Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#6251

2011-12-26 16:40

Ti tudtátok, hogy az elmúlt másfél évben lecserélték a rendőröket? Én most jöttem rá, amikor az utolsó bejegyzéseket olvastam.
Idézet a 6243. sz. bejegyzésből:"....az Orbán-kormánynak ezen rendőrei a rend őrei és nem arctalan, szadista ávóslegén-mentalitású pribékek, mint amilyenekkel a Gyurcsány-rezsim próbálta megfélemlíteni az ellenzéket."
Ez pedig a 6249. számúból: "péntek délután és a rend őrei először udvariasan kérve, majd pedig a szükséges erőt törvényesen kifejtve megszüntették a törvénysértést és letartóztatták a törvénysértőket."

Hát, mit mondjak? Az én környezetemben, ismeretségi körömben ugyanazok a rendőrök szolgálnak!

Aztán: az én - biztosan sajátságos - jogértelmezésem szerint inkább törvénysértés az autók felgyújtása, felborogatása; a rádió székházának elfoglalása, büféjének kifosztása, az épület megrongálása, gyújtogatása; a rendőrök inzultálása, megtámadása; valamint a kordonbontás, mint a pénteki ellenzéki demonstráció.

És mégis: kik kerültek a Gyorskocsi utcába??! Szabad válaszolni! Melyik rezsim inkább a rendőrállam??
Ja! A rendőrök 2006-ban is felszólították az embereket a helyszín békés elhagyására, a törvénytelenség megszüntetésére. Akkor lehet, hogy a rend őreiben mégis ugyanazokat az embereket tisztelhetjük? Ebből viszont az következik, hogy a "békés" demonstrálók egy részének másra is(!)felhatalmazása volt anno!
EGY CSEPP DIKTATÚRA !!!

#6252 Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-26 16:58

#6249: - Re:  ORBÁN TAKARODJ,   ITT AZ IDŐ !!!             - "törvénysértés történt péntek délután" -     -NO FENE, AZ TÖRVÉNYSÉRTÉS,  HA ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK ÉS  AZ EX-MINISZTERELNÖK JELENLÉTÉBEN PÁR EZER MAGYAR EMBER ÁLLDOGÁL A PARLAMENT ELŐTT, MAXIMUM AZ  ÉRKEZŐ NÉPNYÚZÓK AUTÓVAL VALÓ BEJUTÁSÁT GÁTOLVA, -MOSOLYOGVA SZÉPEN BESÉTÁLTAK. ENNYI VOLT !!!      -A 2006-BAN TÖRTÉNT GYÚJTOGATÁSOK, BETÖRÉSES LOPÁS (MTV), RIA-RIA-HUNGARIA ÓBÉGATÁSOK, ÉJSZAKAI RANDALÍROZÁS,  MAJD A REND ŐREINEK KŐVEL VALÓ DOBOLÁSA, TÖRÉS-ZÚZÁS VISZONT törvényes éjszaka volt.   PÖCSIKE, JÖN MÉG KUTYÁRA A DÉR, MÁR KETYEG A VEKKER !!!  RÖVID UTASBAN ELTAKARODIK A  MOCSKOS, NÉPSANYARGATÓ  -GAZDAGOKAT TÁMOGATÓ-  ANTIDEMOKRATIKUS, HAZUG SÖPREDÉK.  - NEM LESZNEK MEGSZORÍTÁSOK, ADÓCSÖKKENTÉS LESZ,  EHHEZ KÉPEST CSAK MEGSZORÍTÁSOK VANNAK ÉS A SZEGÉNYEBB RÉTEGNEK, A KISKERESETŰEKNEK AZ ADÓCSÖKKENTÉS VALÓJÁBAN ADÓEMELÉS, MERT A BORÍTÉK VÉKONYABB JÓ PÁR EZERREL AZ ADÓJÓVÁÍRÁS KIVEZETÉSE MIATT,  -NA,  EZ LANDOL A GAZDAGOK BANKSZÁMLÁJÁRA, A 16 %-OS ADÓKULCCSAL.  SZÉGYEN S GYALÁZAT !!!  TOVÁBBÁ  CCA. 15-20 FÉLE ADÓEMELÉS SÚJTJA AZ ORSZÁG LAKOSSÁGÁT,  AMIT NYÍLVÁN A KISPÉNZŰEK SÍNYLENEK MEG ÚGY ISTEN IGAZÁBÓL.  ENNEK TÖRVÉNYSZERŰ KÖVETKEZMÉNYE  A DIKTÁTOR ÉS BAGÁZSÁNAK  ELZAVARÁSA,  MERT, MINT MINDIG,  MOST IS IGAZ,  HOGY A NÉP AZ ÚR !!!!!  (LEHET, HOGY TI EZT NEM ÍGY TUDTÁTOK ???!!!

filiszteus

#6253 Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-26 18:54

#6252: EGY CSEPP DIKTATÚRA !!! - Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

Sajnálatos, hogy még csak a nagybetűket ismered.  A dolgozók iskolájában vagy 1. osztályos?

