Elegünk van Parászkából!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Elegünk van Parászkából! petíció automatikusan generált fórumtémája

Kozma-Joó Viola

#651 Re: Re: Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt?

2016-02-16 16:43

#648: - Re: Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt? 

 Valóban! A közlemény menünél, még külön rá kell kattintania Ferencz Zsombor úrnak a "Hozzászólások" feliratra és akkor megjelenik egy olyan kommentfolyam, mint ez itt, és ott a 19. valamint a 20. hozzászólás is problémás, mert Hitlereznek.


Vendég

#652

2016-02-16 17:24

Csak úgy... Merő "afféleballibelerondításképpen" a Parászka jól kivikszolt szelfi imidzsébe !!! Annak is a közepébe... Végre. Mehet !
Zsombor Ferencz
A petíció szerzője

#653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt?

2016-02-16 18:05

#651: Kozma-Joó Viola - Re: Re: Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt? 

Köszönöm, hogy szólt.

A minden oldalról ránkzúdított okoskodások, cselezgetések, közvetett fenyítések, az erdélyi sajtó reakciói, az a rengeteg "igyekezet" hogy ez a petíció veszítsen a fontosságából, mind azt igazolja, hogy mennyire lényeges.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-16 18:08


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-16 18:49


Imre

#656

2016-02-16 19:11

??? Nem értem miért törölte Zsombor Ferenc az előbbi bejegyzésemet! Nem volt semmilyen személyeskedő vagy másokat megalázó ill. kioktató jellege...  :(

 


Vendég

#657

2016-02-17 07:59

P.B. a magyar nemzet ellen áskálódik!

Kozma Szilárd

#658 Re:

2016-02-17 10:19

#657: -  

 Az enyhe szó, hogy áskálódik! Azt még kezdő korában tette. Most már fogja magát, és mint a romániai maygarok szószólója és képviselője, vagyis az én nevemben is, és a mi, mindannyiunk nevünkben is, csahol és vonít a jelenlegi magyar nemzeti kormányra, annak a vezetőire!

Holott ennek a kormánynak a tagjainak köszönhetjük, hogy a gyermekeink átjárhatnak ingyen iskolai csereprogramok keretén belül Maygarországra és fogadhatják itthon a Magyarországi barátaikat - lelki és szellemi testvéreiket, hogy szinvonalas egyetemi szintű szakmai tudást diplomát szerezhetnek itthon, a székelyföldön is, a Sapientia egyetm különböző karain, és még sok más mindent! 

És mindezt a magukat liberálisnak nevező, nemzetellenes politikát és ezen belül, PB féle kulturális ügynökökkel végrehajtatott kulturális denigrációt élesztő és terjesztő héber megbízóinak a parancsára. (Én nem értem, hogy miért vagyunk mi annyira neghunyészkodók és miközben a székelyeket és egyéltalán a maygar nemzeti öntudatot szabad nyiltan kigűnyolni, és lehurrogni, sőt: le állatozni már itt erdélyben is, az olyanoknak mint PB., akkor nekünk miért kell mindig nagy óvatosan körbe.fogalmazni azt a cfolhatatlan tényt, hogy igen is, így - vagy úgy, de ezek a PB-t is futtató elitista szervezeteknek és köröknek a tagjai, ha nem is száz százalékosan zsidó származásuak, de így vagy úgy, ehhez a vallsi -népi kultúrához tartozónak érzik magukat? Miért kel, annyira betojtnak lenni, hogy ammenyiben erre a letagadhatatlan tényre rá mutatunk, akkor azonnal lenáciznak? Miért van az, hogy ha egy névtelen (Vendég) hülye itt becsempézett valami szöveget a Meink Kampf-ból, itt mindenki oldalakon keresztül szükségét érz, hogy tisztázza magát és a petíciót, ugyanezeknek besúgói - rejtőzködői ösztönnel rendelkező provokátoroknak a számonmkérésére. - Főként, hogy azok után, amit itt ezek, vagyis Boró barátai és ismerősei, sőt, több esetben is maga PB,. manipuláltak és provokáltal napokon át fáradhatatlanul, szóval  nagyon valószínű, hogy éppen közülük való, aki a petíció komprommitálása érdekében beírta azt a hitleri őrültséget, amit én személy szerint pl. még csak nem is láttam. Miért szidhatják ezek nyíltan "a fajtánkat", miközben mi még csak finom célzásokat is alig tehetünk az ők igazi indítékaira?)        


