Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Anonymous

#10176 Re: Re: ÉLJEN MÁJUS ELSEJE!!!!!

2012-05-01 19:23

#10173: Anti-Filiszteus - Re: ÉLJEN MÁJUS ELSEJE!!!!!

Hagyd rá, a Szigeten órákon át hangosbemondóval osztogatták a tudatmódosító szólamokat.

Anti - Orbán

#10177 Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 19:24

#10162: egy baloldali - Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde. 

 Maximálisan egyetértek minden szavaddal. Gyurcsány annyirya karizmatikus politikus, hogy amíg  politika színpadán lesz, addig fognak tőle az ellenfelei rettegni. Pedig nem rettegni kéne tőe, hanem együtt dolgozni vele.

Anti-Filiszteus
Vendég

#10178 Re: Re: Re: ÉLJEN MÁJUS ELSEJE!!!!!

2012-05-01 19:24

Anti-Filiszteus
Vendég

#10179 Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 19:35

#10164: - Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde. 

 Mi bizonyosodott be, te zombi? Az bizonyosodott be, hogy a sógora diplomamunkájával együtt eltüntették az övét is, hogy ne lehessen az ellenkezőjét bizonyítani. Az is bebizonyosodott, hogy néhány fajtársaddal együtt gondolkodásra képtelen zombi vagy, akit ha kivezényelnek, vezérürüvé válik és fújja azt, amit egy vezérürünek fújni kell. Erre én nem büszke lennék, hanem szégyellném, de nagyon. Óh, Istenem, te szerencsétlen, gondolkodásra képtelen senki!

Anti-Filiszteus

#10180 Re: Re: Re: ÉLJEN MÁJUS ELSEJE!!!!!

2012-05-01 19:39

#10176: - Re: Re: ÉLJEN MÁJUS ELSEJE!!!!! 

 Persze, igazad van, csak nehezen viselem a hülyéket. Megyek is, lenyugtatom magam.


Vendég

#10181 Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 20:12

#10179: Anti-Filiszteus - Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde. Mi bizonyosodott be,

Már beidéztem az eddig bizonyított tényeket. De csak a kedvedért, te nagyon ocsmány büdöskomcsi féreg,  íme, még egyszer:

1. A technikatanár szakon végzett ocsmány büdöskomcsi féreg Gyurcsány  pontosan ugyanazzal a címmel ("A Balaton-felvidék szőlészete és borászata") adta le szakdolgozatát Pécsett, mint 4 évvel korábban volt sógora, Rozs Szabolcs, aki földrajztanárként szerzett diplomát.


2. Az omcsány büdöskomcsi féreg Gyurcsányt bizonyíthatóan nem érdekelte sem a Balaton-felvidék, sem annak szőlészete, sem annak borászata.

3. Az akkori végzős technika szakos tanárok szakdolgozatai közül valamiért kizárólag ennek a förtelmesen büdöskomcsi patkány Gyurcsánynak az irománya tűnt el.

4. A dolgozat előkerült bírálata alapján a büdöskomcsi tetű Gyurcsány dolgozata lényegében megegyezik a volt sógor szőlészetről írott dolgozatának első 35 oldalával, amely csak a szőlészettel foglalkozik.


5. A büdöskomcsi féreg a címválasztása ellenére semmit sem írt borászatról, ahogy ezt a bírálat kifogásolja is.

6. A bírálatból megállapítható, hogy a mocskos büdöskomcsi féreg Gyurcsány 1984-es keltezésű dolgozata csak 1978-ig tartalmaz termeléssel kapcsolatos adatokat, pontosan úgy, ahogy 1980-ban beadott dolgozata is.

7. A rendkívül visszataszító büdöskomcsi féreg Gyurcsány azt állította, hogy akkori feleségének balatonfüredi házában írta dolgozatát, de a volt sógor szerint abban a házban egyáltalán nem voltak szőlészettel vagy borászattal kapcsolatos könyvek.

8. A módfelett ocsmány  büdöskomcsi féreg Gyurcsány dolgozatának bírálata pontos oldalszám-hivatkozásokat is tartalmaz, amely szerint „a 11. és 12. oldalon ellentmondásosan ír a Balaton vizének mikroklímát befolyásoló hatásáról.” A büdöskomcsi féreg volt sógorának, Rozs Szabolcsnak a 4 évvel korábbi dolgozatában a 11. és 12. oldalán is pontosan erről van szó, az ellentmondások pedig onnan származnak, hogy a volt sógor több szakértőtől is idéz a dolgozatban.