Majd kérjél meg valakit, hogy felolvassa neked, amit írtam kisbetűvel:

kedvenc ávósaid 2006-ban azokat is agyba-főbe verték és lefújták könnygázzal, akik csak annyit tettek, mint most ezek a hős LMP tagok.  2009-ben az Erzsébet téren senki nem borogatott autót, senkio nem dobálta rendőröket és még az autók haladásá tsem akadályozták, mégis közelről lefújták a demonstrálókat paprika spray-vel és hátracsavart kézzel vezették el őket, köztük egy párt elnökét is. Persze tudjuk, hogy Ti ennek örültetek, de próbáljátok félretenni az érzelmeket és némileg arányosan szemlélni a történteket.

eSzeL

#6254 hehehe

2011-12-26 21:35

Gyurcsánynak nem koncepciós eljárásban a helye. Egyrészt arra nincs szükség, elég ha kiderülnek róla az igazságok, másrészt én inkább egy kőbányát javasolnék neki és 1 csákányt. :-)
EGY CSEPP DIKTATÚRA !!!

#6255 Re: Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-26 22:09

#6253:  " PRÓBÁLJÁTOK FÉLRETENNI AZ ÉRZELMEKET ÉS NÉMILEG ARÁNYOSAN SZEMLÉLNI A TÖRTÉNTEKET"

AZ ERZSÉBET TÉREN LAKOM !!!  PÁHOLYBÓL LÁTTAM AZ ESEMÉNYEKET,  ÉS ÚGY MEGRENDÜLTEM,  HOGY AZÓTA CSAK A NAGYBETŰKET ISMEREM FEL NÉHA.   FIGYELMEDBE AJÁNLOM A TŐLED IDÉZETT NAGYBETŰS SORT !!!   ÉN VISZONT CSAK ISMÉTELNI TUDNÁM A FENTI KOMMENTEMET,  DE MIVEL AZ ESEMÉNYEKRE  NEM EGYFORMÁN EMLÉKEZÜNK, NINCS ÉRTELME A KOMMUNIKÁCIÓNAK, - EGYÉBKÉNT IS FOGYTÁN A NAGYBETŰK.

ketyeg Orbánék órája !!!

#6256 DEMOKRATIKUS MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT !!!!!

2011-12-26 23:25

#6255:  Madarat tolláról, embert a barátjáról:  Viktoria- ria-ria-hungária !!!

Mi is a Belvárosban lakunk, jobb nem beszélni az akkori történésekről, egy csatatér volt az egész környék. Ezek az ilyen eseményekben jártas  fociszurkolók  "kitettek magukért",  ahogy szoktak a Fradi pályán, majd hazafelé az utakon, járműveken, ha öröm, ha bánat éri őket.  Én a farkuknál fogva dobáltam vóna mindet a Dunába egy kis józanításra, ha olyan lennék, mint ők meg a felbújtójuk. Ezek dirrekt a rendbontásra lettek odavezényelve,  egyrészt,  mert ahhoz értenek, másrészt pedig bármikor kaphatók rá.  Ez a társadalomnak a legaljább rétege, iskolázatlan, buta, bunkó csürhe.  Én mindenesetre nem szövetkeznék ezzel a csőcselékkel, még hólapátolásra, WC kotrásra sem alkalmaznám őket !!!!!  Embere válogatja.


Vendég

#6257 Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-27 12:51

#6252: EGY CSEPP DIKTATÚRA !!! - Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!! 

