Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#651

2011-09-14 13:45

Erről is el akarta terelni a figyelmet a Törpe?

Az Újabb Fideszes „köz- pénzvivő”, nem szóvivő…..
A 20 fős újabb köz- pénzeltüntető csapatával!- ( avagy Virág elvtárs jelentkezett…)

Infó:
Gíró Szász édesapja egyetemi történelem tanár volt ,1956 után kirúgták az egyetemről, és középiskolába kényszerült tanítani.
Ezt nem tudta feldolgozni, alkoholba menekült és családját is elhagyta. Anyja aki tanárként dolgozott és Kisz és MSZMP Párt funkcionárius is volt, ( most már nyugdíjas tanár),.egyedül .nevelgette ezt az Andrást aki sportolt s jó atléta volt….....és jó tanuló gyerek.
A Középiskola idején anyja is és a környezete is azt hitte egyetemre megy és történelem tanár lesz, mint az apja volt. Tévedtek. András mindig is önfejű és hisztis gyerek volt. ( ma is az, erről Kriszta nevű felesége tudna mesélni, aki a Duna TV-n volt valami 5-10 perces Váltó c. műsorban „ felolvasó”.)…de csak volt….most már csak shoppingolni jár Bécsbe a barátnőkkel.

Szegény anyja mindig is féltette a Fideszhez való erős kötődéstől és az ott " jól kereső " Századvéges állástól, ami "gazdaság kutató és elemző és tanácsadó" jól hangzó megnevezésekből állt, de valójában, ú. n. „tanulmányt” csinált horribilis pénzekért egy- egy milliomos, milliárdos embernek, cég tulajdonosnak, vagy befektetőnek,..hogy miért jó a Fideszbe befektetni, és hogyan kapja vissza majd 100x an a Fidesztől ha hatalomra kerül.
( Tulajdonlépen erre és Fidesz Propaganda Irodára alakult a Stumpf féle Századvég és ott okította ki ,tanította ( és még most is képzi) a " hallgatóit" ilyen koldusnak, kéregetőnek a Fidesz javára. ( Ott végzett az Azurák Csaba is, aki jó barátja és aki G.Sz András esküvői tanúja volt). de az nem bírta gyomorral ezt a Századvéges tevékenységet .

Egyszer édesanyja kb. 2007-2008 táján könyörgött, hogy ne merüljön annyira bele a Fidesz politikába, akkor az András azt mondta: most már nem lehet kiszállni, mert ha kiszállok, olyan sokat tudok, hogy " egyszer elüthet" egy autó a sarkon.........!( a Dávid Ibolyka műsorba is benne volt és szokásához híven „ tanácsot” is adott ).
Gíró Szász soha nem volt elemző, hanem mindíg is a Fidesz hülyeségeit magyarázta meg. A TÉT c. műsorban az a cinikus,Orbáni fenkőlt mosollyal üldögélt ( .”.én mindent jobban tudok. Nálatok”.. kifejezéssel üldögélt.) s ha megszólalt kinyílt a bicska a mellette lévő történészeknek, közgazdászoknak és politológusoknak...akik az asztalnál ültek. Bánó meg elnézően mosolygott s szinte az arcára volt írva, hogy„ bocs hogy megint ezt hívtam ide az asztalhoz a Tét-be”

GSZA. olyan Poli-tológus volt, aki Tolta a Fidesz Párt Politikai szekerét.
Persze hatalmas pénzeket akasztott le, s már nem csak a Századvégtől, s Fidesztől kapta a siker" díjat", hanem a " Fideszbe befektetőktől is” "Tanulmány címen"……
Már saját " tanácsadó cégei" is vannak,. !!!!.......és a Kóka Villától felépített már vagy 3 éve a 200 milliós villácskáját……Tehát már mellékesen is jönnek a milliók…és azt ide oda lehet mosni…( biztos segít neki a Simicska)
A 8 évben összetarhált pénzekért ami a Fideszbe befolyt....most meg megkapta Orbántól a jutalmat a zsíros "megmagyarázom a fidesz" hülyeségeit állást.
Nagy a hablatyoló, mellébeszélő kézsége,. hát .nem egy buta SzíjjÁRTÓ Petka, , vagy sutyerák dadogós Kósa,…az biztos… nehéz dolga lesz Kálmán Olgának,…. ez igaz....( pedig milyen szép volt látni hallani ahogy Kálmán Olga „ fingatta2 .a műsorában ezt a kettőt….egy ország várta mindig

GSZA. Legtöbbször cinikusan „elsomolyogja” magát ha valaki közbeszól, a végtelennek tűnő, Ádám- Évától lévő „ nemzetközi” példálódzásaiba… és azt mondogatja "bocsánat”, bocsánat…” és folytatja a „blabláját”...Kálmán Olga már megtapasztalta múlt Pénteken!!!!!

