Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#10051 Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 12:27

#10050: - Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

Nincs az a sajtó, ami meg tudná védeni a Demokratikus Koalíció elnökét attól az istentelen szégyentől, ami most rázuhan. […] Az elnök minden bizonnyal plágiumot követett el. Sajnálom, hogy azt kell mondjam, de ha igaz a gyanú, akkor lopott.

Az elnök erkölcsi bukása az eddiginél is nyilvánvalóbb lesz (ha persze ez egyáltalán lehetséges), hivatala végletesen és véglegesen eljelentéktelenedik. A baloldal híveire nehezen lemosható szégyen fog hullani, másképp mondom: mostantól ciki lesz baloldalinak lenni.

A főiskolai diploma megszerzésének alapvető feltétele az önálló munka. Ebben a dolgozatban az önállóságnak se híre, se hamva. Becsapta önmagát, úgy látom, becsapja a világot. […] Elementárisan zavarja, bántja a magyarok sokaságának a jóérzését. Azt mondják, hogy kérem szépen, nem lehet egy csaló a Demokratikus Koaliíció elnöke, nem lehet egy hazug ember a párt elnöke, nem lehet egy morálisan elfogadhatatlan ember az párt elnöke. […] Nem egy sokunk közül, hanem úgy tűnik, hogy silányabb, mint a legtöbb magyar. Ez baj. Nem lehet silányabb ember a párt elnöke, mint a legtöbb magyar. Mi fel akarunk nézni erre az emberre, nem lehet innentől kezdve.

egy GYF szimpatizáns

#10052 Re:

2012-04-28 12:51

#10048: Lukrécia -

Lukrécia, a családomban senki nem volt képben tegnap, nem csak én. Végülis ennek örülni kellett volna, és ma már örülök is, hogy ilyen emberek vesznek körül, így legalább a gané nem fér hozzánk.

Annyira nem híreszteltem, de Apám évente több tízezer forintot küldött a Fidesznek, a tőlük kapott sárga csekken, de az Ő szájából még soha egyetlen MSZ(M)P-t elmarasztaló szót sem hallottam. Eccer a kis jóképűm istenítette neki Fletót, amire apám azt mondta "ó, Bébikém, mit akarsz azzal a táncoslábúval?".  Ennyi.  Egy férfi az legyen férfi!

"A krumplistészta meg krumplistészta."

Csocsi.

filiszteus

#10054 Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 13:28

Csak egy köztársasági elnök számára tilos a plágium. Miniszterelnöknek szabad. Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek.

Vendég

#10055 Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 14:04

#10054: filiszteus - Hát ez határozottan kínos!

Amiket a Schmitt-ügyben mondott pedig - ha ez lehetséges - még ennél is kínosabbak...

No de persze hívei, ezek az igazán undorító büdöskomcsi férgek nem zavartatják magukat ilyen apróságokon. :D :D :D

filiszteus

#10056 Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 15:57

#10047: Lukrécia - Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

Képzeld nem voltam anonym filiszteus. Én is ebből a beírásból értesültem a fejleményekről és utánanéztem. A Hírtévé videó linkjét én raktam fel. Mi köze ennek ahhoz, hogy te bizalmas információkat árultál el magadról, ahogy én is megtettem nem egyszer.  Rokonaink nekünk ezek a politikusok? de ezzel együtt ÉN MINDENT FILISZTEUS NÉVEN ÍROK! Fogd már fel légy szíves!

És hozzá kell lassan szoknotok a gondolathoz, hogy a kedvencetek szakdolgozatát Rozs Szabolcs írta és négy évvel később ugyanazzal a címmel beadott ő is egyet, amit most nem találnak. Ha nem hisztek a Hírtévének, akkor hallgassátok meg az interjút Fletoval, ahol ezt nem is igen tagadja.

na, ne...

#10057 Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 16:40

#10050: - Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal 

Én nem hallottam, hogy Gyurcsány bárkinek ilyet nyilatkozott volna. Pont a HÍR TV-nek? na, ne...

baloldali

#10058 Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 16:43

#10051: - Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal 

Majd ha a jobboldaliak elismerik azt a sok mocsokot, amit okoztak és okoznak az  országnak, ha elismerik vezetőik gazságait, na, akkor majd gondolkodni fogok azon, hogy szégyen-e az a  sok mocsok, amit Gyurcsányra öntenek 8 éve folyamatosan és nem szégyellik magukat, sőt, büszkék rá. Gyurcsány 6 általánossal többet ér, mint Smittpali az 5 nyelvvizsgájáéval, meg a magyar anyanyelvével, amelyben 2 szót nem tud 6 helyesírási hiba nélkül leírni. Ha igaz az, amit most egy nagyon tisztességes lihegő falka felkutatott, kiknek sok pénzért egyetlen feladatuk más lejáratása, én akkor sem fogom elhinni, amíg Gyurcsány Ferenc nem személyesen nekem fogja elmondani, hogy mi és hogyan történt. Az, hogy a RÉMHÍR-TV mit lapátol össze hír címén, egyáltalán nem érdekel.

