Elegünk van Parászkából!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Elegünk van Parászkából! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#626 Re: Re: Re: Moderálás

2016-02-15 20:50

#625: - Re: Re: Moderálás 

 A Kovács András Ferenc - hozzászólást én is láttam letörlés előtt. Tényleg szomórú, hoyg az aranyfedezetú név alatt, valaki olyan "hucut-linket" próbál becsempészn, ami egy olyan oldalra viszi az óvatlant, amlely Parászka a Boroka dícsőitését és ártatlansága, és állítolagosan  nemes elhivatottsága ("Maximalizmusa") bizonyítását hivatott szolgálni.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-15 20:52


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-15 20:54



Vendég

#629

2016-02-15 21:31

Már a manna.ro-nak írtam egy gyalázatos cikke miatt,de vállaszra se méltattak. Sőt a Magyar narancsban közölt mocskolódó cikkei miatt is mindenkinek javaslom ezen újság elkerülését.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-15 21:36


Kozma Szilárd

#631

2016-02-15 21:52

Szinte 1700 az aléírók száma. A Transindexnél, ahol pedig a Petíció-szerő ellenes hangvételú cikkat tettek közre, nos ott sem áll jobban a gyülőlködést humanista lelki minőségnek átkülteni képes Parászka Boróka helyzete. Egyértelmű, hogy ERdélyben még nem született és nem köz-szerepelt ekkora közutálatnak "örvendő" személyiség. Én nyugodt lelkiismerette alszomel, mert még azzel is, a tárgyi-anyagi valóságnak megfelelő igazságot szolgáltam. Jó éjaszakát.


Anonymous

#632

2016-02-15 22:31

Mi a jóisten van azzal az idióta mein kámpfal gyerekek? Tényleg benyomta valaki ide? Miért . mit akart ezzel. Nyilván divrzionálni, mizstieikálkni, inszinulnáii. Rz a Bp-i Club,(ejtsd cé-vel) műsora. Hagyjátok a fenébe, rá se rántsatok!

Zsombor Ferencz
A petíció szerzője

#633

2016-02-16 06:09


Vendég

#634

2016-02-16 07:22

Akik a saját nemzetük fennmaradása érdekében tett jogos törekvések ellen tevékenykednek meggyőződésből, azok elmebetegek és kezelni kell őket.
Akik ugyanezt érdekből teszik, azok egytől-egyig alávaló gazemberek.
Erre a bűnre nem létezik mentség !
Azok is gondolkozzanak el ezen, akik az ilyen "emberek" védelmére kelnek !

Vendég

#635

2016-02-16 08:23

Minden búzatábla termel ócsut. De senki sem tart szemetet a kirakatában. Erre nagyon is ügyelni kell mert a felületes szemlélő még álltalános véleményként kezelheti.
Imre

#636 Re:

2016-02-16 09:16

#632: -  

 Régi bolsi-libsi trükk, ha valami vagy valaki nem tetszik nekik, akkor azonnal a nácizmus, fasizmus, antiszemitizmus, stb. kollektív vádját próbáljak rásütni az ellenfélre! Szerencsétlenségükre, az emberek döntő többsége nem vevő az ilyen mondvacsinált vádakra! Lassan nagyon röhejesek kezdenek lenni! A Mein Kampfnak pedig végleg nincs semmi köze a témához!


Vendég

#637 Re: Re: A cél szentesíti az eszközt?

2016-02-16 10:07

#636: Imre - Re:  

 Senki nem vádolta a petíció kezdeményezőit nácizmussal vagy fasizmussal (így, kollektíve biztos nem), csak arra próbáltam rávilágítani, hogy képesek a "szent cél" érdekében minden idiótával, köztük nácikkal is egy tálból cseresznyézni, miközben akár nagyrabecsült emberek gondolatait cenzúrázzák. Ürügyet persze mindig találnak rá: ha aláírja akkor azért (mondván, ki tudja, tényleg ő-e valójában), ha nem írja alá, akkor azért törlik (mondván, bárki lehet). Volt egy régi vicc a nyuszikával, akin ha volt sapka, az volt a baj, ha nem volt, akkor az - a lényeg, hogy meg kellett verni... Ismerik?

Hogy a Mein Kapfnak semmi köze a témához, az világos. Épp ezért érthetetlen, miért nem moderálták ki, miközben minden más hozzászólást vérmesen gyomlálnak (köztük teljesen normális hangvételűeket is). 

És bocs, de amikor valaki önszántából Mein Kampf-idézeteket írogat, arra szerintem nem kell "rásütni" a nácizmus "vádját". A Mein Kampf Adolf Hitler krédója, a nácizmus alapműve. Aki ezt hivatkozási alapnak használja, arra nincs mit rásütni, mert az felvállalta, hogy náci, legalábbis náci szimpatizáns. 