Egyébként Gíró Szász a Miskolci fizetős egyetemet kezdte el, de nem fejezte be.( ki tudja miért?)…....elkezdett " Zöld Pártozni" úgy gondolkodott, hogy olyan állás kellene majd neki, ahol nem kell dolgozni....s ez a politikusok körül tűnt olyannak neki.
Az ELTE-n elkezdte ugyan a Történelem szakot, de azt sem fejezte be.......Rájött, hogy ez nem hoz akkora pénzt majd ha elvégzi és történelem tanárként vagy történészként kell dolgoznia.
Közben meghallotta, hogy a Századvégnél „ képeznek politológusokat"...ahol a Fidesz Politikáját kell tolni és pénzt koldulni a Fideszbe a „befektetőktől.”s megmagyarázni mindenkinek (akinek lehet,),. hogy milyen „ Isteni Párt a Fidesz, s érdemes abba befektetni „ gazdaságilag”:D
Úgy döntött……..inkább elvégzi a „ Nagyszerű Századvéget”és
„ értékes” ( hihi),…Diplomát kap Stumpftól….

Mivel jó volt a beszélőkéje s ez bizonyult jó pénzes és „kicsi munka nagy pénz” állásnak.
Szorgalmasan.. nagy nyelvcsapásokkal ment előre a Stumpf mellett…

Bejött....:DDD Évek óta semmit nem csinált ,csak ezt....
...sajnos a vége nem lesz " Happy and"...az biztos....:DD
Most már Ő is azok közé tartozik akik, ha eljön a Számonkérés,…(mert egyszer eljön,…..és a Diktatúra megdöntése mert diktatúrát nem leváltani lehet, hanem megdönteni) , ő is köztük lesz!

Ha már Századvég Fidesz Propaganda Iroda , akkor:
Kumin is beszállt a cinikus " megvédem a Fidesz hülyeségeit,….. na ja,.. Századvég tanuló lett sok - sok pénzért...DDDD
Beszállt a Fidesznek „ pénzt kolduló” katonák közé, ...oh pardon a " tanácsadók" közé:))) ( Gíró Szász volt az etalon, látta hogy milliókat keres ezen..)
A Tét c. műsorban ez az agresszív és cinikus „ Századvégeseket „ miért hívja a Bánó?- nem tudom. Mindegyik úgy viselkedik mint egy programozott robot:) …mert van még egy figura ám….egy „ rángatodzó” arcú, dadogós , idegbajos fazon, a nevét nem is tudom…...jelentéktelen..:)

Véleményem szerint: „Politológus” a kapitalista társadalom terméke….egy új kitalált megélhetési állás, egy parazita..ingyenélő,... semmi más tulajdonképen, mint jó dumás újságíró…. Akinek a nyelvcsapás nem derogál.. Valamelyik kitalálta, hogy „ tanácsokat.” osztogat, és ír…drága pénzért és egy Pártot …támogat és és pénzt szerez a pártnak…hatalmas százalékért, siker díjért, s két helyről kaphat ezért búsás pénzt, akinek tanácsot ad,…. és akinek a tanácsára pénz folyik be a pártba, vagy az „ÜZÉETBE”.(azt tanácsolja, hogy fektessen be ebbe vagy abba a pártba) .Csak most..más névvel…..ügyködik és hanlatyol,..: mint „POLITOLÓGUS”.
Párttól soha nem független...és egy Párt politikáját tolja előre. EZÉRT A NEVE POLITOLÓGUS!!!
Vannak akik pártatlannak akarnak látszani..és két eszme között lvíroznak,,, de pár mondat után kiderül, hogy honnan kapja a pénzt

Stumf is megkapta a „ jutalmát” Orbántól. Nem alkotmánybíróként ( jogászként),beülhetett nagy, nagy pénzért egy kerékkötőnek a Tákolmány Bírók közé
( olyan mint amikor egy fogorvos elmegy a sebészetre operálni):D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MÁS , DE IDE KÍVÁNKOZIK

…és most a legújabb és felháborítóbb:

Egy dolgot megtanulhattunk Orbántól a múlt héten, mert ezt mondta:
" Ha meg tudjuk ölni az ellenfeleinket, akkor ne habozzunk tegyük meg! "
Tehát Reszkessetek Fidesz Banditák!