 Már kezdem azt hinni, hogy Orbán valóban igazat mondott a 2010-es választások előtt: adócsökkentés, jobblét, stb. Meg is valósította: a jómódú haveroknak. Azt is mondta, hogy Ő soha nem hazudik: ezt feltételezve az a következtetés vonható le, hogy: ORBÁN VIKTOR, MAGYARORSZÁG JELENLEGI MINISZTERELNÖKE SZÁMÁRA MAGYARORSZÁGON CSAK ÉS KIZÁRÓLAG JÓMÓDÚ EMBEREK ÉLNEK, MINDENKI MÁST KIZÁR AZ EMBEREK KÖZÜL, TEHÁT LEHETNEK RABSZOLGÁK, ALATTVALÓK, VAGY EHHEZ HASONLÓK, AKIKKEL NINCS DOLGA, TEHÁT SZÁMÁRA ÉRDEKTELENEK. A viselkedése mindenképpen ezt támasztja alá.

lánc, lánc eszterlánc.....

#6258 Re: Re: ketyeg Orbánék órája.....

2011-12-27 14:54

#6254:  - hehehe, tik tak, tik tak...

Zorbán papa kőbányáira gondolsz ??  Igen, milliárdos lett  id. Zorbán párttitkár elvtárs, és hálából arra azért jó szívvel gondol, aki a szülőatyja volt: a szeretett MSZMP-re !!   A csákányt a fia és bagázsa számára tartogatja, mert azok mégiscsak közelebb állnak a szívéhez, nem akarhatja, hogy majd egy idegen bányában rohadjanak meg a melóban, akik az ő számára az állami megrendeléseket biztosították a közúthálózat fejlesztésénél.   Kéz kezet mos, a protekció protekciót szül és kész a  korrupció !! (Milyen egyszerű a képlet,  egy kis közös kézmosás, vazze) !!


Vendég

#6259 Re:

2011-12-27 18:35

#6251: -

Természetesen nem cserélték le a közrendőröket, te igazán undorító büdöskomcsi féreg.  Csak a rendőrök nyilván és általában úgy viselkednek, ahogy a feletteseik elvárják tőlük.


Vendég

#6260 Re:

2011-12-27 18:38

#6251: - Melyik rezsim inkább a rendőrállam??

Természetesen a Gyurcsány-rezsim, te igazán förtelmes büdöskomcsi patkány. Ez viszonylag elég jól dokumentált.


Vendég

#6261 Re: Re:

2011-12-27 19:50

#6260: - Re:  

Dokumentálni lehet bármit, -erről is híres ez a rezsim -, a tények attól még tények maradnak! /ld. Gyorskocsi utca; lelkész vágja fejbe aktatáskával a képviselőtársát / Naaa.... felénk te ne büdöskomcsizz! Rossz az irány! Rájöttél végre?


Vendég

#6262 Re: Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-27 21:15

#6253: filiszteus - Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!! 

 Ne pöcsikézz, csak azért ír nagybetűvel, hogy a 18 dioptriás dzemüvegeden át el tudd olvsni.


Vendég

#6263 Re: hehehe

2011-12-27 21:16

#6254: eSzeL - hehehe 

 Én meg neked ugyanazt.


Vendég

#6264 Re: Re: Re:

2011-12-27 21:18

#6261: - Re: Re:  

 Hogy jött volna rá, elmúlt a szeretet ünnepe, ő pedig egy állat maradt.

filiszteus

#6265 Re: Re: Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-27 22:00

#6262: - Re: Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

Én még csak elvagyok valahogy a 18 dioptriás szemüvegemmel, de neked elég szar lehet, hogy mindig kell valaki, aki felolvassa az írott szövegeket. A foximaxin megtaníthattak volna legalább írni, olvasni!


Vendég

#6266 Re:

2011-12-27 22:19

#6251: -

Én már sok mindent megéltem, de ilyen gyalázatos kormányzást soha nem tapasztaltam. Itt az idő, hogy ezek a népnyúzók elhuzzák a belüket a fenébe. Orbán, hol az egymillió munkahely? Az egészséges ember sem tud munkát találni, mit akarsz a nyomorékoktól? Itt az ideje, hogy "munkát - kenyeret" kérjünk. Az Orbán asztala biztos bőséges, a becsületes ember meg megfagy a saját lakásában, már ameddig van neki. Van még valaki aki, ezeknek a "szemeteknek" hisz. Már nem tudnak tőlünk elvenni semmit a sza... alsónemün (mert már papirra sem telik) kivül semmit, csak az életünket. Magyarok ébredjetek már fel!!!!!

EGYMILLIÓ MUNKAHELY !!!
Vendég

#6267 Re: Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-27 22:34

#6265:    NAGYSZABÁSÚ KÖZMUNKAPROGRAM KERETÉBEN: MINDENKINEK TESTRESZABOTT MUNKÁT !!!

