Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#10076 Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 18:07

#10055: - Re: Hát ez határozottan kínos! 

Szevasz, Filiszteus, alias büdöskomcsizó f...

filiszteus

#10077 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 18:30

#10073: plagimari - Re: Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

Szerintem nézd meg személyeskedés helyett. Persze, ha feltétel nélkül HINNI akarsz, akkor felesleges.

"Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!"

filiszteus

#10078 Re: Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 18:31

Vendég

#10079 Re: Re: Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 19:20

Lukrécia

#10080 Re: Re:

2012-04-28 19:23

#10052: egy GYF szimpatizáns - Re:  

Persze ez így van.

A büdöskomcsizó meg legyen büdöskomcsizó, de legyen férfi és vállalja. Ha érti, amit mondok, akinek szánom. Persze nem neked, ez természetes.

Vendég

#10081 Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 19:25

#10054: filiszteus - Hát ez határozottan kínos! 

Nem biztos, hogy a kettőt össze kéne, ill. lehet hasonlítani. Ezt Te nem értheted, más az értékrended.

Vendég

#10082 Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 19:26

#10055: - Re: Hát ez határozottan kínos! 

gusztustalan vagy, bárki vagy is. Az, hogy én tudom, ki vagy, már csak hab a tortán.

filiszteus

#10083 Re: Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 19:28

#10076: - Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

Sőt! A 10043, 10044, 10051 sz. hozzászólásokat sem én írtam, de minden szavával egyetértek. És, ha előbb jutok az információ birtokába, én is feltettem volna  ide.

Tudjátok, bármilyen furcsa ez számotokra, nem szokásom hazudozni.

Vilmos

#10084 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-28 19:30

#10041: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

MI VAN VELED LUKRÉCIA?!!! MIT HORDTÁL ÖSSZE, AZÉRT CSAK NEM IRTAD LE MA MÁR. DE NEM CSODÁLKOZOM, MERT LÁTOM MILYEN FÖRTELMET IROGATNAK IDE EZEK AZ ELMEBETEGEK. MAJD KIDERÜL MI IGAZ VAGY MI NEM? EZEK KÉPESEK MÉG TANUKAT IS VENNI, HOGY ELTUDJÁK TÁVOLITANI GYURCSÁNY FERENCET VALAHOGY. AZÉRT ISZOGATTUNK EGY KEVESET TEGNAP, DE HÓT JÓZANUL IS AZT IRTAM VOLNA AMIT IRTAM. SZIA.

Vendég

#10085 Re: Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 19:31

#10064: filiszteus - Re: Re: Hát ez határozottan kínos! 

Filiszteus, ezt te sem gondolhatod komolyan!

Egy jó van ebben a ma robbant, gerjesztett dologban. Kocsit helyre teszi a magadfajták nemi életét, legalább ez gyönyört okoz a magadfajtáknak.

plagimari
Vendég

#10086 Re: Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 19:33

#10066: Apáczai Cs. János - Re: Re: Hát ez határozottan kínos! 

Elévült a bűnöm, jöhet a következő. Pl. a héten két alkalommal nem kezeltem a jegyet a villamoson.

plagimari

#10087 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 19:36

#10077: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal 

Az információimat nem tőled kívánom beszerezni, vannak erre hitelesebb forrásaim is.

Vilmos

#10088 Re: Re: Re:

2012-04-28 19:46

#10049: filiszteus - Re: Re:

JÓL BESZÉLSZ TE, CSAK SOKAT ÉS MIND ÉNRÁM!!!!!  MULATÓS NAPOM VOLT ANNYI SZENT. DE ÉN NEM IS AKAROK SEMMIT ADNI A KULTURÁHOZ, MERT NEM VAGYOK ÍRÓ ÉS ZENESZERZŐ, HANEM EGY BELVÁROSI ÉTTEREM PINCÉRE. IGAZ, HOGY OTT CIGÁNYOK MUZSIKÁLNAK, DE NEKEM AZ IS TETSZIK. A DEMJÉNNEK IS VANNAK JÓ SZÁMAI, DE ATTÓL MÉG EGY ALKOHOLISTA VOLT. ÉN LÁTTAM UGY BEBAMBIZVA, HOGY VÉGIG HÁNYTA A BEJÁRATI RÉSZT!!!!!!

