Támogasd a családi birtokokból álló település kezdeményezését Magyarországon és világszerte!

Szándéknyilatkozat

Aláírásommal támogatom, hogy


a családi birtoktelepülést – amely mintegy 1 hektár (10.000 m2) nagyságú családi birtokokból áll össze - mint életformát elismerjék, s hogy a kormányok és állami tisztségviselők megteremtsék az ehhez szükséges keretfeltételeket és törvényi alapokat.

Támogasd aláírásoddal a családi birtoktelepülés életmodelljét!


Családi birtoktelepülés – mit is jelent ez?
Több mint 15 évvel ezelőtt, Oroszországban családok és egyének kezdték el feleleveníteni örökségük emlékét, s valóra váltották azon vágyukat, hogy újra szabadon, a természetben éljenek: a családi birtokukon. E történések egy globális tudatváltozás kifejezői. Mi egy világmozgalom része vagyunk, s örülünk, hogy bemutathatjuk Neked kezdeményezésünket.

„Ki mint vet, úgy arat“
Mindazt a szeretetet, amelyet az ember a földjének ad, vissza is kapja tőle. Így jön létre a Szeretet Tere, amely a benne élőt vezeti és támogatja a kiteljesedése felé.
Egyre több és több ember termeti meg a Szeretet Terét saját földterületén. Ez a vízió egyfajta felgyógyulást hoz el az emberek, családok, közösségek, s voltaképp az egész bolygó számára.

A település céljai

  1. Egy vidékies életmodell megteretmése olyan emberek generációi számára, akik önállóan és örömmel telve élnek a Földön.
  2. Független, természettel együtműködő települések kialakítása, a kulturális élet fellendítésével együtt – ebbe minden beletartozik, mint például egészségügy, tanulói műhelyek (iskola) és közösségi terek.
  3. Egy olyan életkörnyezet kialakítása, amelyben gyermekek – a foganntatástól kezdve – megtapasztalhatják a bőséget, és kibontakoztathatják teremtői képességüket.
  4. A föld természetes állapotának visszaállítása és fenntartása, valamint tájjellegű növény- és állatfajok újrahonosítása.
  5. Teherbíró gazdaság, valamint változatos tanuló- és munkakörök létrehozása a településen belül.

A családi birtoktelepülés kialakítása új, globális tudatunk kibontakozásához járul hozzá, amellyel az ember újra emlékezik a teremtés természetes rendjére, s aszerint éli szabad és örömteli életét a Földön. Ez az elgondolás minden ember számára nyitott, nemzetiségre, vallásra és korra való tekintet nélkül, s szinte a világ minden részén megvalósítható.

Bővebb információ a honlapunkon található: www.terra-animam.eu


A családi birtoktelepülés gondolata Oroszországból származik. Bővebb leírása V. Megre Anasztáziáról szóló, „A zengő cédrusok” című könyvsorozatában olvasható.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Verein Terra Animam, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...