HA  MÁR CSAK VALAHOGY VAGY EL A 18 DIOPRIÁS SEGÉDESZKÖZÖDDEL IS,  MIÉRT NEM MONDASZ LE A BEIROGATÓ MEGBIZATÁSODRÓL,  INKÁBB VÁLLALD ZORBÁN VAKVEZETŐ KUTYÁJÁNAK  SZ@RATÁST A DUNA PARTON.

egy rendvédelmis

#6268 Re: Re: Valóban nem cserélték le a közrendőröket !

2011-12-27 23:37

#6259: - Re: "a rendőrök általában úgy viselkednek, ahogy elvárják tőlük"

No, kérem ez nem egészen így van.   Munkakezdéskor eligazítás és általában parancsra cselekszünk.   Akcióban a csoportvezető felméri a helyzetet, majd ezt követi a helyszíni eligazítás és parancs, ami jelen esetben az autóbejárót elálló országgyűlési képviselők helyszínről való eltávolítása volt, különös tekintettel Gyurcsány miniszterelnök úr személyére vonatkozóan, akit  bilincs nélkül kellett előállítani, majd 1-2 órán belül szabadon engedni.   A 2006-os tüntetéssorozatkor is ezt kellett volna tennünk, de ott nem békés tüntetőkkel találtuk szemben magunkat és, ami elhangzott az eligazításon, az a gyakorlatban -rajtunk kivül álló okok miatt- nem volt végrehajtható.  Ott sajnos  olyan erőteljes ellenállásban és támadásban volt részünk, mint előtte és szerencsére azóta sem.  A felszólításokra fittyet hánytak.  Más egy békés, nyugodt környezetben, mint ennek az ellenkezőjében inzézkedni.  Nem kívánom egyiket sem senkinek, azt sem, amikor egy miniszterelnököt kell előállítani,  de azt végképp nem, amikor kockakövekkel és egyéb súlyos tárgyakkal dobálják a rendőrt, azért,  mert fel kell oszlatnia egy törvénysértő  tömeget.  Részemről még annyit, hogy ez a feladatom, a munkám, valamint a hazám szolgálata, amiért százezer forint fizetést kapok havonta.

filiszteus

#6269 Re: Re: Re: Valóban nem cserélték le a közrendőröket !

2011-12-28 00:11

#6268: egy rendvédelmis - Re: Re: Valóban nem cserélték le a közrendőröket !

Móczár Péter hány kockakövet vágott hozzátok? Révész Máriusz hány molotovkoktélt dobott felétek?

 


Vendég

#6270 Re: Re: Re: Re:

2011-12-28 00:47

#6264: - Re: Re: Re:

Te maradtál állat, te undorító büdöskomcsi patkány vagy...  féreg ... vagy tetű.

Mindegyikkifejezés jól illik rád, te gennyes hulladék.

EGY CSEPP DIKTATÚRA !!!

#6271 Re: Re: 18 DIOPRIÁVAL VAJON EZT LEHETETT LÁTNI ???

2011-12-28 01:01

#6269:  MENNYI KOCKAKÖVET ÉS MOLOTOVKOKTÉLT DOBOTT A RENDŐRÖKRE A -FIDESZ ÁLTAL 2 MILLIÓRA BECSÜLT- PÁREZRES RANDALÍROZÓ CSŐCSELÉK ???

AZT HISZEM ANNAK SE SZERI SE SZÁMA !!!  VAJON HÁNY AUTÓT, KUKÁT  -ÉS AMI AZ ÚTJUKBA KERÜLT- GYÚJTOTTAK FEL ???  HÁNY KIRAKATOT, LAKÁS ABLAKÁT, AJTAJÁT TÖRTÉK BE ???   HÁNY EMBER ESTÉJÉT, ÉJSZAKÁJÁT TETTÉK TÖNKRE, ÉS HÁNY GYERMEKET, IDŐSET RÉMÍTETTEK MEG A VIKTORIA-RIA-RIA-HUNGÁRIA CSOPORT JELES KÉPVISELŐI. ÉN IS AZT MONDOM, HA ÉN OLYAN LENNÉK, MINT EZ A CSÜRHE, A F@RKUKNÁL FOGVA LÓBÁLTAM VOLNA A DUNÁBA ŐKET EGY KIS KIJÓZANÍTÁSRA.  DE, HA A BÉKÉS LMP-S AKCIÓ SORÁN ILYEN INZULTÁCIÓK TÖRTÉNTEK VOLNA,  AKKOR AZOKAT IS. - MIÉRT VAN EKKORA KÜLÖNBSÉG E KÉT TÁBOR TAGJAINAK VISELKEDÉSE KÖZÖTT ???  AKI TUDJA, MONDJA MEG !!!  KÖSZÖNÖM.

