Peticiok.com

Vissza a Népszabadságot! Vissza a sajtószabadságot!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd#601 Nov 02, 2016, 09:56

Édesanyám , Ilona VK üdvözöl benneteket !

Egy bablevesért vagy nagyfröccsért bárkit lecumiznék! A mélytorok és a lenyelés is alap nálam!

Amúgy elnézést a tripperért peti  fiam, de hát apádtól kaptam el. Legalább családon belül marad.

Ma a degenerált kisfiammal, a jobbikos ratyi pistivel együtt szopizunk, akár 1 kisfröccs áráért is!

Sőt, igény szerint wittner mária az ócska, köztörvényes lincselő kúrva is beszállna egy bablevesért!

Mara#602 Nov 02, 2016, 09:58

Re: Édesanyám , Ilona VK üdvözöl benneteket !

Vendég#603 Nov 02, 2016, 13:45
Nulla toleranciával kell lennünk a sajtószabadság korlátozását illetően.
Vendég#604 Nov 02, 2016, 18:30
Indulat nélkül? Mert már tele a t....., ezzel a kormánynak nevezett, szemét rablóbandával.
vdsz#605 Nov 02, 2016, 19:46

Még a torkunk is ! 

Vendég#606 Nov 02, 2016, 22:19
Nem tartom tisztességesnek az eljárást, ahogy az újságot megszüntették, azt sem amit az újságírókkal műveltek. És a Kormány álszenten mossa kezeit.
Vendég#607 Nov 03, 2016, 11:45
mert ez volt a kedvencem!!
Vendég#608 Nov 03, 2016, 14:32
Hiányzik a Népszabadság az életemből. Hiányzik az egyik orientációs központ. Hiányzanak a józan, általában objektív ismeretek.
Vendég#609 Nov 04, 2016, 08:07
Lehet, hogy hozzá kellett volna írni, a Murányi csapattal...
Anonymous#610 Nov 04, 2016, 12:24
Aljas és nem igaz! Egyetlen független médium volt, szeretném ha sikerülne új támogatókkal, a volt tartalommal, a volt szerkesztőkkel és publicistákkal, új megoldást találni, hogy fennmaradhasson. Pusztuljon az orbán -féle média.
Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd#611 Nov 04, 2016, 15:35

Kellemes, nyugodt hétvégét kívánok minden kedves barátomnak! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom! (A fotó a tegnapi vacsoránk közben készült, kedves amerikai barátaink megtisztelő társaságában.) A szerény vacsorám egyébként egy visszafogott, alig több, mint negyedkilós Cadillac steak volt, főhajtásként legfőbb szövetségesünk, az USA irányában. :-) Éljen Izrael és legjobb barátja, az USA! 

Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd#612 Nov 04, 2016, 15:36

Szépen gürizzél jobbikos csicska pista

Látom jobbikos ratyi pista, hogy hajnalban keltél, mint a többi közmunkás csicska! :-)

Nagyon helyes! Legalább tudsz melózni is, mielőtt az idős anyáddal együtt szopnál!

Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd#613 Nov 04, 2016, 15:37

Egy jobbikos ratyi csicska vagyok!

Ma hajnalban keltem és szájjal pucoltam a nyilvános wc-ket. De legalább jóllaktam közben.

Nemsokára megyek cumizni a vénkurva anyámmal együtt. Meg a wittner mariskával. Bizony!

Pritty-pretty-prütty!

Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd#614 Nov 04, 2016, 15:39

Minden jót Nektek Péter barátunk és éljen az USA + Izrael erős szövetsége!

Lonewolf#615 Nov 04, 2016, 16:25

Miért kellett lezárni ezt a petíciót? Én is aláírtam volna. A tököm tele van azzal, hogy a kormány teljesen hülyének akarja tekinteni a népet.

Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd#616 Nov 04, 2016, 16:37

Re:

#615: Lonewolf -  

Te hűlye vagy ! Akkor zárnák le , amikor kiderülne az aláiráshamisitások sorozata ? He ?

Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd#617 Nov 05, 2016, 10:14

Örömmel szoptam Önt drága Lajos bácsi! Fini túrós volt a farka, puszika a zacsijára!

De ne politizálj kis degenerált fiacskám, jobbikos ratyi pista! Inkább szopjunk tovább!

Mélytorokkal, szaporán! Ez a tuti jó családi vállalkozás! Úgy bizám! Pritty-pretty-prütty!

utóirat: a tripperért meg ne duzzogj, hiszen én is a köcsög buzikurva apádtól kaptam el!

a jobbikos patkányszar csicska-pista#618 Feb 07, 2017, 21:00

Re: Egy jobbikos ratyi csicska vagyok!

#613: Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd - Egy jobbikos ratyi csicska vagyok! 

Ma hajnalban keltem és szájjal pucoltam a nyilvános wc-ket. De legalább jóllaktam közben.

Nemsokára megyek cumizni a vénkurva anyámmal együtt. Meg a wittner mariskával. Bizony!

Pritty-pretty-prütty!

Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd#619 Feb 12, 2017, 11:47

Voltaképpen ÉVFOLYAMELSŐ vagyok ! Egy remek aláiráshamisitó ! Köszönöm neked Terry Black !