Támogasd a családi birtokokból álló település kezdeményezését Magyarországon és világszerte!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Nem, ez nem a túlélés lenne! Ez az ÉLET lenne!
Nézzék meg, ma hogyan képesek élni emberek! Engem Angliába sodort a szél, messzire, de két évnél tovább nem lennék képes távol lenni a hazámtól. Hogy miért? Mert itt olyan agykárosultak az emberek, hogy még örülnek is annak, ha rabszolgaként élnek. És senkinek nem esik le. Tisztelet annak a néhány száz családnak, akik még ebben a züllött társadalomban is megtalálták a helyes utat. Vagy a sok-sok ezer farmernak. Akik tudják milyen a városi élet, de semmi pénzért nem adják el a földeiket.
Hát ideje volna ÉLNI!
Mert nekem is a vágyaim ez irányba mutatnak, illetve a jövő szempontjából elengedhetetlen a magyar nép számára ez a fajta életmód és az abból adódó gazdasági kitettség mérséklésében is nagy szerepe lesz!
Sok vilàghíres ember is elismeri és helyesli az önàllàttàsra önàlló gazdàlkodàs kialakitàsàra törekvő fiatalok elhatàrozàsàt.
Ebben van a jövő !értelmes tevékeny élet és természetközelség.
Miért német családok?
Weboldalukat megnéztem, 5 meglevő családi gazdaságból ami be van mutatva 4 német vagy osztrák... Remélem nem a további kiárusítást szeretnék ha támogatnák az emberek... Mindenesetre érdekes...
Van birtokom is,de sajnos csak van,és évek óta csak vár engem a földecském.Minden embert,aki hasonlóan gondolkodik támogatni fogok!
Mert ez az életmód maga a SZERETET.
Fantasztikus ötlet. végre
A kezdeményezés jó lenne, de elsősorban miért nem magyar családoknak kínálják a lehetőséget ? A 6 családból, aki már részt vesz a programban , 5 külföldi... Most akkor ez arrl szól megint, hogy adjuk oda a külföldieknek majdnem ingyen a magyar földet, aztán mi meg legyünk szolgák a saját hazánkban ???
Re:
Kedves Jeanne,
A kezdemenyezes minden csalad elött nyitva all, nemzetisegtöl függetlenül. A mienkkel együtt iden mar harom magyar csalad is resze ennek a törtenetnek. S az itt elök hö vagya, hogy minel több magyar csalad csatlakozzon meg hozzank.
Szeretettel,
Szilard
| This discussion has been closed. |