Vissza a Népszabadságot! Vissza a sajtószabadságot!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
A PM ma elkezdett valamit, gratulálok Szabó Tímeáék bátorságához.
Én további radikálisabb megmozdulásokat várok a Magyar Idők előtt:
Mi Népszabadság előfizetők fogjunk össze, menjünk be a szerkesztőségbe és követeljük vissza a pénzünket, amit ezek a szarháziak lenyúlnak! És merjék is megírni!
További akciók: Habony művek Lokál újságjai - szintén a mi pénzünkön lopták össze ingyenessé - szóval e szennytermékek nagy kötegekben állnak reggelente Bp. sok pontján. Ha elemelnénk pár köteggel, és felajánlanánk iskolák papírgyűjtéséhez, vagy elvinnénk a MÉH-be, a befolyó pénzből pedig hajléktalan szállókat, kórházakat támogatnánk, már egy kicsit helyreállna a világ, azaz visszakerülne a pénz egy része oda, ahonnan ellopták!
AKCIÓRA!
De várom a végét.
Gratulálunk dr. Dániel Péter ügyvéd úrnak! Hiszen Magyarországon mindent megtett a demokrácia ügyéért és ügyvédként részt vett a magyar gárda betiltását célzó perben is. Sikerrel. Dr. Dániel Péter egyébként már 3 és fél éve él Izraelben, elvégezte az alap-, közép-, és felsőfokú ivrit nyelvi kurzust (mindegyiket kiváló eredménnyel), az ügyvédi kurzust és sikeres jogi vizsgát tett Jeruzsálemben elsőre , az Ügyvédi Kamara előtt. Nagy gratula Péternek!
Tényleg jól cumizik.
A wittner mariska a legjobb oboás már 1956 óta!
A neonáci jobbikos csürhe Magyarország szégyene! Be kell végre tiltani!
Viszont a jobbikos ratyi pistáék tényleg jól szopnak. Mélytorokkal nyelik szaporán!
a jobbikos ratyi pista és az idős kurvaanyja valóban jól szopnak és mélytorokkal nyelik szaporán!
Szép jó estét kívánok!
Tisztelettel szeretném bejelenteni, hogy amint ma ballagtam a bánya felé itt Tatán, 1000 bocs, de véletlenül beleléptem egy kupac Turulsz@rba, amit azonnal felkaptam és óvatosan hazaszállítottam. Isten engem úgy segéljen, még a bakancsomról is az utolsó szemig lekapartam, ami ráragadt és az egészet betettem egy hermetikusan záródó nejlon zacskóba, amelyet a piros-fehér csikós nyakkendőmmel díszítettem fel.
Szeretnék választ kapni rá, hogy e nemzeti kincset hova szolgáltathatom be, illetve, hogy a TEK jön ki érte?
Köszönettel és mélymagyar 10telettel:dr. Dániel Péter ügyvéd úr
Tolongjunk egy jót Nyüzsi és tóta w "árpád" tolongójában is
|
A hívők fanatikus, hisztérikus megszállottsága és a vezető folyamatos istenítése miatt javaslom , hogy a DK párt helyett egyházként legyen inkább bejegyezve. Hiszen már úgyis szélsőséges szektaként működik egy ideje.
Gréczy lehetne a főpap,
Karizmatikus Gyúrcsótány Feri pedig maradna szimplán messiás.
Ezzel ráadásul végleg megoldódna az MSZP-vel történő vagy nem történő vagy félig-meddig együttműködés kérdése is.” |
Kényszerzubbonyt erre az elmebeteg dániel petire !
Re:
Mocskos Szabad Nép utód bolsevik szenny lap. Már 1989-ben meg kellett volna hogy rohadjon. Tetves komunisták!
| This discussion has been closed. |