9. A 13. oldalon a bíráló azt hiányolta, hogy Gyurcsány - aki egy igazán visszataszító büdöskomcsi görény - nem adott teljes képet a nyári csapadékmennyiségről. Az sem lehet véletlen, hogy Rozs Szabolcs a diplomamunkájában, pontosan a 13. oldalon ugyanazt a hibát követte el: csak a téli, tavaszi és őszi csapadék mennyiségét írta le, a nyári kimaradt.

10. A bíráló felrótta azt is, hogy Gyurcsány - aki egy gennyes hazudozó büdöskomcsi patkány - nem ír arról, hogy az erősen lejtős területeken miként oldják meg vagy tervezik megoldani a talajvédelmet az erózió pusztító erejétől. Erre is megvan a magyarázat, hiszen Rozs Szabolcs sem fejtette ki ennek részleteit saját munkájában.

11. Az ocsmány büdöskomcsi patkány volt sógorának diplomamunkájában a 29. oldalon a rezisztens fajták telepítésének tervéről van szó, és ám hiányoznak nála az adatok. Ez volt a gond a  förtelmesen  büdöskomcsi patkány dolgozatával is, a bírálat szerint ugyanis Gyurcsány -  aki egy gennyes büdöskomcsi féreg - a „Rezisztens fajták telepítésének tervét említi, csak  "nem utal a  29.old./, hogy mire lesznek rezisztensek ezek a fajták. /lisztharmat, peronoszpóra, filoxéra, stb./.”

 

Itt vannak az eddig előkerült dokumentumok: http://mno.hu/belfold/bebukta-gyurcsany-ferenc-plagizalt-video-1072270

 

Remélem tudtam kicsit segíteni neked abban, hogy "mi bizonyosodott be", te nagyon ocsmány büdöskomcsi patkány.

Anti - Orbán, Anti-Filiszteus
Vendég

#10182 Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 20:33

#10181: - Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde. 

 Neked az MNO egyetlen állítása tény? Ez téged minősít, erre egyetle szót nem érdemes többet fecsérelni. Nekem pedig egyetlen állítás nem igaz, amit egy ellopott, elrejtett szakdolgozat meg nem mutatott pédányából állításként felhoznak. Mi az, ami nincs is? Jaj, Istenem, mekkora agyatok van? Istentelenül beszűkített benneteket a FIDESZ. Milyen tudatmódosítót öntöttek belétek? Csak azért kérdezem, hogy a közelébe se jussak és ne jusson egyetlen barátunk, szimpatizánsunk sem.

Nézz tükörbe, kit látsz?

Anti - Orbán

#10183 Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 20:39

#10181: - Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde. 

 Hogy te mekkora senkiházi vagy, azt elmondani nem lehet. Attól, hogy hetekre eltűntél, még nem felejtettünk el és nem szerettünk meg. Jóérzésű ember veled nem áll szóba, úgyhogy én ezt a pár mondatot is szágyenlem és ezennel nem folytatok semmiféle diskurzust. A Patkány rád nézve pozitív jelző, tehát nem is használom, te szarkupac.


Vendég

#10184 Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 20:43

#10182: Anti - Orbán, Anti-Filiszteus - Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

Nekem az eddig előkerült dokumentumok  a tények,  te módfelett ocsmány büdöskomcsi tetű. :D

De hát állítólag a gennyes büdöskomcsi kisistened perelni is fog...  Tehát akkor esetleg a bíróság is megállapíthatja majd ezeket a tényeket, mert a büdöskomcsi böszme ma úgy hőzöngött, hogy lepereli azok gatyáját, akik azt állítják, hogy ő plagizált... :D

Na jó, egészen nyilvánvalóan nem fog perelni ez a söpredék büdöskomcsi féreg.


Vendég

#10185 Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 20:45

#10182: Anti - Orbán, Anti-Filiszteus - Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde. Neked az MNO egyetlen állítása tény?

Ha esetleg tényleg nem vetted volna észre, te rendkívül ocsmány büdöskomcsi tetű, hogy ez sok-sok (szorosan összefüggő) állítás, nem pedig egy állítás.  :)  És mind bizonyított.


Vendég

#10186 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 20:56

#10184: - Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde. 

