PETÍCIÓ a rezsim megdöntéséért

Amennyiben úgy látja, hogy az Ön érdekeit senki sem képviseli a Parlamentben, vagy képviseli ugyan, de semmilyen érdemi eredménye nincs ennek, úgy aláírásával annak az akaratnak adhat nyomatékot, hogy egy felelősségteljes, szakértőkből álló közösség alternatívát mutasson a jelenlegi kormány (Fidesz-KDNP) nemzetrontó tevékenységével szemben. A formáció csakis elkötelezett demokratákból állhat. Neve lehet például Alternatív Demokratikus Unió.

A Jobbikot tömény mételynek tekintem, s a nép nagy szégyenének.

A petíció elindítója Kapuváry György.  Facebook profil 

1 000 000, vagy még több aláírás, és békés úton kivezethető az ország a slamasztikából!

Minél többen írják alá ezt a petíciót, annál nagyobb nyomást tudunk gyakorolni a demokratikus oldalra annak érdekében, hogy az egész ország érdekében fejtsék ki erejüket, ne önös érdekek és pártérdekek legyenek az elsődleges motivációik. Minél hamarabb létre kell jönnie egy olyan szakpolitikai tömörülésnek, mely alkalmas a hatalomátvételre és a "rom eltakarítás" levezénylésére. Nagyon nagy a baj, s ha nem váltjuk le ezt a rendszert (NER), az ország az EU-n kívül találja magát és csőd közeli vagy csődhelyzetben.

Reményt keltő kezdeményezések indultak el az oktatás és egészségügy tarthatatlan állapota miatt. A civil kezdeményezések azonban nem alkalmasak a rendszer megdöntésére. Ehhez politikai szereplő (párt) kell induljon a 2018-as választáson. A támogatókat arra kérem, hogy eme petíció segítségével is tereljük egyetlen mederbe az ország elégedetlenségét! Mindenkinek alá kell írnia, aki demokráciát akar, hiszen az ország egy nagy törésvonal mentén lett szétszakítva: a diktátort birkaként követő mintegy 2,5 milliós tömegre és a jogállamot, demokráciát akarók táborára.

A diktátor képtelen belátni alkalmatlanságát, képtelen belátni, hogy mennyire kártékony, ha egy ember dönt mindenről, irtózik a hatalom megosztásától s mindentől, ami tevékenységének kontrollálására irányul. (Itt jegyzem meg, hogy aki folyamatában szemléli Orbán politikáját, az láthatja, hogy Putyin érdekei szerint történik minden jelentősebb politikai lépése. Nagy gondot okoz az EU közösségének is megosztó, nem együttműködő tevékenysége.) Ha sikerül a népnek sarokba szorítania, eljöhet az a pont, amikor fontolóra veszi, hogy lövessen-e. Ne forduljon elő ilyen, de minden lehetőséggel számolni kell. Ilyen esetben akár mártírjelöltnek is állok...

Érintett szakpolitikusok, politikusok, akik neve szóba jöhet egy árnyékkormány kapcsán: Bárki, aki szakmailag bizonyított már, és egóját háttérbe tudja helyezni az ország érdekében.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom György Kapuváry petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...