Lukrécia

#10059 Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 16:50

#10056: filiszteus - Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal 

Rohadtul nem érdekel, hogy mit írsz a jövőben, én soha többé nem fogom magam kiadni neked semmilyen levelezési formában. Bánom, hogy eddig megtettem. Ennyi érzelmi sivár emberrel, mint amennyi jobboldalon van, és ebbe Te is beletartozol, én még nem találkoztam....

plagimari

#10060 Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:06

#10054: filiszteus - Hát ez határozottan kínos! 

Hát Filiszteus, ez valóban nagyon kínos. Nektek. Egy egész hadsereg azon dolgozik hónapok-évek óta, hogy egy embert, nevezetesen Gyurcsány Ferencet tönkretegyen. Legyetek rá büszkék. Elmesélek egy történetet, olyat, amilyet Te is és még sokan mások is elmesélhetnének a saját életükből:

Én egyszer plagizáltam. Nem kicsit, nagyon a matek érettségin. A padtársamról írtam le 2 példát, egyet megoldottam önállóan, egy másolására pedig már nem volt időm, mert a szomszédom nem lett kész időben. Jó le is szúrtam érte, így 3-as lett a matek írásbelim. Most, sok év távlatából beismerem a plagizálást, noha már elévült. Hányan vagyunk így az országban, Te nagyon okos, nagyon tisztességes?

Undorítóak vagytok.

jó tanács

#10061 Fletó a miénk volt és lesz...

2012-04-28 17:12

#10059: Lukrécia - Re:

Nem érdemes a szádra venni a megélhetési bünőzőket (politikusokat), pénzért mindenre képesek.

Foglalkozzunk magunkkal, hisz nekünk - egy peták nélkül - van egy férfi képe van a szívünk közepében: GYF!!!

doki

#10062 Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:13

filiszteus

#10063 Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 17:14

filiszteus

#10064 Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:21

#10060: plagimari - Re: Hát ez határozottan kínos!

Felesleges személyeskedni. Gyurcsány a szakdolgozatától eltekintve még lehetett volna jó miniszterelnök, mint, ahogy Schmitt Pál is jó köztársasági elnök.

Én akkor is írtam, hogy talán nem kellene ennyit lovagolni azon a doktori disszertáción, mert nincs akkora jelentősége amellett, hogy plagi bá tapasztalt diplomata, beszél 5 nyelven és egy jó megjelenésű, jó modorú ember.

Most akkor emésszétek meg ezt a kínos esetet.

Az röhelyes, hogy polilitkusok miatt ilyen emóciók keletkeznek bennetek és ellenséget láttok, azokban, akik nem osztják a véleményeteket. Ha észrevettétek volna, akármit fröcsögtetek Vonáról, nem vettem a szívemre.

filiszteus

#10065 Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 17:26

#10059: Lukrécia - Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

Visszaéltem bármilyen bizalmas információval, amit a saját személyeddel kapcsoltban megosztottál velem?, Ha jól emlékszem, hasonló információkkal viszonoztam a bizalmadat, saját személyes vonatkozású információkkal.

Érzelmileg sívár lennék, mert nem osztozom a rajongásotokban? magyarul, aki a gyurcsányt szereti, rossz ember nem lehet? Illetve, aki nem szereti azmaga az Antikrisztus?

Apáczai Cs. János

#10066 Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:30

#10060: plagimari - Re: Hát ez határozottan kínos!

Menjél már Mari! Ezek a perverz alakok Fletó tönkretételéhez olyan kicsik, mint a légypiszok.

A bizidet pedig sürgősen szolgáltasd vissza a kiadóhoz!

Apáczai Cs. János

#10067 Re: Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 17:31

filiszteus

#10068 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 17:38

#10067: Apáczai Cs. János - Re: Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

Rólad elég sokat elárul, hogy egy nemzeti nagyságunk nevét próbálod bitorolni. Apáczai Csere János szintje nem a gyurcsányimádatnál kezdődik. Kicsit több szerénység nem ártana. Én javasolnám inkább Neked a Kun Béla nick nevet.

Apáczai Cs. János

#10069 Re: Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:47

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-04-28 17:52

filiszteus

2012-04-28 17:53

Gratulálok, valóban pontos j-vel írják és elírtam. Most jó?
plagimari

#10072 Re: Re: Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:55

#10064: filiszteus - Re: Re: Hát ez határozottan kínos! 

Persze, plagibá beszél 5 nyelven, de az anyanyelvén sem ír helyesen. Ez valóban határozottan kínos.Én beszélek és írok két nyelven helyesen. Ez viszont határozottan nem kínos.

plagimari

#10073 Re: Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 17:57

Lukrécia

#10074 Re: Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal

2012-04-28 17:59

#10065: filiszteus - Re: Re: Re: Re: A Fletó nevű sánta kutya esete a Schmitt elleni plágiumváddal 

Nem kívánok belemenni efféle vitákba. NEm tudok azzal mit kezdeni, ha a szavaimat kiforgatják. Az amolyan FIDESZ-es módszer, nekem nem fekszik.

sz.keverő

#10075 röhelyes

2012-04-28 18:01

#10073: plagimari - Re: Re: Re:

Dehogy hüjülök... csak keverek, kavarok...