Azon az egyetlen hozzászólón (aki White Flag néven írt) kívül azonban senkit nem náciztam le, és más se nácizott le senkit. Pusztán afölött értetlenkedtem (és keseregtem is egyben), hogy még a nácizmust is megtűrik, símán belefér, ha az érdekeiket szolgálja.

Ez önmagában még nem nácizmus, viszont machiavellizmus és kettős mérce. A cél érdekében bármilyen eszköz bevethető, a közös gyűlölet jegyében összehajolunk a nácival is... Ha viszont nem ért egyet, kivetünk, kicenzúrázunk akárkit, legyen az egyszerű, névtelen hozzászóló, vagy nevét vállaló, Kossuth-díjas költő... 

Ettől a mentalitástól nekem felfordul a gyomrom. 


Vendég

#638 Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt?

2016-02-16 10:33

#637: - Re: Re: A cél szentesíti az eszközt? 

 De a nyuszika a viccben nem akart se sapkásan, se sapka nélkül huncut linket csempészni egy petícióra, azt azért ne feledjük, Boróka.

Nem tudom, ki cseresznyézik egy tálból a mein kampfozókkal, én azt a hozzászólást nem is láttam, dehogy te leállatoztad a székelyeket, és állandóan a székely önrendelkezést meg a székely-magy viszonyokat ásod alá, azt láttam.

Zsombor Ferencz
A petíció szerzője

#639 Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt?

2016-02-16 10:51

#637: - Re: Re: A cél szentesíti az eszközt? 

Nem tudom ki küldte be a Mein Kampf idézetet,  és nem tudom melyik az a bejegyzés, elkerülhette a figyelmem, de kérem adja meg a sorszámát, és azonnal kitörlöm.

Ez az, milyen szép dolog, meinkampfozunk, szélsőjobbozunk, manipulálunk, hogy eltereljük a figyelmet. Ezt kérem, ne itt tegye.

És tényleg ne mind KAFfozzon. írjon, próbálkozzon, ahol és amennyit akar. itt, máshol, a Látóban, bárhol. Tényleg szólásszabadság van.

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-16 10:58



Vendég

#641 Re: Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt?

2016-02-16 12:20

#638: - Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt? 

 Összetévesztesz valakivel, medve koma. Huncut linkekben pedig mások is jeleskednek, csak azok nem kerülnek moderálásra...

Kozma-Joó Viola

#642

2016-02-16 13:23


Kozma Szilárd: "A magát az erdélyi magyarság legnépszerűtlenebb személyiségévé "felküzdő" Parászka Boróka nevű média-botrányhős ügye, ideológiai szempontból jóval túl mutat önmagán és menthetetlenül felveti azt az európér-asztrológusi megfigyeléseken alapuló kérdést, hogy "Kis Orbanisztán" (Ti. , így nevezte több cikkében is Parászka székelyföldet, de ez a pejoratív megnevezés, nem az ő kútfőjéből származik, hanem az őt védelmező Club-rádiós társaság tagjai is, ezzel a névvel illetik a Székelyföldet) legyen-e a Székelyföldből, vagy Amazónia?"


Asztrologosz Fórum - Orbanisztán legyen-e Székelyföld vagy Amazónia?

Boróka, ne mind huncutkodj a linkekkel kapcsolatban, mert annak nincs itt helye, ami téged a magyarellenes manipluátort tisztára mosva-fényez, ellenben más, értelmes, helytálló információkra mutató linknek valószínű, hogy van helye a petíció indítója szerint is, és mások szerint is.
Kozma Szilárd

#643

2016-02-16 14:08

Hazudozó - manipulátor Vendégnek: "...a "szent cél" érdekében minden idiótával, köztük nácikkal is egy tálból cseresznyézni, miközben akár nagyrabecsült emberek gondolatait cenzúrázzák. Ürügyet persze mindig találnak rá: ha aláírja akkor azért (mondván, ki tudja, tényleg ő-e valójában), ha nem írja alá, akkor azért törlik..."

Én is láttam annak a bizonyos "nagyrabecsült embernek", vagyis Kovcs András Ferenc régi barátomnak és költő-társamanak a hozzászólsát a letörlése előtt, és nem jött, hogy higgyek a szememnek! Mármint, hogy KAF-ka, ez a rendkívülien jó költő, akinek a nagyszerű és kedves: a patikába sikló csigáról és a beképzelt verébről szóló gyermekverseit is kedvelem és a gyermekeimmel  elszavaltattam az iskolai versenyeken, hogy a mi Andrásunk, miként írhat ilyet, hogy: "Parászka Mikinek a bunkó Bori lánya"?