 Te büdöskomcsizós szarházi, veled értelmes beszélgetést senki nem tud folytatni, még filiszteus sem, hacsak magad nem vagy az, mint ezt már többen megállapították. Párszor védelmembe vettelek, kár volt. Jó éjt, megint sikerült a fórumot tönkrevágnod, kiszálltam, a továbbiakban kár ide bármit is írnod.


Vendég

#10187 Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 20:59


Vendég

#10188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 21:01

#10186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

A fene se akar veletek "párbeszédet folytatni", ti ocsmány büdöskomcsi férgek...  Ilyen értelmetlen és eleve lehetetlen dolgokkal nem foglalkozom. Elég nekem az, hogy szépen elkenem azt a rendkívül ocsmány és módfelett undorító, férges büdöskomcsi pofátokat, ti mocskos büdöskomcsi görények. :D

Ott vannak a tények, azok úgyis maguktól beszélnek.

Most pedig vegyük ennek a tetves büdöskomcsi féregnek a saját szavait, saját magára alkalmazva:

Nincs az a sajtó, ami meg tudná védeni a Demokratikus Koalíció elnökét attól az istentelen szégyentől, ami most rázuhan. […] Az elnök minden bizonnyal plágiumot követett el. Sajnálom, hogy azt kell mondjam, de ha igaz a gyanú, akkor lopott.

Az elnök erkölcsi bukása az eddiginél is nyilvánvalóbb lesz (ha persze ez egyáltalán lehetséges), hivatala végletesen és véglegesen eljelentéktelenedik. A baloldal híveire nehezen lemosható szégyen fog hullani, másképp mondom: mostantól ciki lesz baloldalinak lenni.

A főiskolai diploma megszerzésének alapvető feltétele az önálló munka. Ebben a dolgozatban az önállóságnak se híre, se hamva. Becsapta önmagát, úgy látom, becsapja a világot. […] Elementárisan zavarja, bántja a magyarok sokaságának a jóérzését. Azt mondják, hogy kérem szépen, nem lehet egy csaló a Demokratikus Koaliíció elnöke, nem lehet egy hazug ember a párt elnöke, nem lehet egy morálisan elfogadhatatlan ember a párt elnöke. […] Nem egy sokunk közül, hanem úgy tűnik, hogy silányabb, mint a legtöbb magyar. Ez baj. Nem lehet silányabb ember ennek a pártnak az elnöke, mint a legtöbb magyar. Mi fel akarunk nézni erre az emberre, nem lehet innentől kezdve.

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#10189 Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 21:35

#10183: Anti - Orbán - Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

Az ilyen embernek nevezett förmedvényekre szót nem érdemes vesztegetni, nem hogy még idegesíteni magad. Tedd azt, amit én teszek hónapok óta.  Ha el is olvasom az irományaikat, azt válasz nélkül hagyom, mert álláspontom szerint nem az a fontos mit írnak, hanem, hogy ki írja.

Hallottam Gyurcsány mai beszédét, e förmedvények erőlködése pedig hidegen hagy.

Elnézést, hogy beleszóltam a levelezésedbe.

Jó éjt.


Vendég

#10190 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde.

2012-05-01 21:44

#10189: egy álvidéki, aki vidéken lakik - Re: Re: Re: Re: Re: Gyurcsány Ferenc május 1-i beszéde. Hallottam Gyurcsány mai beszédét

Én is hallottam a lényeget:

"Mindenféle papírokkal engem nem lehet zavarba hozni"

 

 

Ezt ugyebár a volt sógorától lopott diplomamunkával kapcsolatos bírálói szakvéleményre értette, ld. fennt. (Meg talán még a visszavonandó főiskolai diplomájára is)

:D :D

 

Most pedig idézzük fel ismét látnoki szavait saját magáról, mert annyira telibe találta önmagát:

Nincs az a sajtó, ami meg tudná védeni a Demokratikus Koalíció elnökét attól az istentelen szégyentől, ami most rázuhan.

Az elnök erkölcsi bukása az eddiginél is nyilvánvalóbb lesz (ha persze ez egyáltalán lehetséges)...  A baloldal híveire nehezen lemosható szégyen fog hullani, másképp mondom: mostantól ciki lesz baloldalinak lenni.

... kérem szépen, nem lehet egy csaló a Demokratikus Koaliíció elnöke, nem lehet egy hazug ember a párt elnöke, nem lehet egy morálisan elfogadhatatlan ember a párt elnöke.

