PETÍCIÓ a rezsim megdöntéséért
Úttörők vagytok (elnézést kérek az általános tegező formáért, de így érzem jónak)
Nagy erők még mindig vannak a KÖZGÁZ-on, úgy értem professzorok, akik értenek a gazdasághoz. Remélem egyszer még a mi életünkben bekövetkezik az, hogy hozzáértő, okosan gazdálkodó kormányunk lesz és nem népnyúzó, akiknek maguk felé hajlik a keze.
G.B.
Az elmult evek söt evtizedek esemenyeinek tükreben egyertelmüen azt látom, vagy az anarchia, vagy a rendszervátás a szaertöi kormány vezette Magyarország ehet csak müködökepes. Melle állok a kezdemenyezesnek, támogatom, terjesztem, mert ez az egyedüli tisztesseges megoldás.
Üdv:
Bugány Klára
2220 Vecsés Álmos u. h54.
Szigsz.: 599901MA
tel:: 06307978266
Támogatom,terjesztem.Üdvözlettel: GHMaria
Re:
Sajnos azoka profok nem erre a feladatra készültek és nem alcsonyodnak le. Nekik ez a jó. Talá már végleg ki lettek fizetve, loptak ezek bőven, tudnakbelőle fizetni, hogy ne legyen a tudomány az ellségük. eből következik sajnos az értelmiség a fasorban sincs, nem akar közszereplést vállani, és főleg nem a demokratikus oldalon. Ezt az oldlat minden magyarázkodás néllkül zsigerből utasítja el, fel sem fogva milyen kárt okoz az ország lakosai 85 %-nak.
Támogatás
Kedves György!
Errre lenne a legnagyobb szükség. Tamogatom amiben tudom.
Tisztelettel
Andrea
Tisza Zoltánné. Ida.