- Ezek lettek volna tehát a nagyara becsült embernek a felemelően magvas "gondolatai", amelyeknek a letöléséért most itt szemforgatva óbégattok, vagy óbégatsz Boróka? Mert szerintem, ha nem került volna bele a "nagyrabecsült embernek a gondolataiba" a Parászka "Boriról" szóló, tehát a petíció alanyát, áper té lebunkózó minősítését tartaílmazó fenkölt gondolatok közé az a fránya rejtett link, AKKOR IS, PARÁSZKÁNAK EMIATT A LEBUNKÓZÁSA MIATT IS, LE KELLETT VOLNA TÖRÖLNI!

A petíciűt aláírók közül ugyanis, senki nem bunkózta le Parszka Borókát. Akkor meg miért kellene tűrni azt, hogy a jóbarátja: Kovács András Ferenc bunkózza?    

Mondom, hogy ébredj fel végre, mert nem lehetsz te sem ravaszabb mindenkinél! És láthattad már napok óta, hogy hiába sunyiskodsz Vandégként Boróka, vagy annak a végsőkig elkötelezett barátnője, férje, vagy barátja (Családi?). Jobb lenne, ha nem öntenél több oljat a túzre, és nem provokálnád tovább a kedélyeket, hogy azok végre lenyugodjanak és az emberek elfeledjék a nemzet-gyalázó cikkeidet. Azokat ugyanis letegadhatatlanul leírtad és közölted is fehér a feketén. Tehát nincs amit azokon javítania még Kovács András Ferencnek sem. Nem kell a nagy költő nekünk megmagyarázza, hogy miért állatoztál le minket székelyeket. És hohgy miért álltál az egész családommal szemben, annak a, szintén Club-rádiós feminista Gerle Évának a pártját fogva, aki ugyancsak leállatozott engem, és a barátnője minket ("Négy gyermekük van. Tehát várható, hogy mint az állatok, úgy fognak védekezni."), amikor Éva légből kapott hazugságokat, ti., rágalom-halmokkal pakolva rólunk az interneten, a kilővési szándékát nyiltan deklarálva, akart tönkre tenni gazdaságilag és éppen azért mert tudta, hogy az asztrolűgusi munkámból négy gyermekes családot tartok el!. Még az sem baj tehát, ha továbbra is állatokként gondolsz reánk magadban: a kegyetlen, ellenségképzetektől túlcsorduló fogalom-világodban, és ha a Székelyföldet továbbra is Kis Orbánisztánnak nevezed a magukat liberálisnak hazudó, intim baráti köreidben, amelybe a másik liberális költő: az RMDSZ jelenlegi elnöke is bele tartozik.

De az biztos, hogy többet nem állatozhatsz te le az Erdélyi magyar sajtóban senkit, és az ETV politikaqi műsoraiba sem fognak többet berendelni még egy Kis-Orbanisztánozásra!      



Vendég

#644 Re:

2016-02-16 14:23

#643: Kozma Szilárd -  

 Uram, Önnek a korrektorát nem irigyelem.


Vendég

#645 Re: Re:

2016-02-16 14:38

#644: - Re:  

 Valaki megint itt van a Mellébeszélős tv-től. (a 644-es paródiába illeőn hozza figurát.)

Kozma Szilárd

#646 Re: Re:

2016-02-16 15:23

#644: - Re:  

Én sem! De ha sikerül Parászkának és az őt futtatóknak a terve, ide fog jutni az egész romániai magyarság!

Ti, hogy román iskolába kell járniuk már első osztálytól mint nekem!

Egyébként, a kiadó-szerkesztő-korrektor, akinél a könyveim megjelennek szívós mint én és soha nem panaszkodott. 

Ő is a Skorpió jegyében született, tehát a lényeg érdekli, nem a látszat.

(De, mert nem vagyok nagyképű, makacs bal-liberális és fogadom a pozitív kritikát: igérem, hogy itt azért máskor joban figyelek.) 

" 623 " / I. Csaba

#647 Re:

2016-02-16 15:38

#624: Findzsa Szilárd Dolores bánatos férje -  

 Ravasz boszi ez a Borászka! Itt is Önmagát szórja és osztja, hogy a jónépet megossza.  Ez a "Köcsög Lagymatag", Paróka hisztériásan vihogó trükkje lesz(boszi tükre) !!!   Méghogy "bánatos férje"...  a reklám-ügynöke, vagy éppen futtatója, netán öntömjénezője...

 Inkább saját fejére hamuzzon, ne szórja nekünk a Hamvast,  Doló Róza!


Vendég

#648 Re: Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt?

2016-02-16 16:19

#639: Zsombor Ferencz - Re: Re: Re: A cél szentesíti az eszközt? 

 Egy White Flag nevű felhasználó, a galíciai jöttmentező úriember. 19. sorszámmal jelenik meg, a Közlemények / Köszönet / Hozzászólások kategóriában.


Vendég

#649 Re:

2016-02-16 16:36

#642: Kozma-Joó Viola -  

 Még egy huncut link! :-))))

Kozma - Joó Viola

#650 Re: Re:

2016-02-16 16:40

#649: - Re:  

 Mitől huncut?