"Ja és Orbánt szívesen látnám kiterítve, mint sebesülten....... ."

( Ezt is Orbántól tanultuk, mert ugyanezt ezt mondta.. csak..Gyurcsányra...
Ha neki lehet akkor nekünk is)

Most már elég! Orbán nem normális, vagy közveszélyes be kell csukni a bolondok házába aki ilyet mond!!!!
Emberek ébresztő, és nemcsak felébredni kell hanem „felkelni is”!

Mostantól így kell gondolkodni a Népnek , megszívlelve Orbán szavait...." hogy ha alkalma van……..megölni az ellenfeleket..…...stb....

Csak egy alternatíva van...semmi udvariaskorás...El kell zavarni ezt az Nemzeti Gonosz Bolond Törpét a hazug sleppjével együtt!!!!

Gratulálunk az ATV-nek, az Újságíró klubnak és Kálmán Olgának, és a Fórumnak…
de ( bocsi) , nem így tovább, hanem most már MÉG KEMÉNYEBBEN !!!!!!

Vendég

#652

2011-09-14 13:47

Ez egy koncepciós eljárás.Én hiszek Gyurcsány Ferencnek.
Ő mindig az Ország érdekében cselekedett

Vendég

#653 Re: Lingvai László 3586 Sajóörös Ady u 33sz

2011-09-14 13:50


Vendég

#654

2011-09-14 13:50

Férjemmel együtt mélységesen elítéljük ezt az aljas
szándékú koncepciós perré sűrűsödni válni kész
"ügyet" !
A munka nélküli életet élő politikánok epeömlése válik-sajnos--egyre gyakrabban napi gyakorlattá.
Állítsuk meg ezt az öngyilkos gyakorlatot !!!

Vendég

#655

2011-09-14 13:51

gyűjtsétek írásban is mindenhol az aláírásokat,mert szerintem a nyugdíjasok is sokan csatlakoznának.Nincs mindenkinek internetje.

Vendég

#656

2011-09-14 13:52

Gyalázatosnak tartom,egyszerűen fel vagyok háborodva.Szemét banda!

Vendég

#657

2011-09-14 13:52

Ez már tűrhetetlen, amit ezek merészelnek.
Már nagyon itt van az ideje, hogy összefogjunk ellenük. Én minden megmozduláson ott leszek.
Galántai Antalné

Vendég

#658

2011-09-14 13:54

Felháborít az eljárás és koncepciósa eljárásnak tartom ! A mentelmi jog pontosan az ilyen eljárások ellen lett létrehozva és így a parlament nem teljesítette a kötelességét, hanem segítséget nyújtott a politikai leszámoláshoz !

Vendég

#659

2011-09-14 13:56

TILTAKOZOM AZ ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ ELJÁRÁSOK ELLEN.

Vendég

#660

2011-09-14 13:59

2011,09,14,12:55.
Szívből remélem, hogy szeretett Gyurcsány
Ferencünk elleni támadásokat végül is sikerül
elhárítani és mindez vissza fog ütni vádlói
fejére!!
Emi Szentirmai.

Vendég

#661

2011-09-14 14:02

Elfogadhatatlannak tartom ,az ilyen és ehhez hasonló önkényuralmat.Semmi és senki nem hatalmazta fel Orbánt ilyen lépésekre.Ez személyes bosszú részéről,és a legfőbb ügyész részéről.Szégyellje magát a Fidesz frakció, az LMP.,és a Jobbik.Ők is a Fidesz kirekesztő politikáját támogassák.

Vendég

#662

2011-09-14 14:02

Ovi mellényúlt. Gy.F. az ő Waterloo-ja..

Vendég

#663

2011-09-14 14:05

Felháborító, amit a Fidesz művel. Gyurcsány Ferencet azért állítják bíróság elé, hogy eltereljék a figyelmet a saját aljasságaikról, meg azért is, mert félnek, hogy ellenük hangolja az embereket.