 

egymillió GYF szimpatizáns

#10191 Ilyen is létezik...

2012-05-01 23:05

Az Isten áldja meg már Önöket! Most vagy nem akarják, vagy tényleg nem értik? Gyurcsány Ferenc - úgy, ahogy van - egy két lábon járó "summa cum laude" minősítésű diploma.

Jó pihenést!

Vilmos

#10192 Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 01:25

#10191:  egymillió GYF szimpatizáns - Ilyen is létezik...

BÁR A PRÓFÉTA BESZÉLNE BELŐLED!!!!! SZERINTEM SAJNOS CSAK 300 EZER SZIMPATIZÁSUNK LEHET????!! DE LESZ EZ MÉG TÖBB IS, HOGY A IRIGYSÉGBE GEBEDJEN BELE EZ A JOBBOLDALI BANDA!!!!!!

GYURCSÁNY FERENC KIS UJJÁBAN TÖBB VAN, MINT EZEKNEK ÚGY AHOGY VANNAK ÖSSZESEN. ÉS KIK AZOK????  A MENNYISÉG A FONTOS ÉS MINŐSÉGBEN PEDIG SZ.RRÁ VERJÜK ŐKET!!!!! MÁR MOST!!!! EZÉRT POFFFÁZNAK ÖSSZE-VISSZA MINDENT!!!!! CSAK TÚL NAGY A LÓLÁB ÉS IGEN KILÓG!!!!! AHOGY SCHMITT PAJA BÁ BEDŐLT PONT AKKOR JUTOTT ESZÜKBE GYURCSÁNY DIPLOMÁJÁT KERESNI ÉS EDDIG MIÉRT NEM KERESTÉK. CSAK MOST, AHOGY MÁR ERŐSÖDIK EGY KICSIT A DK??????

EGYÉBKÉNT IGAZAD VAN, MERT GYURCSÁNY FERENC A LEGKIRÁLYABB POLITIKUS!!!!! EZ FELÉR HAT DIPLOMÁVAL IS. MILYEN ÉRDEKES ORBÁNNAK EGYBŐL KIADTÁK A DIPLOMÁJÁT????? CSAK A MIENKET LOPTÁK EL???? TISZTA HÜLYÉNEK NÉZIK EZEK A BALOLDALT, DE ERRE FOGNAK RÁQURNI NEM IS OLYAN SOKÁ. SZIA ÉS SZÉP ÁLMOKAT.


Vendég

#10193 Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 02:16

#10192: Vilmos - Re: Ilyen is létezik...

Dehogy lesz belőletek több, te fölöttébb ocsmány büdöskomcsi féreg... :D  :D :D  Jórészetek 70 és a halál között van már és utánpótlásotok szerencsére nem nagyon van  a fiatalabb korosztályokból. :)

Szóval megdöglötök  (remélhetőleg mielőbb!!) és akkor az MSZP-nek (meg persze a gyurcsányista szakadároknak is) végre annyi lesz már, ti visszataszító büdöskomcsi patkányok.

Ja, ha eddig esetleg nem tudtad volna, te ocsmány büdöskomcsi szoci nyugger patkány: a választásokon a leadott szavazatok száma dönt.

Lukrécia

#10194 Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 07:52

#10192: Vilmos - Re: Ilyen is létezik... 

 Szevasz, Vilmos!

Minden szavaddal egyetértek! A magyar jobboldal kínjában és tehetetlenségében egyik baromságot a másik után követi el. Ma még sajnos akadnak nem kis számmal olyan emberek, akik beveszik és elhiszik ezt a sok mocskot, amit a baloldalra, azon belül is elsősorban Gyurcsány Ferencre ontanak jobbról, de eljön majd az az idő, amikor az emberek többsége rájön arra, amit mi már rég tudunk és azt mondják, hogy ne tovább.

Rájönnek arra, hogy az ilyen primitív, gátlástalan, gonosz emberek, mint a büdöskomcsizó is, csak ártanak hőn szeretett oldaluknak, rájönnek arra is, hogy a sok választási ígéretből semmi nem teljesült, hazudtak mindenkinek és mindennek az ellenkezőjét teljesítik. Amikor már mindenki felélt minden tartalékát, a vezetők pénztárcája pedig továbbra is dagad, na, akkor talán jöhet a változás. A nép addig tűr.

