Balatoni szigorítás!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Én is sporthorgásznak érzem és vallom magam,és ha lehetőség van sportjegy vásárlásra vagy boylis csak is azt veszek. Ha nincs akkor is a C&R elvet vallom. Én súlykorlát bevezetését prefelálom jobban. Nagyon remélem tudunk mi horgásztársak tenni valamit ez ügyben. Üdv.Pártli Károly.
Súlykorlátozás
Remélem ez a kezdeményezés eljut az illetékesekhez , és tesznek is az ügy érdekében !
Tisztelettel Nyári János (horgász)
Minél előbb
minden képpen a sportszerü szorakozást támogatom! Ajánlatom: Ne az engedéjyek árát emeljék,hanem pl a tagoknak telepités után egy hétig csak napi EGGY heti HÁROM pontyot vihessenek!!de csak ÖT kilo összsulyba!! nem rosszindulatu vagyok csak mást is kell enni nem csak halat A HORGÁSZAT csak szórakozás legyen ne megélhetési rablás!! Tisztelettel csorb51
ezen nem kell semmit magyarázni... Kíméletes bánásmód... 5kg felettit visszaengedni... Az ember esze megáll.. Mi a fészkes fenét csinál a 10+ hallal..mert megenni sem lehet. Grrrrr. Marcsi
Akkor már a tengereken óceánokon is bekell vezetni a max 5Kg súlyhatárt nem? Ekkora marhaságot....... .
Meg tisztelem az élővilágot és nagyon ellenemre van, ekkora hal le ölése.Ilyen méretü hal kifogása, nagy élmény. Ennél többre, nincs szükségem.
Aláírtam és természetesen továbbítom a többieknek is....
A súlyhatár bevezetését én is preferálnám,de nem 5kg-ban,hanem 10-ben maximalizálnám.
Szeretem a halat,nagyon. A 3-4 kiló alattiakat vissza is engedem(idén több mint 200-at engedtem vissza) 5-6-7 kilósat hazaviszem,mert én azt szeretem. Több 9-10 közötti pontyot fogtam idén és őket kivétel nélkül elengedtem.
| This discussion has been closed. |
Reménykedve a józan ésszerű döntésében Tisztelettel: Szegedi József ( nomad )