Peticiok.com

deviza alapú csalás ellen

MEGHÍVÓ - Részletes, személyes tájékoztató

Vendég#1 Dec 16, 2016, 12:16
Köszönöm az értesítést, sajnos azon az időponton nem tudok ott lenni.
Minden jót és szépet kívánok az ünnepekre, sok sikert az összejövetelre és a biztosan fantasztikus előadásra.
A videófelvétel engem is nagyon érdekelne. Köszönettel és Tisztelettel: Zsigmond-Hollósy Erzsébet
Vendég#2 Dec 17, 2016, 06:05
az a baj már megint kilakoltattak egy 4 fös családot ! mire gyözünk addigra a nép az utcára kerül.onnan nem igazán van vissza ut , előbb kéne tenni és határozottan...
Vendég#3 Jan 03, 2017, 09:24
Tisztelt Menyhért Péter Úr!
Szeretném megtudni, hogy a beszélgetések közben a "végleg " lakásukat vesztettek is szóbakerülnek-e?örökség vagy önmaga által megvett ingatlan hosszú kitartó munka, takarékoskodás eredménye.Sokan vesztettek, ezt szó nélkül hagyjuk, vagy teszünk ellene.Esetemben egy panel -korábban 10.000.000 Ft érték volt 6.000.000Ft-os tartozással.Ezt urbán és csernus közötti adásvételi szerződése vételi árként 7,5 millió Ft lett, nekem 10. millióért akarta eladni.MI LESZ A TÖBBI LAKÁST VESZTETT EMBERREL??????
Vendég#4 Jan 03, 2017, 09:33

Re:

#2:Tisztelt  -  Címzett!

Gyáva népnek nincs hazája, otthona, munkája,élete. gyermekeinkért, Önmagunk becsüléséért ezen a göröngyös úton induljunk el, hisz ha jól informálódtam Strassburgból kaptunk egyfajta segítséget.Szüleinm, mások megdolgoztak házukért, lakásukért, tehát a Várba költözés helyett népét "szertő" miniszterelnökünk tegyen meg mindent, hogy a JOG érvényesüljön.VISSZA AKAROM KAPNI LAKÁSOM!!!!! éN NEM cSOKOS VOLTAM, AZ ANYAGI MEGVOLT, DE MUNKÁT NEM KAPTAM.NE CSAK BESZÉLJÜNK, HANEM CSELEKEDJÜNK-MOST,AZONNAL!!!!!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.