VÉGTELENÜL OSTOBA ÉS PRIMITIV TE MAGAD VAGY, HOGY IDE JÖSSZ E FÓRUMRA ÉS NAGYZOLSZ. IGENIS, HOGY KOVÁCS KATI DALAI IS VANNAK OLYANOK, MINT A DEMJÉNÉ!!!!! NEKEM MÉG JOBBAN IS TETSZIK, DE VÁLASZTANI NEM IGEN TUDOK, MERT AKKORIBAN OLYAN JÓ ZENÉSZEK VOLTAK ÉS AKINEK JÓ SZÁMA VOLT AZ NEKEM MINDEGYIK TETSZETT.

ÉLJ BOLDOGAN A JOBBOLDALIAKKAL!!!!!! VISZLÁT.

filiszteus

#10089 Re: Re: Re: Re:

2012-04-28 20:18

#10088: Vilmos - Re: Re: Re:

Most nem mennék bele abba, hogy Kovács kati nem tud énekelni, a mozgása, mint egy zsák krumpli, a külseje nézhetetlen. Viszont olyan sincs, hogy "a Kovács Kati dalai", mert egyetlen egyet sem szerzett. Ellentétben Demjénnel, akinek megszámlálhatatlan szép dala van. Az, hogy sokat ivott nem tudom mennyit von le a dalai szépségéből.

Jimi Hendrix kábítószer túladagolásban halt meg fiatalon. Attól már kevésbé zseniális az, amit alkotott rövid élete alatt?

Ráadásul Te veted ezt Demjén szemére, aki szakmai ártalomként, szintén gyakran néz a pohár fenekére? Mindegy. nem akarlak én meggyőzni, csak kissé felháborított a tegnapi hozzászólásod. Politikusok jönnek-mennek, eltűnnek a balfenéken, Demjén Rózsira pedig még sokáig fogunk emlékezni, akkor is, ha már nem lesz.

realista

#10090 Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

2012-04-28 23:19

#10089: filiszteus - Re: Re: Re: Re:

Nem szépségkirálynők vagy királyok az énekesek, a zeneszerzők vagy szövegírók, de még a színművészek sem. Hogy néz ki Demjén Rózsi? Akkor ő kész és le van írva? Vagy Ő így is jó? Ez egy elég érdekes álláspont. - Igaza van  Vilmosnak. Kovács Kati nem egy szépség, de én szeretem hallgatni őt is, Cinit is, Koóst, Kordát, Szécsi Palit, az Apostolt, Zoránt, Kóbort, Aradszkyt, Pressert és másokat is. Sőt, én szeretem a magyar nótát(!), akkor én már lehet, hogy utcára sem mehetek ki?

A Gyurcsányról pedig, légy szíves, akkor írjál majd litániákat, ha biztosan tudsz valamit! Addig, amíg a Hír TV és bandája mondja, addig olyan, mintha senki nem mondaná. De ezt neked is kellene tudnod. Csak, aki szívesen összetéveszti  a vágyálmait a valósággal, annak lehet, hogy igen finom, hogy bosszanthat másokat. Mondhatnám: úriember, de nem mondom.

Javaslom, hogy ne igyál előre a medve bőrére!

filiszteus

#10091 Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

2012-04-29 00:12

#10090: realista - Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

Valóban nem a külső a lényeg. Az csak a bónusz Kovács Kati gyenge énektudásához. Te még írásba is adod, hogy szereted: Koóst, Kordát, Aradszkit? Én biztos eltitkolnám. De nekem tényleg kiütéseim lennének az illetőket hallván.