Vendég

#664 Re:

2011-09-14 14:06


Vendég

#665

2011-09-14 14:12

Olyan "déja vu érzésem van.
plebanos7
Vendég

#666

2011-09-14 14:12

Pintér Péter nyugdíjas vagyok.
NEM vagyok semmilyen pártnak a tagja.
Tiltakozom az Orbán rezsim koncepciós eljárása ellen
Demokratikus Magyarországot szeretnék építeni.
Felhívok mindenkit egyenlőre a békés ellenállásra!
Tisztelettel mindenkinek: Pintér Péter


Vendég

#667

2011-09-14 14:13

2011,09,14,
Nagyon várjuk a tiltakozásunk eredményét, bízva
hogy lesz foganatja. Ez a gyalázat amit ellene
folyton és évek óta művelnek szálljon vissza
rájuk, égjen a képük örökké!!!
Emi Szentirmai

Vendég

#668 Re:

2011-09-14 14:13


Vendég

#669

2011-09-14 14:14

Remélem, hogy az igazság győz! A 306 képviselő maga alatt vágja a fát!!!!

Vendég

#670

2011-09-14 14:20

Olyan alávaló, gyáva és ezért végtelenül agresszív a mostani hatalom, hogy nem tűrhetjük el, hogy a Gyurcsány Ferencet, a Mi Miniszterelnökünket aljas koncepciós pernek tegyék ki.Ez az első lépés.

Vendég

#671

2011-09-14 14:20

Elítélem a hatalom minden torz meg nyilvánulását.A jelenlegi adminisztráció nem a lakosság életköményeinek javításával foglalkozik,hanem saját hatalmának minden áron való kiépítésével.Aláírásommal tiltakom minden koncepciós,és politikai jellegű eszement förmedvény ellen. Én azért dolgoztam 89-ben, hogy Mo-gon demokrácia legyen Nem peddig azért, hogy hazánban a rendszer váltás után a Horty fasizmust restaurálják. TILTAKOZOM TILTAKOZOM TILTAKOZOM Orbán minden antidenokratikus intézkedése, tövénye ellen.Elítélem Gyurcsá Feren meghurcolását. Orbán még a bokájáig sem ér föl. Egységbe demokraták!!!!!!!!! Nyissátok már ki a szátokat és ordítsatok. Nem babra megy a játék. Ezt a jövőt akarjátok gyerekeiteknek, unokáitoknak, amit ovi kínál nektek. Azt akarjátok, hogy az édes szabadság után a borzsoá kizsákmányolás legyen urlkodó hazánkba? Azt akarjátok, hogy egy olyan országban éljetek, ahol az ember csak akkor ér valamit, sokszors milliomos. Isten meg fogja büntetni őket.Ámen (úlegyen).

Vendég

#672

2011-09-14 14:21

Ha Gyurcsány Ferencnek és ügyvédjének lennék,
elfogultságot jelentenék be mind az egész magyar
ügyészséggel szemben, mind pedig az egész magyar bíró-
sággal szemben. Hiszen ez nyilvánvaló! Napnál világosabb. Politikai megrendelés az egész. Egyenesen Hágába mennék az üggyel, vagy Strassburgba.

Vendég

#673

2011-09-14 14:21

Tiltakozom a koncepciós per miatt!
ProtettoreDellaGiustizia

#674

2011-09-14 14:22

Gyurcsány miniszterelnök úr nem áll egyedül. Sokan vagyunk és napról-napra többen leszünk, akik kiállnak mellette és a Köztársaság mellett. Elég a középszer alatti, kocsmai szinvonalú, hebehurgya, szégyenletes politizálásból, ami szégyent hoz a magyar névre!
Kész vagyok részt venni abban a munkában, ami a demokrácia helyreállításához kell. Soka vagyunk olyanok, akik képesek vagyunk ezért dolgozni. Talán még a munkánál többre is készek vagyunk!
Éljen az Európai Magyarország! Éljen a jogállam és a köztársaság!

Vendég

#675

2011-09-14 14:23

Minden demokrata összefogására szükség van, hogy legyen esélyünk megállítani ezt a minősíthetetlen eljárást,amit a Fidesz ellenünk elkezdett. Ma Gyurcsány Ferenc, de ki következik holnap???
Mutassuk meg, hogy nem félünk és vegyük fel a harcot!!!!!!