Én a fórumot most már elhagyom, mert a feladatát teljesítette. Szereztem néhány virtuális barátot, ugyanígy ellenséget is. Sajnos nem ellenfelet, azzal nincs semmi bajom. Az ellenséget nem szeretem, azok számomra visszataszítóak. Szomorú, hogy ha nem akarok róluk tudni, akkor nekem kell lépnem. Most ez történik, büdöskomcsizó ellenségünk előkerült, még nagyobb és mocskosabb intenzitással kezdte el tevékenységét. Ebben én nem vagyok partnere. Felettébb furcsa, hogy amint büdöskomcsizó ellenség előkerül, Filiszteus ellenfél eltűnik. Ezen a jövőben nem kívánok rágódni, tegye helyre mindenki saját ismerete szerint.

Te barátom vagy pár fórumtárssal együtt. Szép napot mindenkinek.

 

realista

#10195 Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 09:07

#10193: - Re: Re: Ilyen is létezik...

Pontosítsunk: 60 és a halál közt! Az 70-ig pedig akár két választást is jelenthet.


Vendég

#10196 Re: Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 10:11

#10195: realista - Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

Jó, igaz. A felmérésekben tényleg 60+ kategória van.  De ezek mekkora része lehet 60 és 70 közötti?  A lényeg az, hogy az MSZP és Gyurcsány szavazótábora jórészt idősekből áll és nincs utánpótlásuk. :)

filiszteus

#10197 Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 10:33

#10194: Lukrécia - Re: Re: Ilyen is létezik...

Kikérem magamnak a sunyi célozgatást. Soha nem titkoltam a véleményemet a kedvencetekről, de nem utálok pusztán azért valakit, mert meg van vezetve, nem kicsit, de nagyon. Leírtam már néhányszor, hogy nem tekintek valakit attól még ellenfélnek sem, mert más a politikai szimpátiája.

Mit gondolsz, egész nap a neten lógok? ha feltűnik a kissé durva kifejezéseket használó fórumozó, akkor nekem rögtön, vele egyidőben egy elhatárolódó nyilatkozatot kell feltennem, hogy bizonyítsam, nem vagyunk egy és ugyanazok?

ha sértgetni akarnálak benneteket, mi tartana tőle vissza? Miért kellene más néven írnom?

Te mit szólnál ahhoz, ha lépten-nyomon gyanusítgatnálak mindenfélével?

Talán nem kellene politikusok iránti feltétlen hűségnek vezérelnie az életeteket! Én tagja vagyok a Jobbiknak, de ezzel együtt van bennem egy adag egészséges bizalmatlanság és kétely.

nyitott szemmel járok és látom, hogy immár 2 parlamenti képviselőnkről bebizonyosodott, hogy gazember.

Endrésik Zsoltot még akkor is gazembernek tzartom, ha igaza van Szegedi Csanáddal szemben, mert esküt tett a Szentkoronára, hogy visszaadja a mandátumát, ha a vezetőség visszahívja. Neki azonban nyilván fontosabb a zsíros képviselői tiszteletdíj, mint az önérzete.

Nem fogom neked többször bizonygatni, hogy csak a saját nicknevemen írok. Jogodban áll azt hinni, amit akarsz.

realista

#10198 Re: Re: Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 10:42

#10196: - Re: Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

Gyurcsány Ferenc szavazótábora egykorú vele és idősebbek.

Tudomásom szerint: most lépett 60 fölé az ország legnépesebb korosztálya,

majd őket követik ezek gyermekei, azaz a második legnépesebb tábor, akik még igen jól éltek.

Utána meg már kit érdekel? Gondolom, Gyurcsányt sem, ha csak nem örök életű?! (Még az is lehet, hogy az...)

filiszteus

#10199 Na itt a lényeg:

2012-05-02 10:58

Egy objektív tudósítás a baloldali majálisról:

http://index.hu/video/2012/05/02/felvonulok_kertek/

nem kell itt sértő szavakkal dobálódzni, elég megnézni ezt a videót, amit NEM A HÍRTÉVÉ KÉSZÍTETT

Vendég

#10200 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 11:04

#10198: realista - Re: Re: Re: Re: Re: Ilyen is létezik... Gyurcsány Ferenc szavazótábora egykorú vele és idősebbek.

No persze...    A módfelett undorító büdöskomcsi féreg Gyurcsány minden szeánszán , minden képen és felvételen a közönség jórésze agyhalott  szoci nyugger. :D :D :D