Lehet, hogy Te még Zámbó jimmyt is kedvelted?

Én nem írok ódákat Gyurcsányról, pusztán megnéztem egy videót, amiben ő maga elismert bizonyos tényeket és mivel ő sohasem hazudik, hittem neki. Csak nem akarod őt meghazudtolni?

realista

#10092 Re: Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

2012-04-29 00:44

#10091: filiszteus - Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

Zámbó Jimmy helyett Gyurcsány Ferencet kedvelem.

Viszont az életem két legkedvesebb dalát Aradszky és Korda énekelte. Bár legtöbbször egy Lajoska nevű zenésztől hallottam.

Én nem szoktam senkitől kiütést kapni szerencsére.

Gyurcsánnyal kapcsolatban, ha majd megismerem az összes tényt, akkor tudok róla beszélni.  Addig is jó éjt!

filiszteus

#10093 Re: Re: Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

2012-04-29 00:58

#10092: realista - Re: Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

Gyurcsány Ferenc mit énekelt? Őt még nem hallottam. Azt hittem, hogy táncos.

Vendég

#10094 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

2012-04-29 01:07

#10093: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

Gyurcsány Ferenc politikus és ugyan nem hallottam énekelni, de minden bizonnyal abban is tökéletes.

egy GYF szimpatizáns

#10096 LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-29 02:03

Megvártam, amíg föltették a műsort: 16:00-kor Sport1 Barcelona 500 döntő.

Ott van a két kedvenc énekesemtől a két legkedvesebb számom. Ha véletlenül nem tetszik, légy szíves, tartsd meg a véleményedet! - Most mondja Sanyi, hogy azelőtt Ő sem hallott róluk. Mondtam neki, hogy rólam sem, mégis itt vagy... és 2002-ben volt szerencséd eleget hallgatni, akkor miért nem szóltál?  Most már ez van.  Jóccakát!

Ui.: Ja, télleg, megyünk a telekre.

Kovács Kati - hívő
Vendég

#10097 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-29 05:21

#10089: filiszteus - Re: Re: Re: Re:  

Kovács Kati 66 éves, a korához képest a mozgása egyáltalán nem egy zsák krumpli. Amúgy a feladata nem a színpadon ugrálás, hanem a színpadon éneklés, amelyet maradéktalanul teljesít is. Hogy jó-e az énekhangja? szerintem nagyon jó, szerinted nincs is. Mindenkinek szíve joga megválasztani azt, hogy kinek az éneke tetszik, kinek a zenéje hallatán töltik el kellemes érzések, lesz jobb a hangulata. Én Kovács Kati számait hallgatva jól érzem magam, Téged irritál. Van nyilván olyan énekes, akinek hangja hallatán feláll a szór a hátamon, Te meg elélvezel a gyönyörtől. Ez mind szubjektív, éppűgy, mint a politikusok szeretete vagy útálata. Az jó dolog, hogy a rádió, televízió és más hanghordozók feltalálásával feltalálták ama kapcsológombot is, melynek segítségével el, vagy ki lehet kapcsolni a készüléket és nem kell az útált személyt nézni, hallgatni. Tedd ezt Te is és ne, vagy csak csendben útálkozz.

még egy szimpatizáns

#10098 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

2012-04-29 05:36

#10094: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül. 

Ez így igaz, Gyurcsány Ferenc abban is tökéletes, én már hallottam énekelni. Nyilván Orbán Viktor a 80-as évek vége felé közös KISZ-táborozások alkalmával hallotta és azóta féltékeny rá.

L.

#10099 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-29 05:40

#10096: egy GYF szimpatizáns - LUKRÉCIÁNAK! 

Ez óriási volt. Sanyid nem unatkozik melletted.

filiszteus

#10100 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

2012-04-29 08:45

#10098: még egy szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Tiéd is egy álláspont, a sok közül.

Valószínűleg erről lehet szó. Szebben énekelte a "Bunkócska Te drága" c. örökzöldet.