Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Nem, sajnos egyáltalán nem biztos, hogy el fogják ítélni Gyurcsányt.
Itt van például a tegnapi ítélet: a sukorói telekpanama másik főszereplőjét, Joav Blumot felmentette elsőfokon a bíróság a közokirat-hamisítás vádja alól, mert "tévedésben volt, nem tudott magyarul és nem ismerte a jogszabályt"
Ezzel persze csak ennyi baj van:
1/ A jogi karon talán első órán tanítják azt az alapelvet, hogy "a törvény ismeretének hiánya nem mentesít a következmények alól"
2/ Blum ügyvédje biztosan jól tud magyarul. (Mellesleg maga Blum is kiválóan beszél magyarul.)
Na, hát ha ilyen bíró elé kerül, akkor felmenthetik Gyurcsányt. Persze Blum ügyében sem ez a végső szó és Gyurcsány ügye is végig fog menni az összes bírósági szinten.
Vendég 2102
Nagyon jó,hogy pontosan tudod,Blum kiválóan beszél magyarul.Nyilván személyes ismeretség alapján állapítottad meg.Sajnos,nem mindenkinek van erre lehetősége,örülj annak,hogy neked volt.
Vendég 2105
Kristálytiszta logika,világos érvelés,ez az igazi,mindent eldöntő válasz.Ha nincs más érv,sértegetés.Ismerős.
Re: Vendég 2102
#2108: misimókus - Vendég 2102
Onnan állapítottam meg, hogy Blum jól tud magyarul, hogy láttam egy vele készült felvételt.
Re: Vendég 2105
#2109: misimókus - Vendég 2105
Nem sértés volt. Ténymegállapítás.
" Arra kérem a Parlamentet, hogy adjon ki az ügyészségnek"
"Ahogy korábban ígértem, lemondok mentelmi jogomról. Arra kérem a Parlamentet, hogy adjon ki az ügyészségnek - írja a volt kormányfő"
http://nol.hu/belfold/gyurcsanyt_meggyanusitottak__nem_ker_mentelmi_jogabol
A Solyóm perben elitélték életfolytiglanra. De szerencsére az a rohadt sztalin megdöglött és ezután kiengedték a börtönből.
Re:
De Gyurcsány nem lesz koncepciós per áldozata. Ő törvényesen elítélt bűnöző lesz.
Re:
És ha a ti petíciótok, akkor mi van? És kit kérleltek? A "törpét"? :D :D :D
Szajkózzzuk mi is az olyan emberről aki azt mondja: "MEGTANULTAM, HOGY HA VALAKINEK LEHETŐSÉGE VAN A RIVÁLISÁT VAGY ELLENFELÉT MEGÖLNI AZ NEM HABOZZON, TEGYE MEG"-ezek Orbán szavai!
| This discussion has been closed. |
Csak annyit hogy fogjunk össze mig nem késő!
Egységben az erő, védjük meg Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úrat,
nehadjuk hogy a szemünk láttára az éhes híénák széttépjék!!!!!!!!!