PETÍCIÓ a rezsim megdöntéséért

PETÍCIÓ a rezsim megdöntéséért / Közlemények / Pártalapítás / Hozzászólások


Vendég

#1

2016-09-11 14:14

Még egy párt? Nincs még elég?
Arra is gondolni kell, hogy egy új - ellenérdekelt - párt színre lépésekor a jelenlegi hatalom vagy le se sajnálja az újdonságot, vagy pedig teljes erőből fellép ellene.

Maximálisan egyet értenék egy új párttal, de akkor a meglévők közül a javát meg kéne szűntetni!


Vendég

#2 Re:

2016-09-11 15:26

#1: -  

 Velemenyem az, hogy a jelenlegi partok politikai, jobb vagy baloldali partok, ugy tunik, erintetten elfogultan minden eddigi hibas lepes dontes resztvevojekent talan a MOMA kivetelevel. Igen uj part kell tiszta nevek, bizonyos szakiranyitasi kompetenciak teljes birtokaban....hatalmas feladat es harc hatalmas elhivatootsagot es szakertelmet igenyel!

Veletek vagyok

Bugany Klara

 

 

 


Vendég

#3

2016-09-11 15:29

Szia Gyuri, kuldtem egy szandeknyilatkozat felet...kerlek jelezd, ha megkaptad
Udv
Bugany Klara

Vendég

#4

2016-09-11 17:10

Tisztelt Kapuváry György!
Nem pártokban szűkölködünk, hanem releváns válaszokban mérhetetlenül nagy társadalmi bajainkra! Nincs szükség újabb ellenzéki pártra. Nincs szükség a demokratikus oldal további szeletelésére. Tisztelettel kérem, nézzen szét jobban a meglévő ellenzéki pártok között (együtt, pm, lmp, moma), keresse inkább a csatlakozás, az integrálódás lehetőségét. Az erőt, a szellemi potenciált koncentrálni kellene, nem tovább forgácsolni... A hatalom térdét csapkodva röhög a törpe-pártok erőlködésén, majd megnyugodva hátradől és folytatja a vircsaftot.
Azért köszönöm a megkeresést, üdvözlettel:
Veszprémi Erzsébet

Vendég

#5

2016-09-11 18:07

Kedves Szervező! Szívesen segítek a munkában. Nagy a felzúdulás. Az emberek egyre nehezebben viselik, ami körülöttük történik.

Vendég

#6

2016-09-11 22:32

Kedves Gyuri!
Ha már tegeződünk!
Őszinte leszek!
Én eddig Gyurcsánnyal szimpatizáltam, bár igazából Dobrev Klárára adnám a voksomat!

Kérlek győzz meg, miért veled értsek egyet!
Igazából az én hitvallásom a következő:

A mostani kormány bármilyen eszközzel való leváltása, elszámoltatása, megbüntetése, a családtagok, strómanok vagyonelkobzása.
Egy szakértői kormány felállítása (és itt gondolok Dobrev Klárára..)
Az alkotmány 2000 előttire való visszaállítása, a földek visszavétele, a mutyik felülvizsgálása, felelőségrevonással,
A nemzetközi kapcsolatok (elsősorban az EU-val) normalizálása....
Egy új polgárközpontú Magyarország felépítése!
Az egészségügy, az oktatás, a nyugdíjrendszer, a hajléktalanok problémáinak megoldása...
Sorolhatnám!

Amennyiben hasonló a gondolkodásunk, állok rendelkezésére!!

üdvözlettel:
Tóth Sándor

Vendég

#7

2016-09-12 04:19

Meg kell próbálni, esély, esély, esély ...!

Vendég

#8

2016-09-12 10:45

Jelentkezem ha tudtok használni. Személyes találkozó?

Vendég

#9

2016-09-12 14:18

Tisztelt Kapuváry György !

Mint tudjuk, gombok nyomogatásával a legkönnyebb bármit is támogatni :-) Egyetlen kérdésem van csupán. Ha példaként említi Bokros lajost akkor miért nem az ő ajtaján kopogtat? Ami engem illet másokat nem szeretnék még egy "árnyék "kormányban sem látni.

Vendég

#10

2016-09-12 21:50

Valóban óriási az igény, de az önkéntes szerepvállalók vélhetően korlátozott számban fognak jelentkezni, mert a legtöbb ember a napi megélhetéséért küzd, és az önkéntes (ingyenes) munka a megélhetési helyzetét súlyosbítaná. Ha egy hiteles csapat összeáll egy hiteles vezetővel és egy hiteles programmal, akkor áttörő siker érhető el, mert a túlélésük érdekében az emberek más hiteles alternatíva hiányában rá szavaznának. De csak akkor, ha lennének garanciák azonnali visszahívási lehetőséggel arra az esetre, ha egy nem várt fordulat következne be, és ez a párt is a nép kárára kezdene tevékenykedni, és folytatná az ország szétlopását és anarchiába döntését. Ha nem jár sikerrel, akkor könnyen polgárháborús helyzet alakulhat ki, és a túlélő birka nép elmenekül majd az országból, és nagyrészt csak a tolvajok és hűbéreseik maradnak. Sajnos egyelőre ez a legvalószínűbb kimenetel, ha az alapítandó párt nem talál elegendő belföldi és külföldi finanszírozót, mert az éhes és csaknem rabszolgasorba taszított nép nem tudja a pár szekerét ingyen húzni.

Vendég

#11

2016-09-13 07:47

Kedves Kapuváry György! Az biztos, hogy kell egy alternatíva - arról azonban nem vagyok meggyőződve, hogy ezt valóban egy újabb, n+1. párt jelentheti.
Üvözlettel:
Oláh Katalin

Vendég

#12

2016-10-20 18:28

Mindenképpen, de csak előzetes személyes egyeztetés után. Felépítés, aktiválás, működtetés, ellenőrzés, stb...