Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: dben és soha nem mertél névvel beírni...:))
Re: Re: Re:
Hi-hi: ez tényleg nem jött be, ha ennyire örülsz a hírnek....A Demokrácia dicsőségére!!! Legalább megpróbálom szégyelleni magam.....
Tóth Andor
Re: Re: Re: Re:
Ne szégyelld magad, nincs miért. Elmondtad a véleményedet ennyi.. és hát.. mondjuk úgy, hogy a nevetésem kissé keserű..épp a demokrácia miatt, amely megdőlni látszik:(
Re: Re: Re: dben és soha nem mertél névvel beírni...:))
#1578: - Re: Re: dben és soha nem mertél névvel beírni...:))
Te egy exhibícionista szadeszkretén barom vagy. Klinikai eset. Tök mindegy, hogy mi az én nevem, mert nem vagyok olyan ismert futóbolond, mint te, aki mindig ugyanazokat az eszement f..ságokat hányja be mindenhova kb. 10 éve és folyamatosan azzal henceg mindig és mindenhol, hogy mi a neve, hol lakik és hányszor tiltották ki a Magyar Nemzet fórumáról. Ja, meg a Petőfi rádióba, vagy hova, is sikerült egyszer betelefonálnod, te szánalmas nyomorék. :))
John F Kenedi egy magányos gyilkos áldozata lett, DE nem folytathatta... Mi lenne HA MI?...megúszhatnánk az új "bebetonozott 40 évet"!
Re: Re: Re: Re: dben és soha nem mertél névvel beírni...:))
#1585: - Re: Re: Re: dben és soha nem mertél névvel beírni...:))
:)
Én ugyan mindig a szocikra szavaztam..de ettől még te egy kis beszari vagy s gyáva aki még a saját vélemnyedet sem mered vállalni.
Re:
No, hát már megint Orbán meggyilkolásáról ábrándozik ez a haladó, europeer és miegymás baloldal...
Egyébként mi lenne? Az lenne, hogy nagyon, nagyon póruljárnátok. És Orbán utódja lenne a miniszterelnök.
Re: Re: Re: Re: Re: dben és soha nem mertél névvel beírni...:))
Re: Re: Re:
Nem hallottam róla , de akkor biztos akadályozták azt a közlekedést. :D Viszont nyilván megtarthatták volna a Népligetben vagy Felsőbivalynaszád legelőjén.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
lóban a kődobáló#1481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Valóban a tévé büfé forradalmárok _ Witner Mária néni szerint_ és a KRESZ táblával dobálók at nem vonják felelősségte