és bejelentem, hogy teljes mélységig egyetértek a fölöttem lövő Jánossal.
Unicum : gondolkodj pozitívan!
2:az államnak lenne pénze a büntetésekből!
3:az embereket lehetne ezzel nevelni!
4:és nem utolsó sorban az állatok is biztos örülnének neki!
nem beszélve a telített állatmenhelyekről, a sintérekről, az állatukat örökre elveszítettnek hitt gazdikról és még sorolhatnám!!!...
Re:
Ez egy nagyon, jó ötlet, lehetett volna már előbb is, mert amit a mai világban ki kell állniuk az állatoknak az valami hihetetlen!! Én magam részéről szeretnék is benne lenni ebben az egészben!!! :D
[email protected]
| This discussion has been closed. |