Vendég

#659

2016-02-17 10:54

Nagyon helyes , Gratula az indítónak .

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-17 11:22


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-17 11:36


Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-17 11:50



Vendég

#663

2016-02-18 07:59

Torkig vagyok a nemzetárulókkal! Engem hidegen hagy, hogy hol született és lakik ez a lény: a magyarság sírásója. Pontosan úgy nyilatkozik, mint élete vége felé Cs. Gyimesi Éva, aki teljesen kifordult magából, és elkezdte saját népét gyalázni. Parászka annyival kártékonyabb, hogy még fiatalabb.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-18 10:35


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-18 10:44


Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-18 18:09


Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-20 12:44


Zsombor Ferencz
A petíció szerzője

#668

2016-02-20 12:45

Bár sokan vitatják ennek a petíciónak a helyességét vagy a létjogosultságát, meg kell jegyeznem, hogy ezt számtalan más lépés előzte meg (cikkek, kommentek, hallgatói-, olvasói- illetve nézői bejegyzések), de sajnos azok nem jártak eredménnyel. Ilyen szempontból nyugodtan kijelenthető, hogy az ilyen esetekben elvárható fokozatosság elve nem sérült. Ez egy demokratikus véleménynyílvánítási eszköz, sem több, sem kevesebb. A továbbiakban értesíteni fogom Önöket az aláírások / a petíció sorsáról (egy-két héten belül). Üdvözlettel,

Zsombor Ferencz
A petíció szerzője

#669

2016-03-02 18:08

Tisztelt Aláírók! A Facebookon fellelhető nyílvános beszélgetések egyértelművé tették, hogy az érintettek tudomására jutott ennek a petíciónak az üzenete. Az aláírók nagy száma, valamint a petíció "népszerűsége" azt bizonyítja, hogy nagyon sokan vagyunk ezen a véleményen. Sajnálatos tényként kell közölnöm, hogy azoknak a személyeknek, akiknek ezt figyelembe kellett volna venniük, eszük ágában sincs változtatni a jelenlegi helyzeten. Sőt, elhatárolódnak ettől az állásponttól, és mindent helyénvalónak találnak. Vagyis egyértelműen kifejezték a véleményüket, hogy a petícióba foglalt kéréssel ellentétben, továbbra is hozzá akarnak járulni "a bomlasztó, közösségromboló és általános ellenszenvet kiváltó cikkek, műsorok, üzenetek népszerűsítéséhez".

Ilyen körülmények között, mivel a szóban forgó sajtóorgánumok - valamint azok főszerkesztői - az erdélyi magyar politikai hatalom egyértelmű támogatását élvezik, nem marad más hátra, mint minden olyan médiafelületet távolról elkerülni, amely ellenérzéseket és ellenszenvet kiváltó anyagokat hoz nyílvánosságra, a választások alkalmával pedig - amennyiben lesz erre lehetőség - egy jobb alternatíva mellett voksolni. Azoknak kell fogyasztaniuk az inkriminált sajtótermékeket, akiknek étvágyuk van hozzá. És úgyszintén, azoktól kell szavazatokat gyűjteniük a pártoknak, akiket képviselnek.

Ez a petíció pedig egy nyomós érv marad a továbbiakban is az aláírók elveinek, hitének megvédésében.

Köszönettel,