Tudtad ??

#6272 - Aki állatként látta meg a napvilágot, akként is pusztul el...

2011-12-28 01:14

#6270: - Re: Re: ...ez a világ sora, nincs mit tenned !!

Ja, bocs, te nem állat maradtál,  te az voltál, vagy s leszel !!

Vakvarjúnak !!!

#6273 Re: Re: Egy különbség azért van: ketyeg Orbánék órája !!!

2011-12-28 01:33

#6265: filiszteus -    Re: Re: Vakvarjú, remélem süket nem vagy, mert sajnálnám, ha nem hallanád:   tik tak, tik tak !!!

Minek írni, olvasni ???   Éppen elég, ha látjuk az órát s halljuk, hogy :  tik tak, tik tak  !!!

filiszteus

#6274 Re: Re: Re: 18 DIOPRIÁVAL VAJON EZT LEHETETT LÁTNI ???

2011-12-28 11:06

#6271: EGY CSEPP DIKTATÚRA !!! - Re: Re: 18 DIOPRIÁVAL VAJON EZT LEHETETT LÁTNI ???

Ha az LMP akciója közben a szomszéd utcában baloldali punkok molotovkoktélt és kockaköveket dobáltak volna és erre való hivatkozással a rendőrök eltörik Karácsony gergely lapockáját is, ahhoz mit szóltál volna?

Aztán lehet még cifrázni. Az milyen lett volna, ha másnap a parlamentben kormánypárti képviselők humorizálnak egy kicsit Karácsony bekötött fején?

FOGJÁTOK MÁR FEL AGYATLANOK, HOGY A RANDALÍROZÓ FOCIHULIGÁNOK TETTEI NEM JOGOSÍTOTTÁK FEL A RENDŐRÖKET, HOGY MINDENKIT ÖSSZEVERJENEK, AKIT AZ UTCÁN ÉRTEK!!!!

EGY CSEPP DIKTATÚRA !!!

#6275 18 DIOPRIÁVAL VAJON EZT LEHETETT LÁTNI, ÉS EGY AGYSEJTTEL FELFOGNI, (HA ÉPPEN NINCS TÖLTŐN) ???

2011-12-28 13:52

#6274: filiszteus - Re: Re:   A BALOLDALIAK  -AZ EDDIGI TAPASZTALATOK SZERINT-  VALAMIÉRT, MINTHA NEM SZERETNÉNEK MOLOTOVKOKTÉLT ÉS KOCKAKÖVET DOBÁLNI A RENDFENNTARTÓKRA ÉS MÁSRA SEM !!!

MIÉRT VAN EKKORA KÜLÖNBSÉG A KÉT TÁBOR TAGJAINAK VISELKEDÉSE KÖZÖTT ???   AKI TUDJA, MONDJA MEG !!!  (MAGÁNVÉLEMÉNY:  HA TUDOM, HOGY A SZIMPATIZÁNSAIM EGY RÉSZE  -FINOMAN FOGALMAZVA-  NEM NEVEZHETŐ BÉKÉS TÜNTETŐNEK, NEM TARTOK NAGGYŰLÉST,  DE LEGALÁBBIS AZON NEM TÜZELEM FEL ŐKET.)  EGYÉBKÉNT MI A BELVÁROSBAN LAKUNK ÉS SEMMIFÉLE ATROCITÁS NEM ÉRT BENNÜNKET A RENDŐRÖK RÉSZÉRŐL, AMINT A BOLTBA VAGY HAZAFELÉ LÉPKEDTÜNK A JÁRDÁN.  ÚGY GONDOLTUK, HOGY KERÜLJÜK A HÁBORÚS HELYZETET, AHOL  "MINDENKI MINDENKIT"  PÜFFÖLT,  AHOGY AZ A HÁBORÚKBAN LENNI SZOKOTT...  -SAJNOS, EZÉRT IS KÖVETELTEK MINDIG ANNYI ÁRTATLAN EMBERÁLDOZATOT IS.        JOBB A BÉKESSÉG !!!